Opublikowano poniedziałek o 09:163 dni Za wysoką cenę dali jak dla mnie, na steamie nie jest w topce w bestsellerach póki co
Opublikowano poniedziałek o 09:163 dni Teraz, Pix napisał(a):Na SH1 to się raczej bym szybko nie nastawiał. W przyszłym roku pewnie Townfall, rimejk jedynki może w 2027. Chociaż mam nadzieję, że niedługo blubery wydadzą do dwójki jeszcze dlc Born from a Wish.Gdzieś widziałem jakiś leak, że niby ma jeszcze być to DLC, ciekawe, bo sporo czasu minęło jednak.
Opublikowano poniedziałek o 09:183 dni I podobno cały czas pracują nad łatką pod PS5 Pro, i niby mają zapowiedzieć to wszystko razem jak wygaśnie deal z Sony i wyjdzie już na Xboxy, ale nie wiem ile w tym prawdy.
Opublikowano poniedziałek o 09:183 dni Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Gdzieś widziałem jakiś leak, że niby ma jeszcze być to DLC, ciekawe, bo sporo czasu minęło jednak.Za 2 tygodnie schodzi konsolowy ekskluzywny status rimejku dwójki. Więc teraz mogą elegancko zapowiedzieć wersję na Xboxa razem z premierą dlc. Podobnie zresztą chyba zrobili ponad 20 lat temu, kiedy wydawali oryginał
Opublikowano poniedziałek o 09:193 dni Jest w końcu to levelowanie przy kapliczkach czy tylko soulslike bo jest stamina?
Opublikowano poniedziałek o 09:203 dni Jest coś tam, że punkty expa przeznaczasz na postać, albo na itemki w kapliczkach, coś takiego
Opublikowano poniedziałek o 09:213 dni Bez spoilerów proszę xD. Wiadomo tez, że wrogowie się zachowanie wrogówrespawnują, ale można temu zapobiec specjalną mocą, więcej nie wiem, natknąłem się na to przez przypadek, w preview nie mówili o tym
Opublikowano poniedziałek o 09:233 dni 4 minuty temu, Pix napisał(a):Za 2 tygodnie schodzi konsolowy ekskluzywny status rimejku dwójki. Więc teraz mogą elegancko zapowiedzieć wersję na Xboxa razem z premierą dlc. Podobnie zresztą chyba zrobili ponad 20 lat temu, kiedy wydawali oryginałFajnie jakby rozbudowali to DLC do takich rozmiarów kilku godzin, marzenia, ale do spełnienia w Krakowie.
Opublikowano poniedziałek o 09:273 dni 4 minuty temu, messer33 napisał(a):Jest w końcu to levelowanie przy kapliczkach czy tylko soulslike bo jest stamina?Przy kapliczkach możesz uzupełnić zdrowie i staminę, można też rozwijać różne statystyki bohaterki, ale jest to raczej oszczędne, więc nie ma co myśleć o grindowaniu przed bossem, to nie erpeg
Opublikowano poniedziałek o 09:313 dni Teraz, messer33 napisał(a):GOTY contender."Silent Hill f isn't just a return to form, it's a landmark entry in the series." - to musi być AI.
Opublikowano poniedziałek o 09:313 dni Jaram się jakimś silentem i wychodzi petarda? Powiedziałbym że to przypadek, ale to tylko zmysł true zagrajmera
Opublikowano poniedziałek o 09:373 dni Przebyliśmy długą drogę, panowie ale ostatecznie było warto Dla fanów Cichego Wzgórza w końcu nadeszły piękne czasy
Opublikowano poniedziałek o 09:543 dni Ale pogoda pod grańsko akurat, szaro od dzisiaj do czwartku, przypadek ?
Opublikowano poniedziałek o 10:213 dni 48 minut temu, Pupcio napisał(a):Jaram się jakimś silentem i wychodzi petarda? Powiedziałbym że to przypadek, ale to tylko zmysł true zagrajmeraGdzie był twój zmysł jak wypinałeś zadek po DLC do Bananzy.
Opublikowano poniedziałek o 10:373 dni 41 minut temu, Szermac napisał(a):Ale pogoda pod grańsko akurat, szaro od dzisiaj do czwartku, przypadek ?Oczywiście granie tylko w nocy i na słuchawkach? I w założonym japońskim mundurku szkolnym?
Opublikowano poniedziałek o 10:533 dni 2 godziny temu, Bzduras napisał(a):Znowu zagrajmery dają się nabierać na agregaty ocen typu metakrytyka? Kiedy skończy się to szaleństwo?Nie ma na co się nabierać, kto zna twórczość typa odpowiedzialnego za scenariusz dobrze wie, że będzie S Z T O S
Opublikowano poniedziałek o 11:483 dni No niestety wszystko wskazuje, że film to będzie straszne gówno. A jeśli chodzi o f, to jeszcze info dla platyniarzy, jeśli ktoś chce się bawić w wyciskanie 100%:30-40 godzintrzeba zaliczyć na najwyższym poziomie trudności (walka i zagadki). Jest dość trudno i będzie trochę męczenia sięgierkę trzeba przejść w pełni przynajmniej 3-4 razytrzeba zebrać wszystkie przedmiotyzobaczyć wszystkie zakończenia