Opublikowano 13 kwietnia13 kwi Z cyklu... ,,gawiedzi pójdzie na starwarsy prędzej niż na jakąś gównobórzę, którą puszczają teraz nasze rodzime multipleksy":TIaaa, z ciekawości sprawdziłem wtorek po ,,lanym poniedziałku", jeśli chodzi o seanse czystej zajebistości w popkulturze, Zemsty Sithów. I wybrałem jakieś przypadkowe kino w pobliżu, tam gdzie można by Epizod III obejrzeć. Akurat padło na kielecki Helios... No i proszę: sala ,,,dream" (jakość 4K, Systemy DolbyAtmos) i seansik ,,Zemsty Sithów"... Za dwa, trzy dni podejrzewam, że miejsc w ogóle na ten dzień (bo tylko jeden seans 22 kw. jest w tym kinie) nie będzie... No i dobrze... Trzeba iść!
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi W dniu 10.01.2025 o 11:33, Colin napisał(a): Statham gonna Statham ale i tak się obejrzy na Prime jakoś w wakacje Już w sklepach, właśnie odpalam
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi A'propos najnowszej (o ile można tą wersję tak kultowej serii nazwać najnowszą; jest to raczej nowa wizja starej wersji Klasyku, jakby tamtej nigdy nie było - tak uważa wielu fanów ,,NB") odsłony ,,Nagiej Broni"... nic nie równa się z słynnym cyklem tejże serii z lat 80-90 - tych, po prostu nic. I nadchodząca ,,Naga Broń" nigdy nie zbliży się choćby na milimetr do piękna absurdu fabuły i humoru oraz geniuszu gry aktorskiej L. Nielsena z tych kultowych filmów sprzed lat... I tu przykład z kolei serialu ,,Brygada Specjalna", Spin-Offu do ,,Nagiej Broni" z Debrinem. Ten serial... to jedna z najlepszych komedii w opcji małego ekranu, jakie widziałem w ogóle. To jest coś w stylu: czegoś takiego już nie produkują, i nigdy nie zrobią. xD...
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Obejrzę, bo w sumie lubię filmy z Johnem Ceną. Koleś gra kiepsko ale w tak kiepsko-świadomy sposób, że mi to zupełnie nie przeszkadza, zresztą trzyma się swojej niszy - luźnych gównofilmów na sobotni wieczór, czyli widocznie sam jest świadom swojego ograniczonego warsztatu i wyraźnie mu to służy. Ricky Stanicky był spoko, mam nadzieję że to też będzie.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Po intrygującym teaserze przyszedł czas na zwiastun (nie zdradza za wiele, więc można śmiało oglądać). Mam przeczucie, że szykuje się coś dobrego. U nas będzie pod tytułem Zniknięcia.Teaser:Zwiastun:
Opublikowano 2 maja2 maj Trailer do "The Smashing Mashine", choć dość niezły i cholernie mocny, jeśli chodzi o to co być może pokaże sam film, nie do końca pokazuje ten ,,urok" gry aktorskiej ,,The Rocka" w tym dziele, o której mówi się rzekomo, że Dwayne Johnson w tej kreacji to solidny kandydat do Oscara za główną rolą męską w 2026 roku. Czyżby? Sam film może zgarnąć, tak sądzę (choć dopiero zweryfikuję po seansie. Ni hu hu, muszę się na to wybrać za ileś tam miesięcy do kina!) Oscara za zdjęcia i montaż. CZEKAM! ASAP!
Opublikowano wczoraj o 12:43 1 dzień Pamiętam jak za dzieciaka czytałem tę książkę i mocno mi weszła, jedno z moich ulubionych Kinga - dobrze widzieć że ekranizacja zapowiada się co najmniej dobrze, oby nie zjebali na ostatniej prostej.
Opublikowano wczoraj o 13:07 1 dzień Jedna z moich pierwszych książek Kinga, już nie pamiętam kto wygrał, to film chociaż trochę będzie trzymał w napięciu.
Opublikowano wczoraj o 15:31 1 dzień Jedyna książka Kinga jaka mi się podobała. Pewnie dlatego, że była wybitnie mało Kingowskaspoko, że trailer spoileruje 3/4 filmu xD Edytowane wczoraj o 15:36 1 dzień przez Josh