June 21Jun 21 31 minut temu, PiotrekP napisał(a):350 to już w październiku, będzie 360, a potem już z górki do 400 I wtedy własnie w okolicach numeru 360 mógłby wjechac specjal o x360
June 21Jun 21 Konkurencja robi o Gothicach, Dragon Ball, czy drugi numer o Heroes. No nie braknie tematów.
June 21Jun 21 42 minuty temu, Shen napisał(a):Rozpiska na 2 lata, to przynajmniej wiadomo, że dobijemy do 350 numeruRozpisywac to możemy i na 5 lat - zycko (i sprzedaz) zweryfikuje. No ale z drugiej strony jakis plan dobrze miec.
June 21Jun 21 400 numer to przełom 2030/31. Nie wiem jak AI od google przelicza 55 miesięcy od teraz. Szybko zleci
June 21Jun 21 Główne założenie to dobić do trzydziestolecia w 2027 i zrobić specjal o N64 Extreme. Potem Perez ma moje pozwolenie na przebranżowienie się i zakup praw do czasopisma Pani Domu.
June 21Jun 21 13 minut temu, Pix napisał(a):Główne założenie to dobić do trzydziestolecia w 2027 i zrobić specjal o N64 Extreme. Potem Perez ma moje pozwolenie na przebranżowienie się i zakup praw do czasopisma Pani Domu.Ech, to N64 to #nikogo, to juz zostanie pod koniec zywota wydawnicta do zrobienia. Wymyslasz jakies warunki i przez to szanse na Pania domu sie oddalaja.
June 21Jun 21 Jak po 25 latach od wydania Raymana 3 Ubirak zapowie Raymana 4 to liczę na jakieś Raymanowe wydanie.
June 23Jun 23 Jak będę kiedyś bogaty to zapłacę za wydanie Harvest Moon Extreme i pewnie tylko ja to kupię, ale trudno, będzie mnie stać
June 23Jun 23 W dniu 21.06.2026 o 17:49, Perez napisał(a):wrzesień 2026 - coś od NinyKiedy mniej więcej ogłoszenie i przedsprzedaż?
June 23Jun 23 27 minut temu, Benson napisał(a):Kiedy mniej więcej ogłoszenie i przedsprzedaż?Myślę, że ogłoszenie okolice 7 lipca, przedsprzedaż od 14 lipca. Premiera 18 września. Tym razem bez ankiety okładkowej, tak że ten 7-8 lipca wjedzie cały komplet okładek.
June 29Jun 29 Dobrze wyszedł ten specjal, tylko szkoda że tak mało Aliena. Przez chwilę też się zastanawiałem dlaczego wybrano Toshindena 3 zamiast lepszej dwójki, ale dotarło do mnie że to właśnie dlatego. Przy kolejnym numerze będzie masa świetnych gier, a nie ma takiej opcji żeby zmieścić wszystkie, więc mam drobną propozycję: wyeliminować albo ograniczyć ilość recenzji na dwie strony, żeby zmieścić ich więcej.Dla mnie generacja PS1 nigdy się nie skończyła, często gram na swoim szaraku i coś do niego dokupuję, bo biblioteka jest bardzo duża. Czasem nawet udaje mi się się znaleźć jakiś tytuł o którym nigdy wcześniej nie słyszałem, na przykład o recenzowanym w tym wydaniu specjalnym Twilight Syndrome dowiedziałem się dosłownie kilka dni przed odbiorem swojego egzemplarza. Chciałbym żeby dalej wychodziły oficjalne gry na PS1
June 29Jun 29 Co do okladek to jest szansa ze #2 i #3 PS One beda mialy kolejno okladki z RE 2 i 3? Chcialbym miec tak cala trylogie o PSX.
June 29Jun 29 Właśnie stuknęło 30 lat N64 - szkoda, że nie będzie specjału, no ale w PL Nintendo większość dopiero odkryła za sprawą Switcha.
June 29Jun 29 W dniu 21.06.2026 o 18:22, PiotrekP napisał(a):350 to już w listopadzie, będzie 360I wtedy x360 Extreme :)W dniu 21.06.2026 o 18:54, pawelgr5 napisał(a):I wtedy własnie w okolicach numeru 360 mógłby wjechac specjal o x360 Kurde dopiero przeczytałem
July 1Jul 1 AUTOREKLAMA! SORKI, JEŻELI WIDZIELIŚCIE TO JUŻ W INNYM TEMACIE ALE KTO PŁACI ZA SERWER TEMU WOLNO!Garaż Prezesa Pereza pęka w szwach, również od outletów (najczęściej uszkodzenie fabryczne, rysy, drobne zagięcia etc. ale dyskwalifikujące dany egzemplarz z regularnej sprzedaży, przynajmniej okiem purysty, Pana Pawła!), pora więc trochę to przewietrzyć.Outletowe książki dorwiecie więc bez wyjątku w cenie 30 zł, retro-specjale natomiast za jedyne 15 zł! To doskonała okazja do uzupełnienia kolekcji, zwłaszcza, że od 99 zł obowiązuje darmowa dostawa do wybranego paczkomatu. I to niezależnie od składu zamówienia - mogą to więc być zarówno egzemplarze outletowe jak i te całkiem nowe!Zapraszamy na zakupy: https://www.psxextreme.pl/sklep/ Edited July 1Jul 1 by KOMODO
July 1Jul 1 No i przekonałeś mnie. 4 brakujące numery specjalne, których nie planowałem domawiać, zamówione.
July 3Jul 3 39 minut temu, Pix napisał(a):@Perez czyli co szefie, we wtorek zapowiedź wrześniowego specjala?Przyszły tydzień rodzina w rozjazdach, chata wolna, nie wiem, co z tej radości ze sobą zrobić - tak że może być wtorek, a może i piątek ;)
July 3Jul 3 W dniu 1.07.2026 o 21:48, Alex van Cube napisał(a):No i przekonałeś mnie. 4 brakujące numery specjalne, których nie planowałem domawiać, zamówione.Dojechało, super szybka wysyłka. Backlog Extreme. Szkoda, że najnowszy numer z prenumeraty doszedł w takim stanie jakby też był z outletu (listonosz siusiak), ale za to te outletowe w świetnej kondycji także się wyrównało.Aha i zapomniałem, że jeszcze nie mam Arcade Extreme, nic to, kiedyś się zamówi.
July 3Jul 3 59 minut temu, Perez napisał(a):Przyszły tydzień rodzina w rozjazdach, chata wolna, nie wiem, co z tej radości ze sobą zrobićhah, u mnie to samo, wlasnie wrocilem ze sklepu bo bylem po bletki będzie czas na granie i czytanie o grach :)