Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, Perez napisał(a):

Załóżmy, że wszystkie okładki są piękne, wspaniałe i w ogóle - który tytuł byście odrzucili? 

6 godzin temu, [InSaNe] napisał(a):

Gdzie jest Punisher? ;)

A może na limitce będzie taki swoisty clash of the titans - Punisher, AvsP, Metal Slug, Cadillac. Taki okładkowy crossover :nyam1: 

Ja bym odrzucił SFII.

Najładniejsze:

#1 Out Run

#2 Moon Patrol 

#3 MK

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 87,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano

Może ankieta? Outrun cudowny, SF najsłabszy imho

Opublikowano

Chyba jeszcze nikt nie pisał, to pozwolę sobie zwrócić uwagę, że

Spoiler

Outrun zajebisty.

Opublikowano
34 minuty temu, mcp napisał(a):

Może ankieta? Outrun cudowny, SF najsłabszy imho

W sumie czemu nie - ankieta odpalona. Dałem wielokrotny wybór na zasadzie, że jak komuś podoba się tylko jedna to daje jedną, a jak 5 to 5. Przypominam dostępny zestaw:

image.jpeg

Opublikowano

To docelowo ma być 7 okładek?

A w ankiecie dałbym, które się nie podobają jak ma coś wypaść.

Opublikowano

Zagłosowane. Mnie arcade kojarzy się z kolorami więc odpaliłem obie na czarnym tle, czyli Pac Man i Mortala.

Będę miał zagwozdkę przy zamawianiu :leo:

PS ale Outrun najlepszy, bez dwóch zdań 

Opublikowano
7 minut temu, Square napisał(a):

To docelowo ma być 7 okładek?

A w ankiecie dałbym, które się nie podobają jak ma coś wypaść.

6 regularnych + jedna limitka, ale tu jej nie ma. Zbieramy opinie, którą z regularnych wyciąć. Tak że ta z najmniejszą liczbą głosów będzie potencjalnie do odstrzału. 

Opublikowano

Arcade - na to obok Saturna czekałem. Kolebka gejmingu konsolowego. Chyba nie mogło być lepszego tematu. 

MK i SF - tożsamość grania na automatach, także fajnie, jakby te okładki pozostały. Chociaż ta SF taka sobie... 

Opublikowano

Wszystko mi się podoba oprócz SF. W ramach wsparcia kupię pewnie 2-3 numery. Na pewno MK, Pac Man i Out Run. Metal Sluga kocham ale okładka mogła być lepsza.

Opublikowano

PacMan chyba zbierze najmniej głosów, a szkoda, bo mnie ten ultra minimalizm nawet się podoba. 

Opublikowano

Zagłosowane.

Jak wyżej - okładka PacMana najsłabsza i najbardziej odstaje - tutaj powinien też być gierkowy art jak PacMan napierdala duszki. Mortal sam w sobie zajebisty i ponadczasowy, ale umówmy się - oklepany motyw wielokrotnie.

Arcade kojarzy mi się z totalną beztroską, wakacyjnym klimatem i natychmiastowym "pure fun" - i takie te okładki powinny być. Zaskoczony jestem Moon Patrol, gra spoza mojej bańki, ale okładka sztos, taki retro sci-fi.

Czepialstwo: where okładka z AvP?!

No i fajna byłaby typu crossover - z postaciami z różnych gierek z epoki.

Opublikowano

Outrun wygranko z palcem w dupie chociaż ten metal slug też skradł moje serce

Opublikowano

Metal Slug i Cadilaczek :banderas: Outrun też niezły.

Opublikowano

Zagłosowane. Najmniej podoba mi się pac man. Jeszcze nie wiem jaką kupię. Sentyment największy mam do cadillacow. Street Fighter bym kminił gdyby to nie było z okładki SFA2 bo nie mam zadnych wspomnień z tą częscią. Grałem za to w orginalnego SF2 na automatach a mój nr1 w całej serii to Street Fighter Alpha 3 (nie grałem w 6 jeszcze). Dodatkowo OutRun miażdży więc jest dylemat.

Opublikowano
15 godzin temu, Perez napisał(a):

Street Fighter II

To nie jest street fighter 2 :wujaszek:

Opublikowano
34 minuty temu, Mejm napisał(a):

To nie jest street fighter 2 :wujaszek:

Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej.

image.jpeg

Opublikowano

Metal nie zachwycił, a był czarnym koniem. Czołówkę obejmuje Outrun. 
SF też nijaki, a sporo grałem na automacie. 

Opublikowano
12 minut temu, Perez napisał(a):

Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej.

To tez niezbyt pasuje. Zmiksowaliscie SFA2 ze SSF2T. Mimo, ze w obie gralem w salonach to jednak tym jedynym Street Fighterem zawsze pozostanie waniliowa dwojka, czyli World Warrior. Tylko tu moze byc problem z grafika niestety (chyba, ze zrobicie w stylu tej z MP).

Przed okladkami bylem pewien, ze weze te ze SF, ale teraz to jednak bym glosowal nad jej pominieciem. Outrun chyba najlepsza, pozostale mocno srednio.

Opublikowano
47 minut temu, Perez napisał(a):

Tak jak Mejm napisał, teraz jest poplątany art z Alphy/Zero 2 z podpisem SSF2T. Albo zmieńcie podpis na Alphę/Zero 2 albo okładkę, mi np. taki art bardziej by pasował.

Spoiler

image.thumb.jpeg.ec0b1710caaaa9c21c3b0aaa0f957dda.jpeg

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał(a):

Może dajcie Street Fighter Ex Plus.

Ciezko Squera wyczuc wiec nie wiem czy dac haha czy roziego.