Opublikowano 10 czerwca 20241 r W tej grze jest do poprawy tylko system nakladania camo. Byle nie wlazic do menusow, niech to zrobia pod jakims menu kolowym czy ch.uj wie jak. I nie automatycznie jak w mgs4 tlumaczac to magicznym grzybkiem z syberii. No i zarzadzanie itemami. Mialo byc odejscie od noszenia calego aresenalu (pamietacie ten trailer ze snajkiem tachajacym olbrzymia kule sprzetu?) a zamiast tego zrobili przenoszenie kilku itemow do podstawowego plecaka z jakiejs magicznej skrzyni lewitujacej najwyrazniej nad snejkiem. Nie wiem co tu sie da wyczarowac, ale tak troche naklamal dla nas pan Kojimbao.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 21 minut temu, Bzduras napisał(a): Łokurwancka Dla mnie najwiekszym zaskoczeniem bylo kiedy BB Spoiler ...stracil oko podczas tortur. Teraz poszli o krok do przodu
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 31 minut temu, Mejm napisał(a): (oprocz szurania po krawedzi mostu, te jakies niedorobione) Na PS2 widać, że się buja a tutaj sztywno jakby był ze stali.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Faktycznie, ale chodzilo mi glownie o animacje samego snejka. Bardzo klockowata.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Ciekawostka - wg. chinskiego kalendarza nastepny rok to rok Snakea - premiera murowana
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Jednak UE5, myslalem, ze decima. Hayter na vocalu, Gregson Williams na klawiszach. Szkoda jedynie Kojimbao, jakby nie patrzec to jego dziecko. Dobrze, ze ta limitka tylko w usa bo sztryms te plastikowe paprotki w plastikowym terarium. e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 5 minut temu, Mejm napisał(a): e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence Tę z oryginału:
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Nie grałem nigdy w żadną grę z tej serii, ale muszę przyznać, że trailer mi się bardzo spodobał i chętnie zagram w tę część. Pozostaje pytanie: kiedy premiera?
Opublikowano 10 czerwca 20241 r W Chinskim roku Snakea. A dokladnie to juz nie napisze. Ale mysle ze pierwsza polowa roku
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Ficus to wrzucil na tej stronie juz, ale w linku bylo. 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Tę z oryginału: To ja nie wiem czym sie oni chwala jak tpp kamera juz byla w rozszerzeniu. Markjeting pewnie.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 1 godzinę temu, Mejm napisał(a): Jednak UE5, myslalem, ze decima. Hayter na vocalu, Gregson Williams na klawiszach. Szkoda jedynie Kojimbao, jakby nie patrzec to jego dziecko. Dobrze, ze ta limitka tylko w usa bo sztryms te plastikowe paprotki w plastikowym terarium. e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence Za Decimę trzebaby słono zapłacić, ale gdyby to robił Kojimbo pewnie dostałby od Sony za darmoszkę :).
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 5 minut temu, Mejm napisał(a): Ficus to wrzucil na tej stronie juz, ale w linku bylo. Nie wiedziałem, że link akurat do tego prowadzi. Myślałem, że to jakieś pierdu pierdu o kolekcjonerce i olałem, no nic. Nie zaszkodzi mieć miniaturkę tego seksownego skurczybyka Haytera na widoku.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 2 godziny temu, Figuś napisał(a): Zastąpi się prawdziwymi roślinkami i będzie mikroklimat :D.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 2 godziny temu, lukas_k96 napisał(a): Nie grałem nigdy w żadną grę z tej serii, ale muszę przyznać, że trailer mi się bardzo spodobał i chętnie zagram w tę część. Pozostaje pytanie: kiedy premiera? Nie nazywaj się graczem
Opublikowano 11 czerwca 20241 r Dwa Legendarne tytuly tego samego roku, czy to sie moze udac? Bylo by elegancko ale reczej watpliwe bo 17 listopad wypada w niedziele takze tego
Opublikowano 11 czerwca 20241 r 8 godzin temu, XM. napisał(a): Lepiej żeby dali możliwość włączenia filtru z og. Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary. Już nie macie się do czego przyjebać, prawda?