Opublikowano 1 października1 paź Mógł ASUS się trochę bardziej postarać i umieścić analogi, krzyżak i przyciski takie same jak na padzie od XSX a nie zostawić swoje z ROG.
Opublikowano 2 października2 paź Wczorajszy ruch Microsoftu całkowicie przekreślił i mnie sens zakupu nowego Rogala. To jest moja platforma dodatkowa, która działa dobrze w tandemie słaby handheld + mocna konsola. Windows wyłącznie dla Game Passa. Za 114 zł miesięcznie to nie :) A PC Game Pass w moim przypadku nie ma sensu, bo nie posiadam gamingowego PC. Mam wrażenie, że tą nagłą i drastyczną podwyżką ceny zaledwie dwa tygodnie przed premierą ROG Xbox Ally mogli popsuć sobie sprzedaż tych sprzętów. Bardziej popsuć Asusowi, oczywiście. 🙂
Opublikowano 2 października2 paź Ale to nie jest dedykowany sprzęt MS pod ich usługi. Nadal są inne launchery.
Opublikowano niedziela o 07:034 dni Panowie a jak się ma ta wersja biała Asus Xbox względem np Z1 Extreme? To dużo mniejsza wydajność?
Opublikowano niedziela o 08:143 dni Godzinę temu, easye napisał(a):Panowie a jak się ma ta wersja biała Asus Xbox względem np Z1 Extreme? To dużo mniejsza wydajność?Generalnie wszyscy pisali że ten słabszy Ally to wydajność Steam Decka ;) także nie pchałbym się w to.Szkoda że sparzyłes się na tym Legion S bo to chyba najlepsze co można kupić za rozsądne pieniądze
Opublikowano niedziela o 08:483 dni Lepiej dopłacić te 1200zł. Większy dysk, ładniejszy kolor, więcej ramu oraz mocniejszy procek.
Opublikowano niedziela o 09:073 dni 53 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Generalnie wszyscy pisali że ten słabszy Ally to wydajność Steam Decka ;) także nie pchałbym się w to.Szkoda że sparzyłes się na tym Legion S bo to chyba najlepsze co można kupić za rozsądne pieniądzeNo czasami chodzi mi po głowie by kupić 2 sztukę bo nie powiem ekran i ergonomia była super!
Opublikowano niedziela o 11:053 dni No dla mnie mega dziwna sprawa była z tym twoim problemem. Bierz Steam Decka
Opublikowano niedziela o 11:073 dni 1 hour ago, easye said:No czasami chodzi mi po głowie by kupić 2 sztukę bo nie powiem ekran i ergonomia była super!To weź z innego sklepu z łatwymi zwrotami, problem był dość ewidentny.
Opublikowano niedziela o 19:483 dni chłop po 3 dniach narzeka na system, mówi że jest znacznie gorszy niż Steam oS, mało stabilny i już chce sam przeinstalowywać jak tylko będzie wsparcie xDUpdate after some days. Ergonomics are almost perfect Screen would have been perfect with 8 inches instead of 7 Xbox interface is promising but still unstable. SteamOS is still by far superior Performance wise, you can expect 40% more frames at low TDP and around 10/15% at high TDPOgolnie w co 3 poście zastanawia sie czy nie wgrać innego systemu, kiepsko to wróży.
Opublikowano niedziela o 20:333 dni Nakładka Xboxa. Jakby nie mógł Windowsa używać.Ja nawet nie używałem tej nakładki Asusa…
Opublikowano niedziela o 20:543 dni 21 minutes ago, iluck85 said:Nakładka Xboxa.Jakby nie mógł Windowsa używać.Ja nawet nie używałem tej nakładki Asusa…No ale to jest chyba główny feature tego sprzętu, prawda?
Opublikowano poniedziałek o 06:153 dni No oczywiście, ta nakładka miała sprawiać wrażenie że dostajemy jednak trochę konsolę - jak steamOS. Zdecydowanie lepiej odpalać handheld w trybie big picture Game Pass z biblioteką gier, niż jakiegoś Windowsa, ale skoro chłop korzysta parę dni i w każdym poście pisze że chyba zmieni system to coś tam nadal nie bangla :(
Opublikowano poniedziałek o 06:163 dni MS ze swoją polityką i słomianym zapałem nigdy nie dogoni steamos.
Opublikowano poniedziałek o 06:473 dni Przyszły tydzień dostanę to zobaczymy.Ja tam najbardziej liczę na lepszą ergonomię trzymania w rękach od poprzednika. Tyle mi starczy, bo sam X dla mnie był kompletny.
Opublikowano poniedziałek o 07:033 dni no za Asusem mimo wszystko wciąż przemawia fakt, że mogę zainstalować jaką grę chce bez żadnego kombinowania, wiec też pewnie zaryzykuje i wezmę na testy.
Opublikowano poniedziałek o 07:103 dni Ja pomiędzy wymianą roga zaliczyłem SD oled i wyjechał szybciej niż wjechał Wjechał boży X i szafa grała.
Opublikowano poniedziałek o 09:382 dni Dobra to trzeba przetestować na sobie - zamówione - do usłyszenia 16tego!
Opublikowano poniedziałek o 10:002 dni Czy będzie się dało podłączyć do tego monitor, mysz i klawiaturę? Widzę, że do zwykłego ally można podłączyć usb c do hdmi ale jak podłączyć mkb?