Opublikowano 6 listopada6 lis Też jestem za tym, żeby pełnił bardziej rolę mentora nowego bohatera niż grał pierwsze skrzypce. Wystarczy mi w zupełności, że znowu wcieli się w rolę O'Connella i wystąpi w duecie z Rachel. Jezu ale się trzepało do niej kapucyna jak się miało te 13 lat.
Opublikowano 6 listopada6 lis 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie no niech sobie będzie w filmie, ale nie jako główna postać. indiana senior był żałosny i tutaj byłoby podobnieBez przesady, chłop jest ten sam rocznik co Hugh Jackman, który dopiero co grał w Deadpoolu, a Ford jest 80 letnim staruszkiem. Trochę ćwiczeń, kaskaderzy i może wyglądać przekonująco.
Opublikowano 6 listopada6 lis bardziej mi chodziło już o jonesa w kryształowej czaszce. mało kiedy te powroty są dobrze zrobione
Opublikowano 6 listopada6 lis Ciekawe jak to rocznikowo względem jedynki i dwójki osadzą. Tam akcja się działa w 1925 i 1933.
Opublikowano 6 listopada6 lis Już trójka była słaba, Weisz nawet nie chciała w tym grać. 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Ciekawe jak to rocznikowo względem jedynki i dwójki osadzą. Tam akcja się działa w 1925 i 1933.zapomniałeś o trójce, 1946 rok, tam już mieli dorosłego syna, wiec teraz może nawet jakieś wnuki się pojawią xd
Opublikowano 6 listopada6 lis To mi się coś poyebało że trójki nie biorą pod uwagę, właśnie przez brak Weisz.
Opublikowano 6 listopada6 lis W newsach chyba nic o tym nie było, jej postać była grana przez inna aktorke, ale była. Zobaczymy. Widze, że kolesie od Krzyku mają reżyserować, tragedii tam nie było jak na slasher.
Opublikowano 6 listopada6 lis Ta laska co grała Eve w trzeciej Mumii była tak bardzo nijaka i pozbawiona charyzmy (przez co chemia między nią a filmowym mężem była w zasadzie niewyczuwalna), że samo to zepsuło mi seans :(
Opublikowano 6 listopada6 lis 46 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie no niech sobie będzie w filmie, ale nie jako główna postać. indiana senior był żałosny i tutaj byłoby podobnieTo raczej byla wina zjebanego scenariusza a nie samego aktora. Ford gra jeszcze w serialu 1923 niedlugo zamierzam go obejrzec. Co do mumii to moj film dziecinstwa ale takie powroty po latach w 90% przypadkow koncza sie katastrofa niestety Edytowane 6 listopada6 lis przez Chewie
Opublikowano 7 listopada7 lis Ciężko będzie wysiedzieć te 4 godziny, zwłaszcza w kinie, tylko dla masochistów.
Opublikowano 7 listopada7 lis Ajć... Sam film - z tego co ukazuje zwiastun - na tak, jednak Russell Crowe jako Goring? No chyba w tej kwestii jestem na nie, a to dlatego, że: Crowe'a mieliśmy niedawno jako księdza egzorcystę, aktora wcielającego się w księdza egzorcystę, jako Zeusa w MCU... ale teraz, jego jako tak świetnego artystę kina w roli, która do niego nie pasuje?! No... zobaczymy. Co do całokształtu ,,Norymbergii": po trailerze wychodzi na to, że będzie to surowy, ciężki i twardy emocjonalnie, oschły i wyrachowany film, bez ,,pitolenia w trzy dupy". To może być coś, ale wizualnie, fabularnie, w ogóle całościowo. Jednak ta główna postać Goeringa, w takiej obstawie aktorskie? Hmmm. No... psuje to chemię dla całości produkcji. Czas pokaże, seans zweryfikuje.
Opublikowano 7 listopada7 lis 17 minut temu, Faka napisał(a):Ciężko będzie wysiedzieć te 4 godziny, zwłaszcza w kinie, tylko dla masochistów.Tyle się siedziało na Powrocie Króla w wersji rozszerzonej podczas maratonu. A człowiek miał już za sobą poprzednie 2 części i dupsko bolało od siedzenia. Tutaj to na luzie, gorzej jak dowalą 40 minut reklam, tak jak drugiej Diunie. O ile film u nas wypuszczą.
