Opublikowano poniedziałek o 22:362 dni 2 godziny temu, easye napisał(a):Kupowanie Roga po to by sobie zainstalować jakiegoś Bazzite to dla mnie nieporozumienie.Trochę tak ale jak ktoś chciałby wymienić Steam Decka na coś nowszego to taki ROG Ally nowy wypasiony z Bazzite = Steam Deck 2/Pro. Jak zwał tak srał ale wymiana zapewniłaby dostęp do wielu nowych gier, które już na SD są mało przyjemne w ogrywaniu albo niegrywalne. I miałby taki użytkownik swoje Steam Deckowe środowisko na dużo mocniejszym sprzęcie.Ja jestem widocznie największym debilem bo siedzę na Windows i nie korzystam z GP xd (trochę w imię zasad i dlatego, że aktualnie nie widzę potrzeby opłacać żadnego abo)
Opublikowano poniedziałek o 23:272 dni 3 godziny temu, easye napisał(a):jak ktoś ma gry tylko na steam i nie potrafi korzystać z komputera to może, ale ten sprzęt jest raczej dla ludzi, którzy chcą mieć dostęp do całej biblioteki gier PC, w tym Game Passa.Kupowanie Roga po to by sobie zainstalować jakiegoś Bazzite to dla mnie nieporozumienie.Płacimy za pełnoprawny komputer PC, a dobrowolnie zamieniamy go w wykastrowany półprodukt...Przecież windows to syf. Na bazzite masz prawdziwy handheld experience z normalnym wybudzaniem i lepszą wydajnością. Ja akurat siedzę na ally z windowsem bo niestety korzystam z game passa i głównie po to go kupiłem.
Opublikowano wtorek o 05:001 dzień Windows kompletnie się w moim przypadku nie sprawdza na pocketpc. Jednak w tych sprzętach bardzo ważna jest wygoda i płyność działania a windows tego nie daje.