Beelzeboss 306 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Mi się gdzies w oczy rzucił październik. W najbliższej przyszłości nic mnie tak nie jara jak Metaphor. Atlus od dekad robi najlepsze rpgi, a czuję, ze teraz przejdą sami siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia to już dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Troche J A R A N K O Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Czekandos Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia W zasadzie to startuje o polnocy wiec trak troche jutro Ja zobacze rano do kawki w robocie. Bardzo mnie to ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Ja się najbardziej jaram tym szybkim rozprawianiem się z tymi słabymi żelkami. C0rwa przełom na miare wynalezienia koła. Jrpgi będą w końcu grywalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Aż takiego jaranka nie mam, przyznam szczerze, choć poniekąd dawno już zdecydowałem, praktycznie w ciemno, że grę kupię na premierę. Ja tu widzę Personę w klimatach Fantasy. Z jednej strony fajnie, że znana formuła w nowych klimatach, a z drugiej też powiew świeżości i potencjał na jakieś nowe rozwiązania. Nie podoba mi się tylko design głównego bohatera. Wygląda jak niebieskooka, męska wersja Aigis z P3. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Nie no slaby design to mial Nahobino z SMTV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Oj tam, oj tam, nawet ładne dziewczątko to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 11.10.2024 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Jaka ta gra jest brzydka xD ale i tak fajna taka personka fantasy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Mi się bardzo podoba to co widzę i biorę day one 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Te dungeony to jest ps3. O ile technikalia mi nie przeszkadzają tak ten dobór kolorów już tak Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Nie powiedalbym ze to jest brzydkie. Ciezko sie na to patrzy jak na PS5 jest Rebirth, ale wielkiej tragedii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Atlus: nie chcemy żeby gracze marnowali czas na walki które i tak maja wygrać wiec zaprojektowalismy super blyskawiczny combat z nisko-levelowymi mobkami! Też Atlus: podróże miedzy miastami chodzacym statkiem będą trwały 2h dla wikszej immersji, mozecie w tym czasie rozmawiać, gotować a nawet prać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Ta mechanika auto-wygrywania byla czesciowo przeciez w P5 (w Mementos) oraz calkowicie w Star Ocean 2. Czym sie rozni tutaj ze tak sie tym chwala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Dla samego UI zagram day one xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 10 minut temu, pawelgr5 napisał: Ta mechanika auto-wygrywania byla czesciowo przeciez w P5 (w Mementos) oraz calkowicie w Star Ocean 2. Czym sie rozni tutaj ze tak sie tym chwala? Tym, że teraz to działa na każdego w jakimś stopniu, nie tylko na żelki niskiego levelu. To jak First Strike z Person, tylko jeszcze zadajesz trochę damage w real time itp. wygląda to dosyć zacnie. Zresztą, co tutaj dużo nie mówić, cała gra wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Atlus to przede wszystkim styl i pod tym względem widać, że znowu dowiozą. A poza tym nastawiam się po prostu na personę w sosie fantasy. Do tego pewnie świetny OST od Pana Meguro i oby wciągająca fabuła i ja będę zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 150$/170€. Nieszczególnie kusząca edycja, szczególnie z taką ilością dodatków cyfrowych. Artbook pewnie znowu skromny i w miękkiej oprawie, a reszta dodatków poza OST zapychadła. Pewnie kupię cyfrę na Steam, a kiedyś tam może pudło na PS5 przy obniżce. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Jako, że to zmodyfikowany silnik P5R, a nie żaden Unreal, to pewnie będzie: 1. Lepiej działać niż P3R na Decku 2. Będzie wsparcie ultrawide modem od https://github.com/Lyall bardzo szybko, pewnie day1 Równieź wybiorę Steam, warto dodać, że gra nie pojawi się day1 w żadnym abonamencie, ale to chyba od początku było oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Styl świata, bohaterowie, bardzo mi przypominają ten z gry Pyre od Supergiant. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Wrzucę jeszcze japońską wersję trailera, tak jak będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia zajebiste, ale z góry było wiadomo, że tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia https://www.siliconera.com/metaphor-refantazio-bonds-wont-lead-to-romance/ Biedny Pupcio Nie będzie kręcenia z elficami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi