Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano

Ja niestety spłukany bo nie słuchałem Veliusa i nie czekałem na promki :nosacz2: Za moje błędy młodości zapłacicie wy w braku prezentów :gigabeta:

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

To jakiś trik, że trzeba napisać że się odpada i wtedy się dostaje gierkę? emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png jak tak to ODPADAM! emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

1AB9DE39-ADAB-492B-BE76-E06DF1FA1D7A.gif.b0493b41a99fc5a552cea254d1560d6d.gif

Opublikowano

Takie coś mi się znalazło jeszcze w worku i polecaiło do Pipolina. Brum brumy zawsze spoko, a ten podobno jeden z lepszych, więc... czemu by nie?

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Pupcio napisał:

Ja niestety spłukany bo nie słuchałem Veliusa i nie czekałem na promki :nosacz2: Za moje błędy młodości zapłacicie wy w braku prezentów :gigabeta:

Pomszcze Cie

Opublikowano

ficu.jpg

Wielkie dzięki Ficusia <3 Krótki miałem urlop od Black Mesy :pawel: I dobrze bo tęskniłem :banderas:

Opublikowano
  • Autor

YPdjmeG.png

@spritemnie zaatakował jak sobie przegladalem wishlisty :obama:Ależ bedzie grane, dziekuje pięknie :banderas:

Opublikowano

Mi Sprite sprezentował black mese dosłownie minute po Ficku więc musiałem go ODRZUCIĆ :nosacz2: mam nadzieje że jakiś inny forumowicz miał na liście tego kozaka

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Mi Sprite sprezentował black mese dosłownie minute po Ficku więc musiałem go ODRZUCIĆ :nosacz2: mam nadzieje że jakiś inny forumowicz miał na liście tego kozaka

Hajsik wraca od razu, więc chill. Mikołaj się rozgrzewa :spicy:

Opublikowano

spacer.png@sprite rozkręcony :obama:Idealnie, bo po dwójce mam głód gierek Destruction Derby-like, idę instalować na deczku :banderas: Dzięki wielkie!

Opublikowano

Nie no zwariowaliście znowu w tym roku! 

U mnie najgorszy rok ever przez zawirowania kredytowe i mocną potrzebę nadpłacania, ale Sprite oczywiście obok Mangi na liście nie mógł przejść obojętnie!

Bardzo dziękuję

sprite.png

Opublikowano

Młody i dynamiczny św. Mikołaj wprowadził szybką korektę w swój kąkuter i dotarł nowy świeżutki prezent :obama: wielkie dzięki <3

SPRITE.jpg

Opublikowano

Od tych prezentów aż internet mi wywaliło pierwszy raz w roku, więc to znak żeby Mikołaj sobie odpoczął do gwiazdki. Nie zapominajcie, że Mikołaj będzie pamiętał o wszystkich 2

Opublikowano

Ficuś też strzela (Daffy?) :obama:No to kolejne brum brumy wpadają na deczka :fsg: Dzięki byku!

spacer.png