Skocz do zawartości

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 81,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano

Jest oferta na allegro z okładką Contra za 90zl reggie

Opublikowano

Jeśli chodzi o okładki XBOX Extreme to głos za Extreme Beach Volleyball (a jeśli nie ma dobrych materiałów, to może być z sequela). Tina Armstrong FTW!

Opublikowano

O tak, nastawiłem się już na okładkę z cycami. Panowie, nie spierd***e tego. Nie będzie wstydu w kiosku bo i tak jest paczkomacik więc ja tam bym szedł na całość lapka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 minut temu, Tokugawa1982 napisał(a):

Kiedy spodziewana jest premiera Xbox Extreme? Co następne?

• przyszły tydzień okładkowa ankieta

• od połowy lipca przedsprzedaż

• wysyłki od 13-14 września

A następne w kolejce wstępnie PSone na grudzień.

Opublikowano

Fajnie by było jakby mr.ściera powspominał początki Extrima albo PSXa w Polsce.

Opublikowano

PSone, czy samo PS, bez X? Jedyne, co mi nie pasi, to że będzie się pokrywać z Rogerem i Koso. Pewnie tematycznie, ale też bliskimi premierami.

Opublikowano
4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Fajnie by było jakby mr.ściera powspominał początki Extrima albo PSXa w Polsce.

Ale to już było w PSX Extreme 0

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał(a):

PSone, czy samo PS, bez X? Jedyne, co mi nie pasi, to że będzie się pokrywać z Rogerem i Koso. Pewnie tematycznie, ale też bliskimi premierami.

Docelowo PlayStation. Książka chłopaków - chyba terminowo będzie trochę różnicy (u nas połowa grudnia) i też trochę to inne formaty, aczkolwiek pewnie trochę rzeczy się zdubluje, ale no czego jak czego - PlayStation nigdy za wiele ;)

Opublikowano

No ten psx extreme nr 0 to bardziej początki psxa. Teraz jak wyjdzie kolejny numer o psx - psone to poproszę recenzje najlepszych gier na psx w ogóle :)

Opublikowano
11 minut temu, REZOK napisał(a):

No ten psx extreme nr 0 to bardziej początki psxa. Teraz jak wyjdzie kolejny numer o psx - psone to poproszę recenzje najlepszych gier na psx w ogóle :)

Tak, tak, my robimy już taki w klimacie obecnych specjali, czyli skupiony wokół konsoli, a nie redakcji/początków pisma.

Opublikowano

To był zajebisty pomysł z zerówką, żeby wypełnić białe karty gazetki przed wrześniem 97 r. W sumie od tego się później zaczęło z tymi specjalami.

Opublikowano
1 minutę temu, SlimShady napisał(a):

To był zajebisty pomysł z zerówką, żeby wypełnić białe karty gazetki przed wrześniem 97 r. W sumie od tego się później zaczęło z tymi specjalami.

Prawda, też bodaj sprzedażowo bardzo fajnie siadł. Ja szczegółów nie znam, ale to bodaj nieoceniony @Roger stał za tym pomysłem.

Opublikowano

@Perez poprawicie tą ankietę, żeby dało się oddać maksymalnie tyle głosów, ile ma być okładek, czy znowu będzie można zaznaczyć wszystkie? D

Opublikowano
18 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Perez poprawicie tą ankietę, żeby dało się oddać maksymalnie tyle głosów, ile ma być okładek, czy znowu będzie można zaznaczyć wszystkie? D

A to pierwsze słyszę, że był taki postulat. Ja tam wyszedłem z założenia, ze jak komuś pasują wszystkie to niech sobie klika wszystkie :) Chociaż może i faktycznie zawężenie do 6 ma sens, do przemyślenia, tyle że jak na szybko zerknąłem, to choćby forumkowy system ankiet nie ma chyba opcji ograniczenia liczby odpowiedzi - jest albo jedna, albo wybor wielokrotny. W każdym razie mamy 12 projektów wstępnie, jeszcze jakieś ostatnie rozkminy "co dać/zmienić".