Opublikowano 24 czerwca 202524 cze Jeśli chodzi o okładki XBOX Extreme to głos za Extreme Beach Volleyball (a jeśli nie ma dobrych materiałów, to może być z sequela). Tina Armstrong FTW!
Opublikowano 24 czerwca 202524 cze O tak, nastawiłem się już na okładkę z cycami. Panowie, nie spierd***e tego. Nie będzie wstydu w kiosku bo i tak jest paczkomacik więc ja tam bym szedł na całość
Opublikowano 24 czerwca 202524 cze https://allegro.pl/uzytkownik/IdeaAheadPoza tym Lapusz to ciagle ma na stanie i sprzedaje na allegro.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 14 minut temu, Tokugawa1982 napisał(a):Kiedy spodziewana jest premiera Xbox Extreme? Co następne?przyszły tydzień okładkowa ankietaod połowy lipca przedsprzedażwysyłki od 13-14 wrześniaA następne w kolejce wstępnie PSone na grudzień.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze Fajnie by było jakby mr.ściera powspominał początki Extrima albo PSXa w Polsce.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze PSone, czy samo PS, bez X? Jedyne, co mi nie pasi, to że będzie się pokrywać z Rogerem i Koso. Pewnie tematycznie, ale też bliskimi premierami.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze 4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Fajnie by było jakby mr.ściera powspominał początki Extrima albo PSXa w Polsce.Ale to już było w PSX Extreme 0
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze 7 minut temu, SlimShady napisał(a):PSone, czy samo PS, bez X? Jedyne, co mi nie pasi, to że będzie się pokrywać z Rogerem i Koso. Pewnie tematycznie, ale też bliskimi premierami.Docelowo PlayStation. Książka chłopaków - chyba terminowo będzie trochę różnicy (u nas połowa grudnia) i też trochę to inne formaty, aczkolwiek pewnie trochę rzeczy się zdubluje, ale no czego jak czego - PlayStation nigdy za wiele ;)
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze No ten psx extreme nr 0 to bardziej początki psxa. Teraz jak wyjdzie kolejny numer o psx - psone to poproszę recenzje najlepszych gier na psx w ogóle :)
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze 11 minut temu, REZOK napisał(a):No ten psx extreme nr 0 to bardziej początki psxa. Teraz jak wyjdzie kolejny numer o psx - psone to poproszę recenzje najlepszych gier na psx w ogóle :)Tak, tak, my robimy już taki w klimacie obecnych specjali, czyli skupiony wokół konsoli, a nie redakcji/początków pisma.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze To był zajebisty pomysł z zerówką, żeby wypełnić białe karty gazetki przed wrześniem 97 r. W sumie od tego się później zaczęło z tymi specjalami.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze 1 minutę temu, SlimShady napisał(a):To był zajebisty pomysł z zerówką, żeby wypełnić białe karty gazetki przed wrześniem 97 r. W sumie od tego się później zaczęło z tymi specjalami.Prawda, też bodaj sprzedażowo bardzo fajnie siadł. Ja szczegółów nie znam, ale to bodaj nieoceniony @Roger stał za tym pomysłem.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze @Perez poprawicie tą ankietę, żeby dało się oddać maksymalnie tyle głosów, ile ma być okładek, czy znowu będzie można zaznaczyć wszystkie?
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze 18 minut temu, PiotrekP napisał(a):@Perez poprawicie tą ankietę, żeby dało się oddać maksymalnie tyle głosów, ile ma być okładek, czy znowu będzie można zaznaczyć wszystkie? A to pierwsze słyszę, że był taki postulat. Ja tam wyszedłem z założenia, ze jak komuś pasują wszystkie to niech sobie klika wszystkie :) Chociaż może i faktycznie zawężenie do 6 ma sens, do przemyślenia, tyle że jak na szybko zerknąłem, to choćby forumkowy system ankiet nie ma chyba opcji ograniczenia liczby odpowiedzi - jest albo jedna, albo wybor wielokrotny. W każdym razie mamy 12 projektów wstępnie, jeszcze jakieś ostatnie rozkminy "co dać/zmienić".
Opublikowano 16 lipca 202516 lip Planujecie kiedyś zrobić reprinty? Potrzebuję PS2 i Dreamcast Extreme. No i czekam N64 Extreme
Opublikowano 16 lipca 202516 lip 9 minut temu, Czoperrr napisał(a):Planujecie kiedyś zrobić reprinty? Potrzebuję PS2 i Dreamcast Extreme. reprinty numerów które są od ręki na allegro do kupienia?
Opublikowano 16 lipca 202516 lip 3 minutes ago, Shen said:reprinty numerów które są od ręki na allegro do kupienia?a faktycznie, ale w sklepie Pixel, szukałem w N3.