Opublikowano 20 sierpnia 20231 r Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zobaczcie kogo my tu mamy. One s 1tb z dwoma padami (tylko muszę wymienić 3 analogi bo są zjechane). Dwa pady mam od series. Będę musiał zamówić dwie baterie Play&charge. Kolega @iluck85 powiedział, że wyśle Fifę i NBA, tak więc już dzieciaki będą miały co robić
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Autor InPost pokazuje 4 paczuszki, bank mi pokazuje przelewy na przeszło 700zł. Jesteście wspaniali. Zamówiłem dziś dwa zestawy Play and charge. Jutro dojdą paczki to dam kolejny update.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Dokup może jakąś giereczkę dla tych dziewczyn jeszcze jeśli budżet pozwala. Nie jestem zbyt xboxowy ale może It Takes Two/Minecraft/Overcooked/Stardew Valley/Unravel 2. Wszystkie te gierki mają kanapowe multi.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Autor 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Dokup może jakąś giereczkę dla tych dziewczyn jeszcze jeśli budżet pozwala. Nie jestem zbyt xboxowy ale może It Takes Two/Minecraft/Overcooked/Stardew Valley/Unravel 2. Wszystkie te gierki mają kanapowe multi. Zobaczymy co tam chłopaki powysyłali i coś się pomyśli. Będę musiał poinstalowac wszystkie te gry aby mieli konsole gotową do działania, tylko założyć konto i grać.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Ale to się fajnie rozkręciło. Piękna sprawa. Aż poranna kawka lepiej smakuje.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor Godzinę temu, Crazy Horse napisał: Ale to się fajnie rozkręciło. Piękna sprawa. Aż poranna kawka lepiej smakuje. Fajnie? ZAJEBIŚCIE !!!!! Szczerze to nie spodziewałem się tak dużego odzewu i Waszego zaangażowania. Jednak są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor No hej Doszły paczki. Ale się tych fifa nazbierało ciekaw jestem czy NBA zadziała jak to jest na series. Najwyżej odeśle koledze ilucek (jak dobrze pamiętam, że to on wysłał). Z tego co pamiętam jeszcze ktoś coś poczta wysyła tak więc czekamy na resztę. Bateryjki też wysłane i pewnie jutro będą. Stay tuned for more
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 21 godzin temu, Ukukuki napisał: Nie jestem zbyt xboxowy ale może It Takes Two Popieram pomysł. It Takes Two nówka np. w MM kosztuje 80zł, a myślę będzie to idealna gra dla każdego. Chłopak/dziewczyna, młodszy/starszy. Zarówno ze względu na split-screen co-op, jak i ogólną przystępność produkcji. Jeśli zostanie kasa, to warto rozważyć, ewentualnie kiedyś im dokupić jeszcze w przyszłości. Edit: W Euro RTV jest za 65zł z Outletu, stan rzekomo doskonały.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 20/21/22 dobrze jest Daj i tyle. Może sami sobie wymienia? Milego dla tych dzieciaków
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor 17 minut temu, Dud.ek napisał: Ale wiecie, że tam fabuła jest o problemach RODZICÓW.... W sumie nie pomyślałem.....taki trochę trudny temat jak dla nich. Mimo iż sama gra fajna. Dobra to chyba anuluje zamówienie.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Kłócący się rodzice w trakcie rozwodu i odrywanie głowy pluszowego słonika A tak to szkoda bo co-op super.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor Sorki, zapodziała mi się jedna paczka w wózku bo miałem pięć, paczek, dwie torby zakupów i syna
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Nie ma polskiego dubbingu, wiec bedą myśleć, że dziewczynka śpi a rodzice mają jazdy po maryśce.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor Co tam jeszcze na wiele osób, overcooked I moving out? Jakieś Lego?
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Overcooked to na pewno można grać w kilka osób, no i pasuje dziewczynom.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 25 minut temu, creatinfreak napisał: Co tam jeszcze na wiele osób, overcooked I moving out? Jakieś Lego? Crash team racing, żółwie ninja
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor Jednak overcooked wersja na series. Kurde na pleju nie ma tego problemu bo od razu widzisz czy to PS4 czy ps5, a tu trzeba się przyglądać czy aby na pewno to jest na one.