Opublikowano 7 listopada7 lis W dniu 6.11.2025 o 22:33, Josh napisał(a):Też jestem za tym, żeby pełnił bardziej rolę mentora nowego bohatera niż grał pierwsze skrzypce. Wystarczy mi w zupełności, że znowu wcieli się w rolę O'Connella i wystąpi w duecie z Rachel. Jezu ale się trzepało do niej kapucyna jak się miało te 13 lat.Widziałeś serial Dark Matter?Ona się tak trzyma i wygląda, że śmiało można w tym momencie walić bysiora.
Opublikowano 8 listopada8 lis Ciekawe... czyli ,,skoro hajs się zgadza, no to jedziemy z koksem" - tak, ,,Uniwersalik", uszanowanko!, chyba dobrze robi, że ma w czterech literach zdania krytyków i ,,znawców popkultury" na temat ,,świetności kinematograficzne" JW: Odrodzenie. To właśnie ten film nie dostał aż tak ,,zachwycających" recenzji i tych ,,niby-obiektywnych", bo dziennikarskich!, opinii, ale paradoksalnie zarobił na przekór temu: prawie 1mld filmodolarów. No i co? Teraz Universal bierze się za sequel ,,Odrodzenia"... No i o to chodzi! Rozrywka, blockbuster, dinozaury, IMAXy, świetna ścieżka dźwiękowa - i cóż chcieć więcej? Tak, jestem za tym projektem!
Opublikowano piątek o 16:312 dni Powrót Gore’a Verbińskiego cieszy, zwłaszcza z czymś oryginalnym. Tylko ten tytuł strasznie słaby:+Kilka zrzutek z Odysei Nolana. Mam nadzieję, że nie będzie w niej jakiegoś przekombinowania czasowego, bo póki co zapowiada się kozak. Po zawodzie jakim był dla mnie Tenet i Oppenheimer liczę na powrót do formy. Edytowane piątek o 16:342 dni przez Wojtq
Opublikowano piątek o 16:452 dni Podjarka jest... a czy opłaca się analizować ,,rzeczony teaserek" Toy Story 5? Bo już takowe materiały pojawiły się na YT! Hmmm. Dla mnie nie będzie tu żadnych tajemnic, po prostu kolejne Toy Story 5 - kolejna klasyka w nowym wydaniu do pięknego seansu w kinie, a potem na VoD, czy UHD w ,,pudełku". xD
Opublikowano wczoraj o 11:57 1 dzień 4 godziny Kill Bill za długi? Będzie jeszcze dłuższy- 281 minut. https://www.filmweb.pl/news/Znamy+czas+trwania+%22Kill+Bill%3A+The+Whole+Bloody+Affair%22.+To+najd%C5%82u%C5%BCszy+film+w+karierze+Quentina+Tarantino-163921
Opublikowano wczoraj o 15:59 1 dzień Na ostatnie pytanie z powyższego artykułu ujętego w fotkę/screena, odpowiem: ,,taaaaak!". Bo jeśli ,,The Young People" ma mieć w obsadzie: N. Kidman, Maslany, Knoxville'a... no to ja czekam. Panie Perkins, do roboty xD! 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):4 godziny Kill Bill za długi? Będzie jeszcze dłuższy- 281 minut.https://www.filmweb.pl/news/Znamy+czas+trwania+%22Kill+Bill%3A+The+Whole+Bloody+Affair%22.+To+najd%C5%82u%C5%BCszy+film+w+karierze+Quentina+Tarantino-163921Władca Pierścieni: Powrót króla - to jest ten film, którego wersja rozsz. i podstawka stanowią swego rodzaju ,,bufory", jeśli chodzi o to ile mogę wytrzymać najdłużej na danym ,,monumentalnym czasowo" filmie, czy to w kinie, czy w domowym zaciszu (bez wychodzenia do kibla xD). Kill Bill i ponad 4h czasu trwania? Łej Panyy, nie dla mnie...
Opublikowano wczoraj o 16:14 1 dzień Kidman z tym co teraz nazywa swoja twarzą już nawet nie potrzebuje charakteryzacji, żeby wystąpić w horrorze.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. W dniu 14.11.2025 o 17:31, Wojtq napisał(a):Kilka zrzutek z Odysei Nolana. Mam nadzieję, że nie będzie w niej jakiegoś przekombinowania czasowego, bo póki co zapowiada się kozak. Po zawodzie jakim był dla mnie Tenet i Oppenheimer liczę na powrót do formy.Widzę tam Greków hinduskiego i koreańskiego pochodzenia
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 17 minut temu, Wredny napisał(a):Widzę tam Greków hinduskiego i koreańskiego pochodzeniaMoże najemnicy. Ale szczerze to chyba mnie Hollywood już przekabaciło, bo nawet tego nie zauważyłem, a teraz jak już wiem, to nawet mnie to nie boli.