Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hi-Fi Rush

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jak będzie działać na Switchu. Tak czy siak idealny tytuł pod kołderkę, sprawdzone na Decku.

• Odpowiedzi 340
  • Wyświetleń 43,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok ale przestańcie już się dobrze bawić bo Rozi zejdzie.

• Pograłem, kilka godzin za mną, no i panie kapitanie, jakie to jest FANTASTYCZNE.  Czytając to co piszecie (+ screeny), to wiedziałem że gierka mi podjedzie, jedynie co bałem się trochę o moje poczuc

Opublikowano

Może to tytuł startowy dla switcha 2 i będzie latał w 60 klatkach 

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

No i fajnie że Switchowcy będą mogli sprawdzić;) 

To początek pięknej współpracy Spencera z Nintendo

Xd

Jak po wydaniu Ori :Coolface:

Opublikowano

Jednak z leaku nie wiadomo czy chodzi konkretnie o hi fi rush i czy chodzi konkretnie o nintendo:

Cytat

"In the calender year of 2024, Microsoft will bring one of their more acclaimed first-party releases to a competitor system...When the announcement comes, I think it's going to be met with a lot of excitement, because this is a quality game."

Równie dobrze może być pentiment na playstation. 

Opublikowano

Gdzieś tam później chyba potwierdził, że HFR i Switch. Bardzo dobrze i oby sprzedało się jak najlepiej.

Opublikowano
  • Autor

Oby na premierę Switcha 2, wtedy będzie szansa na wysoką sprzedaż. No i pewnie oznacza to fizyczne wydanie <3

Opublikowano

Powinni też jak w przypadku Grounded pomyśleć o jakimś animowanym serialu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Doda się do wishlisty, za dużo dobrych gier teraz wychodzi:niki:

Nie spodziewałem się tak szybkiego portu.

Opublikowano

Xbox One też pewnie by dał, gierka ładnie skaluje się w dół jeśli chodzi o oprawę, ale z jakiegoś powodu nie wydali tej wersji. I dobrze, bo tu potrzeba 60 klateczek bez zająknięcia żeby się dobrze pykało.

Opublikowano

Na PC też daje radę, jedna z niewielu gier, która nie jest wstanie spaść poniżej 144 fps na średnim kompie :). 

Opublikowano

Bardzo dobra gra, w stylu tych starych lepszych czasów kiedy nie każda gra musiała być rozbuchanych gierką AAA na milion godzin w otwartym świecie, kto do tej pory nie ograł to warto spróbować, nawet jeśli nie przepadacie za grami rytmicznymi 

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

żałosne, że tak duży wydawca należący do ms nie może sfinansowac fizycznych wydan. No, ale Spencer pisał, że beda wydawac na plytkach, a on by nie kłamał

Opublikowano

Może jest zajęty negocjacjami, żeby DLC do Eldena było standalone i nie ma czasu na takie rzeczy? Trochę wyrozumiałości.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Może jest zajęty negocjacjami, żeby DLC do Eldena było standalone i nie ma czasu na takie rzeczy? Trochę wyrozumiałości.

giphy.gif?cid=6c09b952inb5yxenfccbgb353w

Opublikowano

Właśnie nie chciałem pytać, bo ewidentnie Filip zrobił ci jakąś krzywdę w dzieciństwie i to może być drażliwy temat - trauma jest na tyle głęboka, że całą swoją forumową twórczość opierasz na przytykach i podgryzaniu kapci pana S.

Opublikowano
2 godziny temu, Beelzeboss napisał:

żałosne, że tak duży wydawca należący do ms nie może sfinansowac fizycznych wydan. No, ale Spencer pisał, że beda wydawac na plytkach, a on by nie kłamał

No tak, bo z trzeciej ręki pudełko po weekendzie na pchlim lepiej by smakowało ;)

Opublikowano

Nie, odciąć trupy od kroplówek powinni już dawno, a nie jeszcze spinać dupy żeby downgoradować gierkę pod stare sprzęty.