Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 166,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nawet jakby ta nakładka działała, to byś i tak nie kupił tego Asusa :) Dziadowałeś przy dopłacie do OLEDA, a gdzie tu tysiak dolarów + nie masz tutaj tych dotykowych paneli które chwalisz. No nie m

• Dobra, po tygodniu użytkowania chyba czas na małe podsumowanie. Jeśli chodzi o sam hardware to mało co tu można zarzucić. Rzeczywiście dzięki tym uchwytom prosto z pada od xboxa gra się na tym bardzo

• A ja myślałem że w gierkach chodzi o troszczenie się o swoją ulubioną korporacje i analizowanie wszystkich jej decyzji o każdej porze dnia i nocy

Opublikowano

ta limitowana, nie sadze by az rok czekali by do sklepów trafiła wersja bez okularów.

ALe mamy nowego króla wydajności:

50-70% lepsza wydjanośc niż Z2Extreme! o_0

Cena też adekwatna xD

Crimson Desert w 120 fpsach na HANDHELDZIE o_0

Opublikowano

Fajne, fajne. Ja liczę, że na premierę helixa wyjdzie jakiś Ally 2 przy okazji. Asha mówiła, że helix to ma być rodzina sprzętów czy coś więc może ten rog to był taki prototyp. Chcę oleda i brak ramek.

Z mojego ally korzystam więcej niż myślałem, fajny sprzęt ale z wadami. Ciągle brakuje czasu, żeby coś pomajstrować i zrobić jakiś debloat, może formata żeby to jakoś lepiej chodziło. Ostatnio nawet aktualizować mi się nie chciało. Zastanawiam się czy taki customowy windows jak tiny11 by normalnie działał z tą nakładką asusa i nic się nie spierdzieli.

Opublikowano

to ja chyba biorę, tak jak pisze @Ukukuki - wersja bez wirtualnych oksów została wyceniona na 1299$ w stanach, z okularami 2 499 USD o_0

2 tysiace wiecej minimum za ciut lepszy ekran i zmodyfikowane gałki?

Opublikowano

no ale póki co o innej wersji z Oledem ASUS nawet nie zapowiedział...

Opublikowano
9 godzin temu, iluck85 napisał(a):

@easye Ponownie 3630 w ME.

Dzieki, wziąłem, dla mnie mimo małego ekranu był to najlepszy handheld PC jaki testowałem, ale głównie też przez fakt, że mogłem odpalić każdą grę z Game Passa.

Opublikowano

@easye i jak odebrałeś?

Kminie czy brać teraz na zimowe wieczory- i tak płacę ten abo Xboxa.

Brakuje info czy ten oled wsadza w zwykłą wersję czy coś. 2027 może nowego roga wydadzą.

Opublikowano

Tak, już skonfigurowany.

To mój drugi ROG już i zapomniałem jak bardzo lubiłem tą konsole właśnie za to, że mogę odpalić w chwile niedokończoną grę z Game Passa, pograć trochę, odłożyć, wrócić wieczorem do grania na PC.

Uwielbiam ją, wydajność w tej konsoli znakomita no i znowu wracamy do tanich gier i indyków.

Daemon X Machina: Titanic Scion - Switch2 - 279 zł. Cena PC - 9 zł.

Sea Of Stars Nintendo 169, PC 20 zł…

I tak ze wszystkimi tytułami z wishlisty Nintendo.

Opublikowano
3 godziny temu, iluck85 napisał(a):

@easye i jak odebrałeś?

Kminie czy brać teraz na zimowe wieczory- i tak płacę ten abo Xboxa.

Brakuje info czy ten oled wsadza w zwykłą wersję czy coś. 2027 może nowego roga wydadzą.

No podejrzewam że w 2027 to właśnie może do zwykłego dodadzą OLED, ale kto to wie no.

Ten ekran nie jest zły, mógłby być po prostu większy, mieć te 8 cali jak u reszty, wyglądałaby ta konsola wtedy bosko, ale może też i bateria nie byłaby aż tak chwalona.

Plus jest taki że możesz grać we wszystkich rozdzialkach nawet 720p StramDedecka wygląda dobrze na 7 calach, choć Ty mocy do 1080p raczej nie brakuje.

Opublikowano

Deck ma 800p, a między 800p a 1080p jest dwukrotna różnica jeśli chodzi o ilość pikseli do obrobienia - 1 mln vs 2 mln.

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał(a):

I tak ze wszystkimi tytułami z wishlisty Nintendo.

A gdzie dusza?

Opublikowano

może i taniej ale czy porównałeś wydajność obu sprzętach przy 7 watach?

Opublikowano

no to na pewno nie ta sama wydajność, bo tu średnio grasz w 17-25W, no ale też dlatego gry możesz odpalić w 100 fpsach a nie 30.