May 30, 20232 yr Dalej gorsza grafa niż na remote play do którego potrzebujesz Frankensteina z włączonym PS5 w tle po sieci wifi, który działa 3-4h btw PS5+Frankenstein myślę że zakręci się przy podobnej kwocie.
May 30, 20232 yr Wydaje mi się czy tam nie ma jeszcze systemowego limitera klatek? Podoba mi się ten sprzet, bardzo, ale przeczekam jego choroby wieku dziecięcego.
May 30, 20232 yr Teraz, Paolo de Vesir napisał: Wydaje mi się czy tam nie ma jeszcze systemowego limitera klatek? Podoba mi się ten sprzet, bardzo, ale przeczekam jego choroby wieku dziecięcego. Jest limiter klatek w tym panelu sterowania od samego asusa
May 30, 20232 yr Author Nowe sterowniki robią mała robotę Ale nadal problemy poniżej 10wat. Dajmy trochę AMD i Asusowi
May 30, 20232 yr chyba zjadłeś "czasu". No fajny sprzęcik ale trochę nie za tyle imo. FHD bez sensu dali, ludzie będą w FHD odpalać gierki i będą rozczarowani że mao klatkuf.
May 30, 20232 yr Ten sprzęt definitywnie pokazuje że dalej jedyny kompromis moc/bateria w handheldzie to ekran 720p.
May 30, 20232 yr Author Działa i wierz mi lub nie będzie jeszcze lepiej Od tego właśnie jest społeczność i modzerzy Edited May 30, 20232 yr by Assassins_78 poprawiono wpis
May 30, 20232 yr Bankowo scena nie będzie tak prężna i wielka jak ta od decka, choć dzięki windowsowi i mocy nie będzie często tak potrzebna jak na decku
May 30, 20232 yr Author Wiem, że WINda - ale sam wiem po sobie, że zacznę grzebać w plikach. Rejestr inna wersja W$ pocięta (jest tego mnogo i samemu można ogarnąć) .. Może linuch i docelowo SteamOS. Ja jedynie oczekuję, że nie skonczy sie na 6 m-c support i nic. Oby słuchali jak Valve swoich userów a bedzie OK. Ale nadal jestem na ~nie.
May 30, 20232 yr Ja bankowo odpuszczam, jest milion gier które mam w backlogu które pięknie ogarnia deck więc dla tych kilku nie będę wymieniać sprzętu, a do czasu jak się nazbiera ich więcej to już pan gaben pewnie dwójkę zapowie
June 15, 20232 yr 4 godziny temu, Daffy napisał: To czemu cisza Bateria pada zanim zdążą napisać posta
June 15, 20232 yr to którego warto kupić jeśli chcę grać do snesa plus psxowe gry grywalne bez gałki?
June 16, 20232 yr Author 12 godzin temu, Daffy napisał: To czemu cisza Bo czekam na dostawę, a te docinki są niepotrzebne