Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cinema news

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 729,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Już mam i powiem szczerze, że nie jest to idealne 4K, a właściwie jak kręcili to może nie przywiązywali wagi to pewnych rzeczy. Jest kilka nieostrych ujęć, szczególnie panoramy, jest trochę inny rodzaj "ziarna" filmowego, ale poza tym to wciąż LotR w i to w najlepszej możliwej jakości.

Opublikowano

Wspaniala kobieta 1984 juz 25grudnia z dolby vision Uhd atmos? Jeszcze jak!:banderas:

Edytowane przez smallv86

Opublikowano

To tylko na 2021 rok, inaczej faktycznie by kina wykonczyli

Opublikowano

Aktor świetny, ale na Snejka mi nie pasuje, czysto wizualnie rzecz jasna. No ale chyba w dzisiejszych czasach nie ma już sensu oczekiwać przesadnej wierności przy adaptacjach gierek (Uncharted chociażby).

Zresztą to ploteczki.

Opublikowano

https://facetpo40.pl/ksiazka-film/johnny-depp-poczatek-upadku-ikony-kina/

Cytat

Jeszcze kilka lat temu wydawało się, że Johnny Depp zagości w czołówce najlepiej opłacanych hollywoodzkich aktorów na bardzo długi czas, ale ostatnio nie wiedzie mu się najlepiej. Nie zagra w nowych „Piratach z Karaibów”, wyłączono go również z obsady „Fantastycznych zwierząt”.

A żeby tę szmaciurę amber heard szlag trafił. Disney też sobie ostro poczynia. Nie wyobrażam sobie już Piratów bez Deppa, a jeszcze robić główną rolę dla kobiety. Normalnie przypomina mi się Ghostbusters kobiet, co tylko sprofanowali film.

Opublikowano

Film Nobody, widzieli zwiastun? Wydaje się ciekawe, obejrzę dla samego Saula Goodmana. :ohboy:

Opublikowano

Hm? Nie wiem, daję niusa do stosownego tematu z nowym, historycznym filmem, który zakrzywia czasoprzestrzeń dając czarnoskórą aktorkę, gdzie postać była białą osobą.

Opublikowano

Shieeet, to się może udać. Oczywiście tylko jeżeli Eddie choć odrobinę wróci do humoru z końcówki lat 80-tych, a nie z grubego i chudszego. Kawałek dobry do trailera, to na pewno :notbad:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zabójcza broń 5 jednak powstanie.

Nie wiem tylko po co. Nie licząc nostalgicznego hajsu z biletów.

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Donner ma z 90 lat xD Od 20 lat chyba nic nie kręcił, ale nagle chce "zakończyć serię z godnością" xD

Chyba wnuczki doopę trują, że jedna willa to za mało