Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano
39 minut temu, MEVEK napisał(a):

Ja moge pocisnac za brak dodatkowych kostiumow. Gram juz 4 raz a wciąż mam tylko 2. Przyszedłem na tym trudniejszym poziomie a mimo to nic nie dostałem. Tutaj czuje sie oszukany i smutny. Za taka wymagającą przeprawe powinni cos rzucic a nie tylko kolorowy dzban yuno

"A detective? Really? ...Well, nice talkin' to ya."

1i2AKXm.png

fMoNatx.pngQkosOlA.png

banderas

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 63,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wiadomo, że obiektywnie nie będzie, nie wiem czemu miałoby być, jest masa recenzji, można sobie poczytać, a ja nie recenzent, ja gracz i do gierek podchodzę emocjonalnie ;) Zresztą i tak za dużo Wa

• O kurwa, taki maraton, jak hardkorowy gracz

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

Opublikowano

Bardzo podoba mi sie praca kamery a jeszcze bardziej detale ukryte w elementach otoczenia. Widzicie te piękne gwoździe w deseczkach - cos pieknego. Jesli jest tutaj z nami jaki stolarz to to jest dla niegobanderas

G2vR2uVXMAAspV3?format=jpg&name=large

G2vR2vyWwAAPTTU?format=jpg&name=large

P.S

I mam juz pierwszego glitcha. Nie mam "Omamori Howka" - w miejscu gdzie powinien byc lezy suche truchlo na ofiare wallbash

Opublikowano
10 minut temu, MEVEK napisał(a):

"Omamori Howka" - w miejscu gdzie powinien byc lezy suche truchlo na ofiare

Tak się dzieje, jak już się podniosło wcześniej P

Zobacz czy go na pewno już nie masz.

Opublikowano

To co, każde z czterech zakończeń ma innego bossa, nawet te sekretne?

Opublikowano
4 minuty temu, SlimShady napisał(a):

To co, każde z czterech zakończeń ma innego bossa, nawet te sekretne?

UFO tylko nie ma bossa. W 3ech są różni, w 4tym jest mix tak jakby.

Opublikowano

To ciężary, bo zacząć od sejwa pod koniec, a ogrywać od początku, z konkretnymi restrykcjami to trochę coś innego, a nie lubię przeoczać zawartości w lokacjach, czy właśnie bossach. Same zakończenia jako przerywniki, to też trochę inna sprawa. Nier jak nic.

Opublikowano
37 minut temu, Szermac napisał(a):

Tak się dzieje, jak już się podniosło wcześniej P

No co ty P

Opublikowano

Co za przyjebane zakończenie, chuja tłumaczy, trzeba grać dalej. Do tego ostatnia godzina i zabitych że 150 wrogów, kosmos - kto na to pozwolił.

Opublikowano
W dniu 7.10.2025 o 19:04, Josh napisał(a):

Dla mnie gorsza była platyna w SH2, konkretnie przez niejasne wymogi dotyczące uzyskania zakończenia "Maria". Chyba z 3 razy podchodziłem do gry, żeby pojawił mi się ten ending, gdzie w SH f wszystko jest jasne i klarowne.

W sumie to spoko zagrali, że po skończeniu gry wchodzisz sobie w menu i patrzysz co jest wymagane do innych zakończeń. Faktycznie to w sh2 remake były zjebane i jak komuś nie wchodziło mimo teoretycznego robienia co należy można było się zdenerwować.

Opublikowano

Tutaj bardzo ladnie podeszli do sprawy. Zrobisz jedno zakończenie i kolejne sie pięknie odsłania (znaczy kroki do uzyskania go zostaja odsloniete). Nie ma nic losowo. Super sprawa drinks