Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 6 minutes ago, Szermac said:Tajwańskie horrory to top topów, także Neobards też zrobiło kilka produkcji top topów horrorów np RE:Verse i REsistance :)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zlecone do zrobienia gry akcji z pifpaf do zombie, no faktycznie :D
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Pięknie to wygląda i czoperowi sie nie podoba więc coraz bardziej myśle nad zakupem day oneElegancko, potwierdzili już czy będzie na game cardzie czy całość na nośniku? :)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 godziny temu, Szermac napisał(a):Homecoming najlepszy nie japoński Sajlencik Pierwsza połowa w Sheperds Glen zajebista, siada mocno w SH.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Also confirmed 5 endings, including a "UFO Ending", though on the 1st run only 1 ending available. On New Game+ there's new cutscenes, areas & bosses not available on the 1st run.Staminka, perki, ale soulsliczek
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 7 minut temu, Szermac napisał(a):Staminka, perki, ale soulsliczek 12-13 hours of story ma być, więc trochę poniżej Cronosa, niemniej jednak wystarczająca krótka, by skończyć w 2/3 wieczorki pierwsze przejście rzecz jasna :).A zapewne za 2-3 latka jeszcze rimejczek jedyneczki .
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):A zapewne za 2-3 latka jeszcze rimejczek jedyneczki .Szybciej będzie
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Teraz, Szermac napisał(a):Szybciej będzieNiby 2027 planują.Ale jeszcze Born From A Wish i Townfall pomiędzy mogą wpaść.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, Szermac napisał(a):Staminka, perki, ale soulsliczek pierwszy punkt bardzo cieszy hehe niszczące sie bronie jak w zeldzie też mogą świadczyć o wybitności tej produkcji
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 25 minut temu, Pupcio napisał(a):niszczące sie bronie jak w zeldzie demon soulsach też mogą świadczyć o wybitności tej produkcji fixed
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):12-13 hours of story ma być, więc trochę poniżej Cronosa, niemniej jednak wystarczająca krótka, by skończyć w 2/3 wieczorki pierwsze przejście rzecz jasna :).Ale będzie można różnymi buildami przechodzić
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Prawie jak E.Ring. Ale przecież to nie jest open word to co ja tam widzę? No jak nic E.R.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zniszczalne bronie? Stamina? Trudniejsze omijanie przeciwników czyli de facto zmuszanie gracza do walki? Porównanie do SH4, gdzie melee to była absolutna porażka? Kurde, ale mi spadła podjara. Taki dobry setting i szansa na ciekawe story, ale gameplay wprost cuchnie kolejnym soulslajkiem zmieszanym z Callisto Protocol, co po prostu nie ma szans iść w parze ze strasznym, klimatycznym horrorem (wymieńcie mi chociaż jedną napierdalankę, która faktycznie straszy, poczekam). Nie oglądam żadnych gameplayów, ale ciągłe lanie potworów po pyskach miotłą czy innym mopem w wykonaniu drobnej Azjatki brzmi jak niezła parodia. Oj będzie mocny dysonans na linii gameplay-scenariusz. Nie mogli po prostu zrobić normalnej przygodówki albo chociaż skradanki? :/ Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Josh
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Okej czyli w końcu ktoś się zgadza bo rano pisałem, że to kolejny soulslike to zostałem wyśmiany.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Na papierze to brzmi fatalnie, zupełnie inaczej niż sobie tę grę wyobrażałem. Albo będzie największe rozczarowanie roku albo największe pozytywne zaskoczenie jeżeli jakimś cudem to się sprawdzi w praktyce, ale wątpię bo Callisto próbowało zrobić dokładnie to samo i się elegancko wyjebało.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Odmawiam grania w remake SH2 bo tam ciągle jest walka, tutaj to już w ogóle będzie silent souls, szkoda ale takie są TRENDYKto kupuje SH dla akcji i walki.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie no ta walka wygląda, delikatnie mówiąc, słabo Wciąż liczę na to, że tylko tak wygląda i będzie się ciachać chociaż przyzwoicie ale… no właśnie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No nie ukrywam, że połączenie meelee bez impetu, staminy i trudniejszego omijania wrogów uderzyło nieco w mój hype. Zwłaszcza, że remake dwójki pokazał, że można zrobić działającą walkę w bliskim dystansie i można było się na niej zwyczajnie wzorować.