Opublikowano wtorek o 20:494 dni ta limitowana, nie sadze by az rok czekali by do sklepów trafiła wersja bez okularów.ALe mamy nowego króla wydajności:50-70% lepsza wydjanośc niż Z2Extreme! o_0Cena też adekwatna xDCrimson Desert w 120 fpsach na HANDHELDZIE o_0
Opublikowano wtorek o 22:014 dni Fajne, fajne. Ja liczę, że na premierę helixa wyjdzie jakiś Ally 2 przy okazji. Asha mówiła, że helix to ma być rodzina sprzętów czy coś więc może ten rog to był taki prototyp. Chcę oleda i brak ramek. Z mojego ally korzystam więcej niż myślałem, fajny sprzęt ale z wadami. Ciągle brakuje czasu, żeby coś pomajstrować i zrobić jakiś debloat, może formata żeby to jakoś lepiej chodziło. Ostatnio nawet aktualizować mi się nie chciało. Zastanawiam się czy taki customowy windows jak tiny11 by normalnie działał z tą nakładką asusa i nic się nie spierdzieli.
Opublikowano czwartek o 09:302 dni to ja chyba biorę, tak jak pisze @Ukukuki - wersja bez wirtualnych oksów została wyceniona na 1299$ w stanach, z okularami 2 499 USD o_02 tysiace wiecej minimum za ciut lepszy ekran i zmodyfikowane gałki?
Opublikowano czwartek o 10:182 dni no ale póki co o innej wersji z Oledem ASUS nawet nie zapowiedział...
Opublikowano czwartek o 11:542 dni 9 godzin temu, iluck85 napisał(a):@easye Ponownie 3630 w ME.Dzieki, wziąłem, dla mnie mimo małego ekranu był to najlepszy handheld PC jaki testowałem, ale głównie też przez fakt, że mogłem odpalić każdą grę z Game Passa.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. @easye i jak odebrałeś?Kminie czy brać teraz na zimowe wieczory- i tak płacę ten abo Xboxa. Brakuje info czy ten oled wsadza w zwykłą wersję czy coś. 2027 może nowego roga wydadzą.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Tak, już skonfigurowany.To mój drugi ROG już i zapomniałem jak bardzo lubiłem tą konsole właśnie za to, że mogę odpalić w chwile niedokończoną grę z Game Passa, pograć trochę, odłożyć, wrócić wieczorem do grania na PC.Uwielbiam ją, wydajność w tej konsoli znakomita no i znowu wracamy do tanich gier i indyków.Daemon X Machina: Titanic Scion - Switch2 - 279 zł. Cena PC - 9 zł.Sea Of Stars Nintendo 169, PC 20 zł…I tak ze wszystkimi tytułami z wishlisty Nintendo.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 godziny temu, iluck85 napisał(a):@easye i jak odebrałeś?Kminie czy brać teraz na zimowe wieczory- i tak płacę ten abo Xboxa.Brakuje info czy ten oled wsadza w zwykłą wersję czy coś. 2027 może nowego roga wydadzą.No podejrzewam że w 2027 to właśnie może do zwykłego dodadzą OLED, ale kto to wie no.Ten ekran nie jest zły, mógłby być po prostu większy, mieć te 8 cali jak u reszty, wyglądałaby ta konsola wtedy bosko, ale może też i bateria nie byłaby aż tak chwalona.Plus jest taki że możesz grać we wszystkich rozdzialkach nawet 720p StramDedecka wygląda dobrze na 7 calach, choć Ty mocy do 1080p raczej nie brakuje.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Deck ma 800p, a między 800p a 1080p jest dwukrotna różnica jeśli chodzi o ilość pikseli do obrobienia - 1 mln vs 2 mln.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Godzinę temu, easye napisał(a):I tak ze wszystkimi tytułami z wishlisty Nintendo.A gdzie dusza?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. może i taniej ale czy porównałeś wydajność obu sprzętach przy 7 watach?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. no to na pewno nie ta sama wydajność, bo tu średnio grasz w 17-25W, no ale też dlatego gry możesz odpalić w 100 fpsach a nie 30.