Skocz do zawartości

Mała zbiórka dla dzieci z domu dziecka

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zobaczcie kogo my tu mamy. One s 1tb z dwoma padami (tylko muszę wymienić 3 analogi bo są zjechane). Dwa pady mam od series. Będę musiał zamówić dwie baterie Play&charge. Kolega @iluck85 powiedział, że wyśle Fifę i NBA, tak więc już dzieciaki będą miały co robić :banderas:

IMG_20230820_223247.jpg

• Odpowiedzi 222
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• creatinfreak
    creatinfreak

@adasiulko @Kmiot @Moldar @krupek @Plugawy @mitra @iluck85 @Bzduras @Crazy Horse @_Red_ @Soban @Shen @Dud.ek @Ukukuki @grzybiarz @Suavek  Po pierwsze ja sam jeszcze raz dziękuję za tyle wsparcia

• creatinfreak
    creatinfreak

Byście widzieli ich miny jak włączyłem głośnik. Coś pięknego jaką mieli radoche. Przez dobra godzinę dyskoteka w jadalni była. Niestety wszystkich dzieci nie było, jeszcze jednego przenieśli do drugie

• creatinfreak
    creatinfreak

Widziałem się z dzieciakami. Panie mówiły, że młodzi to już tylko czekają na mnie (widzieli na FB, że coś organizuje). Przedstawiłem im moje pomysły (albo coś większego na ośrodek i mały upominek dla

Opublikowano

Dokup może jakąś giereczkę dla tych dziewczyn jeszcze jeśli budżet pozwala. Nie jestem zbyt xboxowy ale może It Takes Two/Minecraft/Overcooked/Stardew Valley/Unravel 2. Wszystkie te gierki mają kanapowe multi. 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

Dokup może jakąś giereczkę dla tych dziewczyn jeszcze jeśli budżet pozwala. Nie jestem zbyt xboxowy ale może It Takes Two/Minecraft/Overcooked/Stardew Valley/Unravel 2. Wszystkie te gierki mają kanapowe multi. 

Zobaczymy co tam chłopaki powysyłali i coś się pomyśli. Będę musiał poinstalowac wszystkie te gry aby mieli konsole gotową do działania, tylko założyć konto i grać.

Opublikowano

Ale to się fajnie rozkręciło. Piękna sprawa. Aż poranna kawka lepiej smakuje.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Crazy Horse napisał:

Ale to się fajnie rozkręciło. Piękna sprawa. Aż poranna kawka lepiej smakuje.

Fajnie? ZAJEBIŚCIE !!!!! 

Szczerze to nie spodziewałem się tak dużego odzewu i Waszego zaangażowania. Jednak są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie. 

Opublikowano
  • Autor

No hej :bye2:

Doszły paczki. Ale się tych fifa nazbierało :notbad: ciekaw jestem czy NBA zadziała jak to jest na series. Najwyżej odeśle koledze ilucek (jak dobrze pamiętam, że to on wysłał). Z tego co pamiętam jeszcze ktoś coś poczta wysyła tak więc czekamy na resztę. Bateryjki też wysłane i pewnie jutro będą. Stay tuned for more :obama:

IMG20230822190729.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, Ukukuki napisał:

Nie jestem zbyt xboxowy ale może It Takes Two

Popieram pomysł. It Takes Two nówka np. w MM kosztuje 80zł, a myślę będzie to idealna gra dla każdego. Chłopak/dziewczyna, młodszy/starszy. Zarówno ze względu na split-screen co-op, jak i ogólną przystępność produkcji. Jeśli zostanie kasa, to warto rozważyć, ewentualnie kiedyś im dokupić jeszcze w przyszłości.

Edit: W Euro RTV jest za 65zł z Outletu, stan rzekomo doskonały.

Opublikowano

20/21/22 dobrze jest :) Daj i tyle. Może sami sobie wymienia? 
Milego dla tych dzieciaków :hi:

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Dud.ek napisał:

Ale wiecie, że tam fabuła jest o problemach RODZICÓW....

W sumie nie pomyślałem.....taki trochę trudny temat jak dla nich. Mimo iż sama gra fajna. Dobra to chyba anuluje zamówienie.

Opublikowano

Kłócący się rodzice w trakcie rozwodu i odrywanie głowy pluszowego słonika :(  A tak to szkoda bo co-op super.

Opublikowano
25 minut temu, creatinfreak napisał:

Co tam jeszcze na wiele osób, overcooked I moving out? Jakieś Lego?

Crash team racing, żółwie ninja