Skocz do zawartości

South of Midnight

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Szermac napisał(a):

Jakieś streszczonko ? Nie chcę oglądać :problem:

• Odpowiedzi 286
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Atherius
    Atherius

Do 79 crap, od 80 dobra gra! To jak ze wzrostem.

• No właśnie tak się składa że niestety czytam to co piszesz, więc widzę jak zmieniasz sobie narracje tak jak ci pasuje. Teraz piszesz: a wcześniej gdy tylko ukazały się recenzje, bez zagrania, bardzo

• Skończyłem wczoraj bardzo przyjemna gra. Niezbyt trudna, ale wciągająca. Przejście zajęło mi ok. 13h, starałem się zbierać wszystko. Walka dla mnie była ok, nic wielkiego, ale nie jest ona tak zła j

Opublikowano

Warto dodać, że wszyscy grali tylko w jeden i ten sam trzeci chapter z początku gry, więc nie znajdziemy pełnych informacji o różnorodności środowisk, przeciwników czy nawet wszystkich mechanik z gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakimś cudem ominęła mnie zupełnie ta gra, nie wiem dlaczego, ale byłem przekonany, że to jakaś turówka. Obejrzałem trailery i wow! Wygląda to fenomenalnie. Szczególnie design zrobił na mnie świetne wrażenie. Oby wyszedł z tego mocny hicior, a nie kolejna gra dla entuzjastów (czyli średniak 7/10)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli teraz tylko czekać na premierę 

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieję że wyjdzie dobra gra oraz że Josh i inni skupią się na murzynie w Japonii i nie zorientują się o istnieniu tego tytułu. 

Opublikowano
13 minutes ago, ASX said:

Ja mam tylko nadzieję że wyjdzie dobra gra oraz że Josh i inni skupią się na murzynie w Japonii i nie zorienrtują się o istnieniu tej gry.

Dobra gra to trochę mało. Uczciwe 85+ byłoby super! Tutaj nikt nie musi wracać do formy, obcinania cycków nie ma chyba, więc oby recenzje były solidne

Opublikowano

ale tutaj tez jest murzyn i do tego baba... do premiery jeszcze troche, trzeba poczekac jakie rozkazy przyjdą od grummza & co

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, MacLeSkr napisał(a):

Embargo na recenzje spada dzisiaj?

Dzisiaj o 18:00

Opublikowano

W oczekiwaniu na recenzje odpaliłem sobie soundtrack no i hype wzrósł dziesięciokrotnie. 

Opublikowano

Recki pewnie zmieszczą się w przedziale 76-83 mc. Oby.

Akurat skończy się Atomfalla, SoM, Clair Obscur i Doomika Bożego. Chyba dobry okres w GP

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka wygląda na kolejną solidną dobrą grę. Budzą optymizm opinie w recenzjach że to taka staroszkolna konsolowa gra action-adventure rodem z czasów PS2 czy X360, niepokój budzi za to komentarze że gameplay nie dorównuje oprawie wizualnej i dźwiękowej. 

Opublikowano

Nie chce ferować wyroków bo jeszcze premiery nie było, ale z ocen wyłania się gra dobra. Oczywiście dla mnie tylko dobra.

Bo jak pisałem wcześniej, od gier MS oczekuję najwyższej jakości. W każdym budżecie, AA czy AAA można dostarczyć genialne gry. 

A jednak widać że jest problem z dowiezieniem 

Opublikowano
13 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Niby bubel ale widzę jakieś portale dają 100/100 czyli mesjasz gejmingu. Czekam na recke od IGN reszta nikogo

image.png.ad0f576d99582fac0a4a48a9dec63827.png

Ja już dawno przestałem wierzyć w branżowych dziennikarzy. Gierki z ocenami 90+ potrafią mnie totalnie wynudzić, a w wielu gierkach z ocenami ~70/100 bawię się doskonale. Olać recki, sprawdzę na pewno i tak.