Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Rozpiska na 2 lata, to przynajmniej wiadomo, że dobijemy do 350 numeru
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Spokojnie starczy tematów na kilka lat, ja czekam na Apple Bandai Pippin
Opublikowano 41 minut temu41 min 31 minut temu, PiotrekP napisał(a):350 to już w październiku, będzie 360, a potem już z górki do 400 I wtedy własnie w okolicach numeru 360 mógłby wjechac specjal o x360
Opublikowano 41 minut temu41 min Konkurencja robi o Gothicach, Dragon Ball, czy drugi numer o Heroes. No nie braknie tematów.
Opublikowano 34 minuty temu34 min 42 minuty temu, Shen napisał(a):Rozpiska na 2 lata, to przynajmniej wiadomo, że dobijemy do 350 numeruRozpisywac to możemy i na 5 lat - zycko (i sprzedaz) zweryfikuje. No ale z drugiej strony jakis plan dobrze miec.
Opublikowano 32 minuty temu32 min 400 numer to przełom 2030/31. Nie wiem jak AI od google przelicza 55 miesięcy od teraz. Szybko zleci
Opublikowano 31 minut temu31 min Główne założenie to dobić do trzydziestolecia w 2027 i zrobić specjal o N64 Extreme. Potem Perez ma moje pozwolenie na przebranżowienie się i zakup praw do czasopisma Pani Domu.
Opublikowano 16 minut temu16 min 13 minut temu, Pix napisał(a):Główne założenie to dobić do trzydziestolecia w 2027 i zrobić specjal o N64 Extreme. Potem Perez ma moje pozwolenie na przebranżowienie się i zakup praw do czasopisma Pani Domu.Ech, to N64 to #nikogo, to juz zostanie pod koniec zywota wydawnicta do zrobienia. Wymyslasz jakies warunki i przez to szanse na Pania domu sie oddalaja.
Opublikowano 11 minut temu11 min Jak po 25 latach od wydania Raymana 3 Ubirak zapowie Raymana 4 to liczę na jakieś Raymanowe wydanie.