Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze jest w kolejce ta gierka od Fairgames, gdzie biegają podobne dziwolągi. Też szykuje się gruby fail, ale Sony wierzy :dynia:

• Odpowiedzi 560
  • Wyświetleń 39,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sony wyłacza serwery,   To chyba jakiś rekord, nawet jak na nich    

• Rzecz w tym, że technicznie i gameplayowo gra jest podobno całkiem dobra i miałaby potencjał.... Potencjał zaprzepaszczony przez zjebaną ideologię, która niszczy Disneya, politykę, gry i ostatnio też

• https://www.smashjt.com/post/inside-firewalk-studios-the-studio-destroyed-by-woke-ideology   -  Firewalk Studios (Concord) pracownicy podobno domagali się używania zaimków, otwarcie mów

Opublikowano

Cyfre zwracaja, ale pudełko to po rozfoliowaniu zaden sklep nie przyjmie chyba?

Zastanawiam sie, czy jest sens wziąć kopie z Media Expertu i trzymać w szufladzie, niby na ebayach osiaga chore ceny.

Sorry jesli temat byl poruszany, nie czytalem poprzednich stron jeszcze.

Opublikowano

Za te pieniądze to na pewno nie wezmę, ale fajnie by było, jakby markety nie musiały odsyłać i by się pozbywały za 20zł - wtedy bym artefakt wziął na półkę.

Opublikowano

Użytkownik @_Red_inwestujący dziesiątki tysięcy w obligacje skarbowe kupuje conrcorda na płycie żeby po 5 latach zarobić 3 stówki :banderas:

Opublikowano

Nie no za 20 lat taki Concord w folii byłby na pewno sporo wart. Pytanie czy komuś chcę się to trzymać.

Opublikowano

Dzieciom przepisze.

Opublikowano

A jak to jakiś poyebany, viralowy marketing Sony?
Nagle ludzie zaczną kupować pudełka na potęgę i myk - sprzedały się wszystkie wytłoczone płytki, przywracamy serwery, bo w końcu mamy miliony nabywców.
Nic z tego, nie nabiorę się na taką akcję :leo:

Opublikowano

Ciężko o lepszy przykład sztucznego pompowania cen. Mam nadzieję, że nikt tego szajsu kupował nie będzie. Największa porażka w historii gier, ET na Atari 2600, przedmiot sprzed 40 lat, nowy w folii kosztuje 80$. A sam cart to poniżej 10$. A cwaniaki wystawiają Concorda 150$? Absurdalne

Opublikowano

Tyle wtopionych pieniążków...

Opublikowano

Baba z fable na tym screenie wyglada jak chlop z broda.

Opublikowano

Najbardziej mnie wkurza DEI w Avowed i to wciskanie na siłę mniejszosci jaszczuroludzi do singlowej gry RPG

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Fable powinno być bardzo dobre

Nagonka na Fable wynika z tego, bo na pierwszym trailerze główna babka wyglądała po prostu, jak przeciętna  kobita. Thats it. Gracze, największy błąd Boga.

Opublikowano
Cytat

Gracze, największy błąd Boga.

No, zaraz po lewactwie.

Opublikowano

Przykro mi figaro że w twoim otoczeniu tak wygląda przeciętna kobieta :nosacz2: już rozumiem czemu jesteś taki POPIERDOLONY :yeti:

Opublikowano

Ta Ciri z serialu na bazie polskiej powieści to brzydka, czy o  co chodzi :D? 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Przykro mi figaro że w twoim otoczeniu tak wygląda przeciętna kobieta :nosacz2: już rozumiem czemu jesteś taki POPIERDOLONY :yeti:

Przepraszam, zapomniałem że Gracz akceptuje tylko giga hot laseczki generowane przez AI (co widać w temacie Kobiety), a cała reszta to brzydota której należy się worek na głowę. 

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał(a):

Nagonka na Fable wynika z tego, bo na pierwszym trailerze główna babka wyglądała po prostu, jak przeciętna  kobita. Thats it. Gracze, największy błąd Boga.

spacer.png

Przeciętna kobita w mieście, w którym mieszka Figarx. 

Opublikowano
Teraz, Josh napisał(a):

spacer.png

Przeciętna kobita w mieście, w którym mieszka Figarx. 

Gratuluję że wybrałeś najgorszy możliwy kadr. No laska nie jest zaprojektowana pod bycie hot, nie każda musi. Wiem że to się tylko dla was liczy w designie kobiety w grach, to jak bardzo jest seksowna. 

Opublikowano

Przecież tam będzie edytor postaci, każdy sobie stworzy takiego bohatera jak chce