Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano

Nie rozumiem tego jak wygląda ta walka bo w sh2remake grało się dobrze z melee, a tutaj wygląda jak early build.

Ehh trochę się obawiam, ale na premierę i tak biorę bo imo chce więcej sh w przyszłości, a bądź co bądź to głosowanie portfelem

• Odpowiedzi 504
  • Wyświetleń 27,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p   Zalatuje troch

• No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno

Opublikowano

Różnica taka, że uderzenia w SH2R odbijają się od maszkar i czuć to łupanie w te cielska, a tutaj w Fce, przechodzą przez potwory z tą stopklatką, dziwna decyzja. Zobaczymy za 49 dni banderas

Opublikowano

Oby przeciwników była jakaś zdroworozsądkowa ilość, bo jak dowalą tyle, co w SH od Blooberków, i trzeba będzie przez całą grę walić rurą albo innym tasakiem, to w połowie zacznie się modlitwa o jak najszybszy widok napisów końcowych. W Callisto walka wręcz szybko zaczynała nużyć, a tam była jeszcze broń palna i możliwość ciosania wrogów w kolczaste ściany, a i tak, jak nie było ammo albo przeciwnik zdążył dolecieć blisko i trzeba było powtarzać po raz enty sekwencję: uderzenie pałą, unik prawo/lewo/prawo – powtórz, to się wszystkiego odechciewało.

Opublikowano

Kilka zakończeń już było potwierdzonych, ale teraz jeszcze potwierdza się, że w Nowych Grach +, będziemy odwiedzać nowe miejscówki i doświadczać nowych zdarzeń, co jest wynikiem właśnie wcześniej uzyskanych zakończeń.
W to mi graj fsg

Opublikowano

Streszczenie previewsów i trochę opinii, chociaż do posłuchania, jak ktoś nie chce oglądać. Ale kurde to miasteczko to miazga.
Co ciekawe, niektóre previewsy mówią, że gra zachęca do unika walki i powraca trochę poczucie ze starych odsłon jak się uciekało i omijało przeciwników.