Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano

Ja niestety spłukany bo nie słuchałem Veliusa i nie czekałem na promki :nosacz2: Za moje błędy młodości zapłacicie wy w braku prezentów :gigabeta:

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

To jakiś trik, że trzeba napisać że się odpada i wtedy się dostaje gierkę? emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png jak tak to ODPADAM! emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

1AB9DE39-ADAB-492B-BE76-E06DF1FA1D7A.gif.b0493b41a99fc5a552cea254d1560d6d.gif

Opublikowano

Takie coś mi się znalazło jeszcze w worku i polecaiło do Pipolina. Brum brumy zawsze spoko, a ten podobno jeden z lepszych, więc... czemu by nie?

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Pupcio napisał:

Ja niestety spłukany bo nie słuchałem Veliusa i nie czekałem na promki :nosacz2: Za moje błędy młodości zapłacicie wy w braku prezentów :gigabeta:

Pomszcze Cie

Opublikowano

ficu.jpg

Wielkie dzięki Ficusia <3 Krótki miałem urlop od Black Mesy :pawel: I dobrze bo tęskniłem :banderas:

Opublikowano
  • Autor

YPdjmeG.png

@spritemnie zaatakował jak sobie przegladalem wishlisty :obama:Ależ bedzie grane, dziekuje pięknie :banderas:

Opublikowano

Mi Sprite sprezentował black mese dosłownie minute po Ficku więc musiałem go ODRZUCIĆ :nosacz2: mam nadzieje że jakiś inny forumowicz miał na liście tego kozaka

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Mi Sprite sprezentował black mese dosłownie minute po Ficku więc musiałem go ODRZUCIĆ :nosacz2: mam nadzieje że jakiś inny forumowicz miał na liście tego kozaka

Hajsik wraca od razu, więc chill. Mikołaj się rozgrzewa :spicy:

Opublikowano

spacer.png@sprite rozkręcony :obama:Idealnie, bo po dwójce mam głód gierek Destruction Derby-like, idę instalować na deczku :banderas: Dzięki wielkie!

Opublikowano

Nie no zwariowaliście znowu w tym roku! 

U mnie najgorszy rok ever przez zawirowania kredytowe i mocną potrzebę nadpłacania, ale Sprite oczywiście obok Mangi na liście nie mógł przejść obojętnie!

Bardzo dziękuję

sprite.png

Opublikowano

Młody i dynamiczny św. Mikołaj wprowadził szybką korektę w swój kąkuter i dotarł nowy świeżutki prezent :obama: wielkie dzięki <3

SPRITE.jpg

Opublikowano

Od tych prezentów aż internet mi wywaliło pierwszy raz w roku, więc to znak żeby Mikołaj sobie odpoczął do gwiazdki. Nie zapominajcie, że Mikołaj będzie pamiętał o wszystkich 2

Opublikowano

Ficuś też strzela (Daffy?) :obama:No to kolejne brum brumy wpadają na deczka :fsg: Dzięki byku!

spacer.png