Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 87,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano

Jeśli chodzi o okładki XBOX Extreme to głos za Extreme Beach Volleyball (a jeśli nie ma dobrych materiałów, to może być z sequela). Tina Armstrong FTW!

Opublikowano

O tak, nastawiłem się już na okładkę z cycami. Panowie, nie spierd***e tego. Nie będzie wstydu w kiosku bo i tak jest paczkomacik więc ja tam bym szedł na całość lapka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 minut temu, Tokugawa1982 napisał(a):

Kiedy spodziewana jest premiera Xbox Extreme? Co następne?

• przyszły tydzień okładkowa ankieta

• od połowy lipca przedsprzedaż

• wysyłki od 13-14 września

A następne w kolejce wstępnie PSone na grudzień.

Opublikowano

Fajnie by było jakby mr.ściera powspominał początki Extrima albo PSXa w Polsce.

Opublikowano

PSone, czy samo PS, bez X? Jedyne, co mi nie pasi, to że będzie się pokrywać z Rogerem i Koso. Pewnie tematycznie, ale też bliskimi premierami.

Opublikowano
4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Fajnie by było jakby mr.ściera powspominał początki Extrima albo PSXa w Polsce.

Ale to już było w PSX Extreme 0

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał(a):

PSone, czy samo PS, bez X? Jedyne, co mi nie pasi, to że będzie się pokrywać z Rogerem i Koso. Pewnie tematycznie, ale też bliskimi premierami.

Docelowo PlayStation. Książka chłopaków - chyba terminowo będzie trochę różnicy (u nas połowa grudnia) i też trochę to inne formaty, aczkolwiek pewnie trochę rzeczy się zdubluje, ale no czego jak czego - PlayStation nigdy za wiele ;)

Opublikowano

No ten psx extreme nr 0 to bardziej początki psxa. Teraz jak wyjdzie kolejny numer o psx - psone to poproszę recenzje najlepszych gier na psx w ogóle :)

Opublikowano
11 minut temu, REZOK napisał(a):

No ten psx extreme nr 0 to bardziej początki psxa. Teraz jak wyjdzie kolejny numer o psx - psone to poproszę recenzje najlepszych gier na psx w ogóle :)

Tak, tak, my robimy już taki w klimacie obecnych specjali, czyli skupiony wokół konsoli, a nie redakcji/początków pisma.

Opublikowano

To był zajebisty pomysł z zerówką, żeby wypełnić białe karty gazetki przed wrześniem 97 r. W sumie od tego się później zaczęło z tymi specjalami.

Opublikowano
1 minutę temu, SlimShady napisał(a):

To był zajebisty pomysł z zerówką, żeby wypełnić białe karty gazetki przed wrześniem 97 r. W sumie od tego się później zaczęło z tymi specjalami.

Prawda, też bodaj sprzedażowo bardzo fajnie siadł. Ja szczegółów nie znam, ale to bodaj nieoceniony @Roger stał za tym pomysłem.

Opublikowano

@Perez poprawicie tą ankietę, żeby dało się oddać maksymalnie tyle głosów, ile ma być okładek, czy znowu będzie można zaznaczyć wszystkie? D

Opublikowano
18 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Perez poprawicie tą ankietę, żeby dało się oddać maksymalnie tyle głosów, ile ma być okładek, czy znowu będzie można zaznaczyć wszystkie? D

A to pierwsze słyszę, że był taki postulat. Ja tam wyszedłem z założenia, ze jak komuś pasują wszystkie to niech sobie klika wszystkie :) Chociaż może i faktycznie zawężenie do 6 ma sens, do przemyślenia, tyle że jak na szybko zerknąłem, to choćby forumkowy system ankiet nie ma chyba opcji ograniczenia liczby odpowiedzi - jest albo jedna, albo wybor wielokrotny. W każdym razie mamy 12 projektów wstępnie, jeszcze jakieś ostatnie rozkminy "co dać/zmienić".

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Planujecie kiedyś zrobić reprinty? Potrzebuję PS2 i Dreamcast Extreme.

reprinty numerów które są od ręki na allegro do kupienia?