Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano

Za wysoką cenę dali jak dla mnie, na steamie nie jest w topce w bestsellerach póki co

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 48,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wiadomo, że obiektywnie nie będzie, nie wiem czemu miałoby być, jest masa recenzji, można sobie poczytać, a ja nie recenzent, ja gracz i do gierek podchodzę emocjonalnie ;) Zresztą i tak za dużo Wa

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Jeszcze troszkieee kurde ta muza w menu Pizza z biedronki przygotowana, mleko na kakałko się będzie grzało, słuchawki i pad naładowane, drzemka po południu długa, urlop do końca tygodnia, zaraz Św

Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

Na SH1 to się raczej bym szybko nie nastawiał. W przyszłym roku pewnie Townfall, rimejk jedynki może w 2027. Chociaż mam nadzieję, że niedługo blubery wydadzą do dwójki jeszcze dlc Born from a Wish.

Gdzieś widziałem jakiś leak, że niby ma jeszcze być to DLC, ciekawe, bo sporo czasu minęło jednak.

Opublikowano

I podobno cały czas pracują nad łatką pod PS5 Pro, i niby mają zapowiedzieć to wszystko razem jak wygaśnie deal z Sony i wyjdzie już na Xboxy, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Gdzieś widziałem jakiś leak, że niby ma jeszcze być to DLC, ciekawe, bo sporo czasu minęło jednak.

Za 2 tygodnie schodzi konsolowy ekskluzywny status rimejku dwójki. Więc teraz mogą elegancko zapowiedzieć wersję na Xboxa razem z premierą dlc. Podobnie zresztą chyba zrobili ponad 20 lat temu, kiedy wydawali oryginał

Opublikowano

Jest coś tam, że punkty expa przeznaczasz na postać, albo na itemki w kapliczkach, coś takiego leo

Opublikowano

Bez spoilerów proszę xD. Wiadomo tez, że wrogowie się

zachowanie wrogów

respawnują, ale można temu zapobiec specjalną mocą, więcej nie wiem, natknąłem się na to przez przypadek, w preview nie mówili o tym

Opublikowano
4 minuty temu, Pix napisał(a):

Za 2 tygodnie schodzi konsolowy ekskluzywny status rimejku dwójki. Więc teraz mogą elegancko zapowiedzieć wersję na Xboxa razem z premierą dlc. Podobnie zresztą chyba zrobili ponad 20 lat temu, kiedy wydawali oryginał

Fajnie jakby rozbudowali to DLC do takich rozmiarów kilku godzin, marzenia, ale do spełnienia w Krakowie.

Opublikowano
4 minuty temu, messer33 napisał(a):

Jest w końcu to levelowanie przy kapliczkach czy tylko soulslike bo jest stamina?

Przy kapliczkach możesz uzupełnić zdrowie i staminę, można też rozwijać różne statystyki bohaterki, ale jest to raczej oszczędne, więc nie ma co myśleć o grindowaniu przed bossem, to nie erpeg

Opublikowano
Teraz, messer33 napisał(a):

GOTY contender.

"Silent Hill f isn't just a return to form, it's a landmark entry in the series." - to musi być AI.

image.png

Opublikowano

Jaram się jakimś silentem i wychodzi petarda? Powiedziałbym że to przypadek, ale to tylko zmysł true zagrajmera

Opublikowano

Przebyliśmy długą drogę, panowie 

star.JPG

ale ostatecznie było warto 

now.jpeg

Dla fanów Cichego Wzgórza w końcu nadeszły piękne czasy banderas

Opublikowano

Byle to się przełożyło na sprzedaż.

Opublikowano

Ale pogoda pod grańsko akurat, szaro od dzisiaj do czwartku, przypadek ?

Opublikowano
48 minut temu, Pupcio napisał(a):

Jaram się jakimś silentem i wychodzi petarda? Powiedziałbym że to przypadek, ale to tylko zmysł true zagrajmera

Gdzie był twój zmysł jak wypinałeś zadek po DLC do Bananzy. leo

Opublikowano
41 minut temu, Szermac napisał(a):

Ale pogoda pod grańsko akurat, szaro od dzisiaj do czwartku, przypadek ?

Oczywiście granie tylko w nocy i na słuchawkach? I w założonym japońskim mundurku szkolnym?

Opublikowano

I na OLEDzie Bożym.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Znowu zagrajmery dają się nabierać na agregaty ocen typu metakrytyka? Kiedy skończy się to szaleństwo?

Nie ma na co się nabierać, kto zna twórczość typa odpowiedzialnego za scenariusz dobrze wie, że będzie S Z T O S

Opublikowano

Na PPE jednak nie grucha recenzował. Roger dał potężne 9/10.

Opublikowano

No niestety wszystko wskazuje, że film to będzie straszne gówno.

A jeśli chodzi o f, to jeszcze info dla platyniarzy, jeśli ktoś chce się bawić w wyciskanie 100%:

• 30-40 godzin

• trzeba zaliczyć na najwyższym poziomie trudności (walka i zagadki). Jest dość trudno i będzie trochę męczenia się

• gierkę trzeba przejść w pełni przynajmniej 3-4 razy

• trzeba zebrać wszystkie przedmioty

• zobaczyć wszystkie zakończenia