Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox wrapped - mój rok na Xboxie

Featured Replies

• Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 9,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Chłopie, to średnio 6.5h dziennie przez cały rok, jak praca na etat XD Jak odliczysz weekendy i święta to nawet z nadgodzinami XD

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Xboks w tym roku to głównie multiplatformy przechodzone po raz kolejny. A to Coral Island, które się pojawi za rok, to nie moja sprawka, hihi:

Screenshot-2023-12-12-21-20-18-651-org-m

Opublikowano

Coś podejrzanie dużo godzin nabite, na pewno tyle nie grałem, nie zdarza mi się siedzieć przed konsola więcej niż 2 godziny a konsole odpalam 2-3 razy w tygodniu. 84h w FM nabite w pracy. Znając życie to pewnie podlicza też czas gry na profilu żony, bo pojawiają mi się w profilu czasem gry w które ona gra (widnieje tylko czas, achievementy się nie wbijają) i muszę je ukrywać w profilu.

IMG-20231218-WA0002.jpg

IMG-20231218-WA0003.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pod kątem czasu myślę że rok był dobry, ale pod kątem achików był najgorszy w mojej xboxowej historii. Wszystko przez te gry u s ł u g i. Postanowienie na 2024 by mniej grać w te pochłaniacze czasu bez celu a wrócić do singlowych gierek.

image.thumb.png.bf4b35d73b46698deaf593591cc612f3.png

IMG_2325.PNG

Zrzut ekranu 2023-12-27 o 17.12.53.png

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Co roku to samo, maszynka do Halo i Rocket League.

Screenshot_20241204_201603_Opera.thumb.jpg.b5d1031ebba692a8deb40c3e60839bff.jpg

Opublikowano

Screenshot_20241204-202954.thumb.png.72f90cf427d431e928dabe8677a780c9.png

W tym roku wyjątkowo mało czasu na granie z racji narodzin kaszojada. Ale coś tam udało się wygospodarować na te kilka singlowych gier.

Porzuciłem za to całkowicie gry multiplayer, bo w tych okolicznościach wolę się skupić na jakiś konkretnych grach singlowych zamiast dobijać do 900 godzin w Halo, no i mając małe dziecko łatwiej jest też przerwać singlową grę i wrócić do niej dzięki QR. 

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał(a):

W tym roku wyjątkowo mało czasu na granie z racji narodzin kaszojada. Ale coś tam udało się wygospodarować na te kilka singlowych gier.

Porzuciłem za to całkowicie gry multiplayer, bo w tych okolicznościach wolę się skupić na jakiś konkretnych grach singlowych zamiast dobijać do 900 godzin w Halo, no i mając małe dziecko łatwiej jest też przerwać singlową grę i wrócić do niej dzięki QR. 

Będzie już tylko gorzej :sapek:

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

No to zajebiście mnie pocieszyłeś :sadkek:

Rodzicielstwo niby fajna sprawa, ale tęskni się za tym że wracało się z pracy i miało się czas dla siebie. 

Opublikowano

W tym roku Xbox odpalony przez 6 godzin. I tak więcej niż na to zasługuje

IMG_4111.png

Opublikowano

Chyba z połowę czasu na Valheim spędził siostrzeniec ganiając wilki, ale to juź chyba trzeci rok z rzędu w którym wybijam na tytule najwięcej godzin.

image.thumb.png.35d81036893c59d667540faea45a596d.png

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano

U mnie też kiepsko w tym roku, głównie z powodu braku czasu i siły. W styczniu urodziła mi się córka, więc powód podobny. Mam czas pograć po 22 ale wtedy człowiek już zmęczony całym dniem pracy i pomagania przy dziecku (pracuje z domu więc robię obie rzeczy na raz). Najwięcej w tym roku gram na Steam Decku bo mogę to robić z doskoku przy biurku kiedy pracuję. 

Robię ponowne przejście wiedźmina, wcześniej skończyłem go na PS4 na premierę wersji GOTY ale dopiero na XSX rozwija pełne skrzydła i się wciągnąłem.

Screenshot_20241204_204552.jpg

Screenshot_20241204_205245.jpg

Opublikowano

Żadna organizacja. Będziesz ojcem z doskoku wtedy. Jak chcesz aktywnie brać udział, a masz inne zainteresowania oprócz gierek, to jest lipa. 
Jak się urodziło to nadrobiłem wtedy, bo to więcej leży i śpi. Jak zacznie już raczkować i chodzić, to sorry. Nie pograsz. A druga połowa też pewnie chciałaby coś porobić czy mieć czas dla siebie. I gry chować, bo będą małe ząbki na pudełku. A przycisk zakleić w X taśmą izolacyjną, bo fajnie świeci i trzeba wcisnąć :kekw:

Kompa już mi też wyłączyła podczas meczu w COD. Także ten, stay tuned. 

Opublikowano

A ja mam zdecydowanie za dużo czasu na granie ...

Destiny mnie bardzo zaskoczyło. Nie spodziewałem się, że ponad 130 godzin w niego zainwestowałem.

120 w B3,i niecałe 90 w BG3Screenshot_20241204_204711_Brave.thumb.jpg.92a95a2a3210ea549022da863a1455bd.jpg

.

Opublikowano
Just now, iluck85 said:

Żadna organizacja. Będziesz ojcem z doskoku wtedy. Jak chcesz aktywnie brać udział, a masz inne zainteresowania oprócz gierek, to jest lipa. 
Jak się urodziło to nadrobiłem wtedy, bo to więcej leży i śpi. Jak zacznie już raczkować i chodzić, to sorry. Nie pograsz. A druga połowa też pewnie chciałaby coś porobić czy mieć czas dla siebie. I gry chować, bo będą małe ząbki na pudełku. A przycisk zakleić w X taśmą izolacyjną, bo fajnie świeci i trzeba wcisnąć :kekw:

Kompa już mi też wyłączyła podczas meczu w COD. Także ten, stay tuned. 

No moja już raczkuje i popyla po całym mieszkaniu, do szafki pod TV też się już dobrała i wie jak ją otworzyć :)

Opublikowano

image.thumb.jpeg.cb1065d598d6879811d969d33b7dceb6.jpeg

Jednak więcej na sztimku, panie Spencer.