Opublikowano 21 grudnia 20222 l Ja niestety spłukany bo nie słuchałem Veliusa i nie czekałem na promki Za moje błędy młodości zapłacicie wy w braku prezentów
Opublikowano 21 grudnia 20222 l I święta wcześniej przyszły w tym roku Ale będę myślał o Pupciu pod kołderką z SD.
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: To jakiś trik, że trzeba napisać że się odpada i wtedy się dostaje gierkę? jak tak to ODPADAM!
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Jednak są tacy z humorem Dzięki @Bzduras Będzie brum brum brum jeśli ogarnę na padzie [emoji317] Edytowane 21 grudnia 20222 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Takie coś mi się znalazło jeszcze w worku i polecaiło do Pipolina. Brum brumy zawsze spoko, a ten podobno jeden z lepszych, więc... czemu by nie?
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Autor 5 godzin temu, Pupcio napisał: Ja niestety spłukany bo nie słuchałem Veliusa i nie czekałem na promki Za moje błędy młodości zapłacicie wy w braku prezentów Pomszcze Cie
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @suteq wali z grubej rury na starcie Będzie grane ale najfajniej by było jakby ktoś do coopa się znalazł.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Wielkie dzięki Ficusia <3 Krótki miałem urlop od Black Mesy I dobrze bo tęskniłem
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Autor @spritemnie zaatakował jak sobie przegladalem wishlisty Ależ bedzie grane, dziekuje pięknie
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Mi Sprite sprezentował black mese dosłownie minute po Ficku więc musiałem go ODRZUCIĆ mam nadzieje że jakiś inny forumowicz miał na liście tego kozaka
Opublikowano 22 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Mi Sprite sprezentował black mese dosłownie minute po Ficku więc musiałem go ODRZUCIĆ mam nadzieje że jakiś inny forumowicz miał na liście tego kozaka Hajsik wraca od razu, więc chill. Mikołaj się rozgrzewa
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @sprite rozkręcony Idealnie, bo po dwójce mam głód gierek Destruction Derby-like, idę instalować na deczku Dzięki wielkie!
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Nie no zwariowaliście znowu w tym roku! U mnie najgorszy rok ever przez zawirowania kredytowe i mocną potrzebę nadpłacania, ale Sprite oczywiście obok Mangi na liście nie mógł przejść obojętnie! Bardzo dziękuję
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Młody i dynamiczny św. Mikołaj wprowadził szybką korektę w swój kąkuter i dotarł nowy świeżutki prezent wielkie dzięki <3
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Oho, lawina ruszyła... Dzięki Ficus (chyba @Daffy! Tylko kurde nie wiem kto to Edytowane 23 grudnia 20222 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Od tych prezentów aż internet mi wywaliło pierwszy raz w roku, więc to znak żeby Mikołaj sobie odpoczął do gwiazdki. Nie zapominajcie, że Mikołaj będzie pamiętał o wszystkich
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Ficuś też strzela (Daffy?) No to kolejne brum brumy wpadają na deczka Dzięki byku!