Opublikowano 14 listopada14 lis Jest jakieś info dot. wersji na playstation? Bo jest promocja na steam za 93 zł i nie wiem czy czekać.
Opublikowano 14 listopada14 lis Pełen sekret. Na razie wszyscy spodziewają się, że będzie jak z jedynką, czyli wyjdzie za wiele miesięcy, może w okolicach połowy 2026.
Opublikowano sobota o 16:575 dni Świetna gierka. Prawdziwy sequel, podobnie jak KCD2. Szkoda że DS2 i HKSS okazały się zwykłymi dlc.
Opublikowano wczoraj o 19:19 1 dzień Niesamowita gierka, wrzuciłem w nią jakieś 50h, a ledwo poznałem pierwszy ending z napisami. Zdecydowanie najważniejsze usprawnienie to dwie ścieżki, gdzie w jedynce już po 20h miałem uczucie "kiedy to się skończy" tak tutaj aż do napisów nie było o tym mowy.Indie roku, sorry HKSS.
Opublikowano wczoraj o 22:06 1 dzień Mi chyba się szybciej znudziło niż jedynka, True ending zrobiony ale jak znalazłem swoją broń to już innymi nie grałem, dobiłem tylko aspekty i elo. Świetna gierka (40h) której największym minusem jest fakt, że jest sequelem. W jedynce każdy pomysł był dla mnie świeży. No i tutaj samo zakończenie mnie rozczarowało... całą grę Kill Chronos i na końcu miły wujek/dziadek, dajmy mu buziaczka
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mam dopiero 15+h, jeszcze nie udało mi się przejść ani razu, karta z odrzuceniem śmierci +3 już gotowa, ulepszona się grzeje i czeka, może dzisiaj się uda. Największe zaskoczenie toże można iść na górę i są osobne bossy, przeciwnicy i BIOMY.W jedynce nabiłem ponad 100h, tutaj czuję że może być więcej nawet. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Jeez_PS