Opublikowano 14 listopada14 lis Jest jakieś info dot. wersji na playstation? Bo jest promocja na steam za 93 zł i nie wiem czy czekać.
Opublikowano 14 listopada14 lis Pełen sekret. Na razie wszyscy spodziewają się, że będzie jak z jedynką, czyli wyjdzie za wiele miesięcy, może w okolicach połowy 2026.
Opublikowano sobota o 16:575 dni Świetna gierka. Prawdziwy sequel, podobnie jak KCD2. Szkoda że DS2 i HKSS okazały się zwykłymi dlc.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Niesamowita gierka, wrzuciłem w nią jakieś 50h, a ledwo poznałem pierwszy ending z napisami. Zdecydowanie najważniejsze usprawnienie to dwie ścieżki, gdzie w jedynce już po 20h miałem uczucie "kiedy to się skończy" tak tutaj aż do napisów nie było o tym mowy.Indie roku, sorry HKSS.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Mi chyba się szybciej znudziło niż jedynka, True ending zrobiony ale jak znalazłem swoją broń to już innymi nie grałem, dobiłem tylko aspekty i elo. Świetna gierka (40h) której największym minusem jest fakt, że jest sequelem. W jedynce każdy pomysł był dla mnie świeży. No i tutaj samo zakończenie mnie rozczarowało... całą grę Kill Chronos i na końcu miły wujek/dziadek, dajmy mu buziaczka
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mam dopiero 15+h, jeszcze nie udało mi się przejść ani razu, karta z odrzuceniem śmierci +3 już gotowa, ulepszona się grzeje i czeka, może dzisiaj się uda. Największe zaskoczenie toże można iść na górę i są osobne bossy, przeciwnicy i BIOMY.W jedynce nabiłem ponad 100h, tutaj czuję że może być więcej nawet. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Jeez_PS