Opublikowano środa o 12:561 dzień Plus nie będzie wymagany do grania? Ok, sprawdziłem w PSS i jest wymóg.
Opublikowano środa o 18:421 dzień Ten HUD zaśmiecający pół ekranu jest obrzydliwy - mam nadzieję, że da się to jakoś wyłączyć i te wyskakujące komunikaty również.
Opublikowano środa o 18:561 dzień Przecież te komunikaty to jest jakiś tutorial na potrzeby filmu, niech da się zmniejszyć te cele w prawym górnym rogu i będzie bardzo dobrze.
Opublikowano środa o 21:101 dzień Dla mnie największym minusem jest fakt, że gra się zawsze przeciwko 3 osobowym drużynom, nawet jak wchodzisz solo, gunplay jak w Destiny więc jak na przeciwko wyskoczy ogarniety team to zdejmą Cię w 3 sekundy.
Opublikowano wczoraj o 00:02 1 dzień 2 godziny temu, easye napisał(a):Dla mnie największym minusem jest fakt, że gra się zawsze przeciwko 3 osobowym drużynom, nawet jak wchodzisz solo, gunplay jak w Destiny więc jak na przeciwko wyskoczy ogarniety team to zdejmą Cię w 3 sekundy.Po przesunięciu premiery dodali opcję dla graczy solo. Do wyboru masz solo albo squady. No i jest jeszcze Rook (odpowiednik free loadoutu z Arc Raiders) - nim dołączasz sam w trakcie meczu i grasz przeciwko trójkom.
Opublikowano wczoraj o 09:05 1 dzień 11 godzin temu, easye napisał(a):Dla mnie największym minusem jest fakt, że gra się zawsze przeciwko 3 osobowym drużynom, nawet jak wchodzisz solo, gunplay jak w Destiny więc jak na przeciwko wyskoczy ogarniety team to zdejmą Cię w 3 sekundy.zerknij sobie jakie beda mozliwosci budowania postac i jakie mamy zabawki do mordowania Edytowane wczoraj o 09:06 1 dzień przez Szymek
Opublikowano wczoraj o 10:04 1 dzień W dniu 13.02.2026 o 16:03, Kangus napisał(a):Myślę że są na dobrej drodze że by mieć te kilkadziesiąd tys graczy na steamcharts przez przynajmniej kilka miesięcy.Arc Raiders przekonało ludzi do ekstraction shooterów.Arc Raiders nie nadążą z łataniem rzeczy które najbardziej bolą graczy PvP. Bugi, exploity, cheaty.Arc Raiders ma projektowe rzeczy zrobione tak że najbardziej bolą graczy PvP. Jedną podstawową jest to że gra jest z perspektywy 3 osoby i jest corner peaking i wyczekiwanie za przeszkodą ;). A druga to np free loadouty w obecnej formie.Mogą spokojnie powalczyć o sporą ilośc graczy PvP, którzy przepłyną z AR. Do tego jeżeli przeskoczy tam Burned Peanut, Ninja, Shroud i inni PvP jutuberzy i uda się ich utrzymać w grze przez jeden-dwa miesiące to sobie graczy wystarczająco dużo zdobędą, a content zawalajacy jutuba będzie się robił "sam".Orzeszek robi furorę też dzięki show, a show jest dzieki proximity chat. Niby Marathon też to ma, ale nie sądzę aby był tak ważnym elementem gry co w Arc Raiders. Marathon będzie nastawiony mocno na PVP, mapy są mniejsze, kontakt z innymi ludźmi częstszy, z tego co grałem to jest shoot on sight, nikt się nie zastanawia, widzi i strzela.Na plus, że gra naprawdę dużo zyskuje jak się ma pada w ręce, oprawa mi się bardzo podoba, gunplay jest świetny jak to u Bungie. Na minus przeciwnicy, recykling znany u nich od lat, nawet zamiennik flood jest i jest totalnie beznadziejny. Jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie, bo jest dużo plusów, ale i sporo obaw.