Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 39 minut temu, MEVEK napisał(a):Ja moge pocisnac za brak dodatkowych kostiumow. Gram juz 4 raz a wciąż mam tylko 2. Przyszedłem na tym trudniejszym poziomie a mimo to nic nie dostałem. Tutaj czuje sie oszukany i smutny. Za taka wymagającą przeprawe powinni cos rzucic a nie tylko kolorowy dzban "A detective? Really? ...Well, nice talkin' to ya."
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bardzo podoba mi sie praca kamery a jeszcze bardziej detale ukryte w elementach otoczenia. Widzicie te piękne gwoździe w deseczkach - cos pieknego. Jesli jest tutaj z nami jaki stolarz to to jest dla niegoP.SI mam juz pierwszego glitcha. Nie mam "Omamori Howka" - w miejscu gdzie powinien byc lezy suche truchlo na ofiare
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 minut temu, MEVEK napisał(a):"Omamori Howka" - w miejscu gdzie powinien byc lezy suche truchlo na ofiareTak się dzieje, jak już się podniosło wcześniej Zobacz czy go na pewno już nie masz.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. To co, każde z czterech zakończeń ma innego bossa, nawet te sekretne?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 minuty temu, SlimShady napisał(a):To co, każde z czterech zakończeń ma innego bossa, nawet te sekretne?UFO tylko nie ma bossa. W 3ech są różni, w 4tym jest mix tak jakby.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To ciężary, bo zacząć od sejwa pod koniec, a ogrywać od początku, z konkretnymi restrykcjami to trochę coś innego, a nie lubię przeoczać zawartości w lokacjach, czy właśnie bossach. Same zakończenia jako przerywniki, to też trochę inna sprawa. Nier jak nic.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 37 minut temu, Szermac napisał(a):Tak się dzieje, jak już się podniosło wcześniej No co ty
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co za przyjebane zakończenie, chuja tłumaczy, trzeba grać dalej. Do tego ostatnia godzina i zabitych że 150 wrogów, kosmos - kto na to pozwolił.
Opublikowano 55 minut temu55 min W dniu 7.10.2025 o 19:04, Josh napisał(a):Dla mnie gorsza była platyna w SH2, konkretnie przez niejasne wymogi dotyczące uzyskania zakończenia "Maria". Chyba z 3 razy podchodziłem do gry, żeby pojawił mi się ten ending, gdzie w SH f wszystko jest jasne i klarowne.W sumie to spoko zagrali, że po skończeniu gry wchodzisz sobie w menu i patrzysz co jest wymagane do innych zakończeń. Faktycznie to w sh2 remake były zjebane i jak komuś nie wchodziło mimo teoretycznego robienia co należy można było się zdenerwować.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Tutaj bardzo ladnie podeszli do sprawy. Zrobisz jedno zakończenie i kolejne sie pięknie odsłania (znaczy kroki do uzyskania go zostaja odsloniete). Nie ma nic losowo. Super sprawa