Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minutes ago, pawelgr5 said:A nie wiem, nie zamierzam robic tego przegladu ;) Ale jak juz w temacie MGS jestesmy to Twin Snakes chyba na GC tez byl za pelna cene (dzis byloby to 300zl) i jakos nikomu piana z pyska nie leciala bo nie tyle nie ulepszyli wiele (albo nic?) a wrecz spierdolili niesamowicie scenki itd.Masz prawo narzekac ze nie spelnili Twoich oczekiwan ale wtedy wlasnie po prostu nie kupujesz gry. Jak spierdolili bardzo to nie kupujesz wcale (i nie grasz nawet za darmo). Jezeli w Twojej opinii spierdolili ale znosnie to po prostu czekasz na promke - opinie masz prawo tutaj wpisac, ale Ty sprawiales wrazenie osoby ktora wrecz ma ochote naublizac komus kto smial to wziac day 1. Tak sie nie robi Josh. Wylales tyle hejtu ze teraz nawet to ze wziales uzywke jest slusznym powodem do beki. Wsparles te praktyke. Nie mocno ale wsparles. Ja tam chcialbym takie remaki wszystkich czesci - zadnego nie wezme za 300zl ale za 120-150 juz kto wie :) Milego weekendu koledzy. Dla mnie EOT.Twin Snakes nic nie ulepszał? Co Ty chłopie bredzisz? A co do Josha to czemu mu odbierasz prawo do opinii i emocji na temat remake MGS3 za 70$? To jest pakiet: nie remake MGS3. Nie 70$. Chodzi o TAKI remake MGS3 ZA 70$. No i faktycznie, jest w tym sens skoro można robić remaki pokroju Residentów, czy Silent Hilla i nie ma problemu z pełną ceną. Tak zrobiony MGS3 był warty wg niego sporo mniej i jak cena stała się akceptowalna to kupił. Gdzie tu powód do beki? Jedyne co mi się nie podoba to wpierdalanie się do tego na co i kto wydaje własne pieniądze. Dla jednego MGS3 będzie warty 70$. Dla mnie TLoU Part 1 było warte 70$. Nie widzę powodu dla którego ktokolwiek miałby być wyzywany