Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Też jestem za tym, żeby pełnił bardziej rolę mentora nowego bohatera niż grał pierwsze skrzypce. Wystarczy mi w zupełności, że znowu wcieli się w rolę O'Connella i wystąpi w duecie z Rachel. Jezu ale się trzepało do niej kapucyna jak się miało te 13 lat.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie no niech sobie będzie w filmie, ale nie jako główna postać. indiana senior był żałosny i tutaj byłoby podobnieBez przesady, chłop jest ten sam rocznik co Hugh Jackman, który dopiero co grał w Deadpoolu, a Ford jest 80 letnim staruszkiem. Trochę ćwiczeń, kaskaderzy i może wyglądać przekonująco.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. bardziej mi chodziło już o jonesa w kryształowej czaszce. mało kiedy te powroty są dobrze zrobione
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ciekawe jak to rocznikowo względem jedynki i dwójki osadzą. Tam akcja się działa w 1925 i 1933.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Już trójka była słaba, Weisz nawet nie chciała w tym grać. 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Ciekawe jak to rocznikowo względem jedynki i dwójki osadzą. Tam akcja się działa w 1925 i 1933.zapomniałeś o trójce, 1946 rok, tam już mieli dorosłego syna, wiec teraz może nawet jakieś wnuki się pojawią xd
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. To mi się coś poyebało że trójki nie biorą pod uwagę, właśnie przez brak Weisz.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W newsach chyba nic o tym nie było, jej postać była grana przez inna aktorke, ale była. Zobaczymy. Widze, że kolesie od Krzyku mają reżyserować, tragedii tam nie było jak na slasher.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta laska co grała Eve w trzeciej Mumii była tak bardzo nijaka i pozbawiona charyzmy (przez co chemia między nią a filmowym mężem była w zasadzie niewyczuwalna), że samo to zepsuło mi seans :(
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 46 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie no niech sobie będzie w filmie, ale nie jako główna postać. indiana senior był żałosny i tutaj byłoby podobnieTo raczej byla wina zjebanego scenariusza a nie samego aktora. Ford gra jeszcze w serialu 1923 niedlugo zamierzam go obejrzec. Co do mumii to moj film dziecinstwa ale takie powroty po latach w 90% przypadkow koncza sie katastrofa niestety Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Chewie