Opublikowano piątek o 06:301 dzień W tym wywiadzie z Okamoto i Directorem z Neobards, gdzie mówią, o tym story mode, chodziło bardziej o to, że na story mode nie będzie frustracji związanej z walką, i żeby wybrać story mode bo na nim się wchłonie najwięcej Silent Hilla i przygotowanej fabułki przez Ryukishi dlatego to rekomendowany poziom trudności, bo normal mode jest ciężki jeśli chodzi o walke i żeby wybrać taki jeśli się chce wyzwanie. O tym była mowa, a myślę, że do niej się odnosi dziennikarka, ale trochę jej zabrakło kontekstu ;)EDIT: kurwa chciałem znaleźć wywiad z nimi to się wjebałem na miniaturkę ze spojlerem jak wygląda śmierć bohaterki w jednym momencie (GRUBO WYGLĄDA, ktoś narzekał na mały gore w Cronosie ostatnio ) XDD nosz by to chuj, sami se znajdźcie jak coś 3 dni
Opublikowano piątek o 06:431 dzień No te spoilerowe miniatury na YT to niezłe kurestwo. Ja sobie tak zaspoilerowałem ostatnią walkę w FF7 Rebirth
Opublikowano piątek o 06:461 dzień Ja się obawiam jednego, że po potężnym Cronosie od POTĘŻNYCH BLOOBERÓW to klimacik może być nie taki. Co tam jakaś japońska wiocha przy nowej hucie.
Opublikowano piątek o 06:561 dzień Preorder klepnięty, dziewczynie już wcisnąłem kit, że w przyszły weekend pracuję, więc będzie dużo czasu dla Sajlencika i jedyna, słuszna, rzetelna opinia po ograniu
Opublikowano piątek o 08:421 dzień U mnie tez bedzie gubo grane ale dopiero w weekend premierowy To nie SH2r zeby 2 razy placic. W tym wypadku raz wystarczy.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Branie urlopu w robocie na premierę wyczekiwanej gry? Jeszcze jak
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):LuksNiebieska okładka dużo ładniejsza.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 9 minut temu, Pix napisał(a):Branie urlopu w robocie na premierę wyczekiwanej gry? Jeszcze jak Nie inaczej
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Mi już urlop przepadł na Cronosa od mistrzów z Krakowa, więc w Silenta trzeba będzie łupać po robocie i w weekendy : (
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W Ameryce nie muszą płacić extra by zagrać we wtorek , bo grają już od piątku.