Opublikowano środa o 05:162 dni Mógł ASUS się trochę bardziej postarać i umieścić analogi, krzyżak i przyciski takie same jak na padzie od XSX a nie zostawić swoje z ROG.
Opublikowano wczoraj o 06:58 1 dzień Wczorajszy ruch Microsoftu całkowicie przekreślił i mnie sens zakupu nowego Rogala. To jest moja platforma dodatkowa, która działa dobrze w tandemie słaby handheld + mocna konsola. Windows wyłącznie dla Game Passa. Za 114 zł miesięcznie to nie :) A PC Game Pass w moim przypadku nie ma sensu, bo nie posiadam gamingowego PC. Mam wrażenie, że tą nagłą i drastyczną podwyżką ceny zaledwie dwa tygodnie przed premierą ROG Xbox Ally mogli popsuć sobie sprzedaż tych sprzętów. Bardziej popsuć Asusowi, oczywiście. 🙂
Opublikowano wczoraj o 08:37 1 dzień Ale to nie jest dedykowany sprzęt MS pod ich usługi. Nadal są inne launchery.