Opublikowano czwartek o 09:405 dni JESUS CHRIST THAT'S ZENDAYA Edytowane czwartek o 09:415 dni przez puszkin
Opublikowano czwartek o 11:055 dni 1 godzinę temu, Josh napisał(a):Rozczarowanko. Liczyłem na Elliota Page'aZostanie pewnie nowym Jamesem Bondem nie mart się. Nie mogę się doczekać aż zamienią każdą znaną męską rolę na girlbossa
Opublikowano czwartek o 14:285 dni Serducho za tego rodzaju animację! No i czapki z głów dla twórców, którzy wciąż mają w tym pokręconym Świecie trylion świeżych i mocnych pomysłów na coś wyjątkowego. Uwielbiam pełne metraże z Shaunem, xD. Na ten, jak nie zapomnę, ogarnę obowiązkowo! 4 godziny temu, Masorz napisał(a):https://naekranie.pl/aktualnosci/jason-bourne-zendaya-1782330971Czy Wasze ciała są gotowe na Zendayę jako babski Bourne?Łej materności! Na klapki kubota! Zendaya ma generalnie aparycję (choć nie zawsze) dość ,,emo", ,,melancholijną", ,,bujającą w obłokach". Do tak dynamicznej postaci... Zendaya?
Opublikowano wczoraj o 13:07 1 dzień Jezu jaki nędzny trailer, czuć AI z kilometra. A właściwie jakby ktoś chciał podrobić AI ;]Kompletny brak hajpu. Wygląda to bardzo narcystycznie i nachalnie.
Opublikowano wczoraj o 14:20 1 dzień Wygląda po prostu jak film Eggersa.Nie widziałem Nosferatu, ale jeszcze mnie chłop nie zawiódł.
Opublikowano wczoraj o 15:07 1 dzień Wybór ponownie córki Deepa do roli oznacza że jednak nie będzie Eggers Monster Universe.Nosferatu spoko, trochę rozwleczony, ładny, no ale 3 woda po kisielu.
Opublikowano wczoraj o 17:56 1 dzień Ja już ostrożnie podchodzę do Eggersa. Fajne ma te filmy, bardzo charakterystyczne, ale swój peak osiągnął moim zdaniem w szalonym Lighthouse, a później już w dół, choć Wiking jeszcze miał w sobie iskrę, ale Nosferatu to już akt samogwałtu autora nad swą dawną miłością. Za dużo stylu, za mało życia. Eggers niby od dawna marzył o odnowieniu Nosferatu, więc może być tak, że chłop zamknął za sobą ten etap i teraz będzie żył własnym życiem, nie oglądając się zbytnio na dawnych bożków.Trailer wilkołaka spoko, chociaż denerwuje mnie to, że film jest tak niezdecydowany kolorystycznie. Byłoby już lepiej, gdyby był w pełni czarno-biały, a nie z takimi wyblakłymi kolorami. Edytowane wczoraj o 18:00 1 dzień przez Wojtq
Opublikowano wczoraj o 20:27 1 dzień 7 godzin temu, Rtooj napisał(a):Jezu jaki nędzny trailer, czuć AI z kilometra. A właściwie jakby ktoś chciał podrobić AI ;]Kompletny brak hajpu. Wygląda to bardzo narcystycznie i nachalnie.Ale bez kitu wygląda jak AI slop
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. https://www.filmweb.pl/news/%22Persona%22.+Netflix+szykuje+serial+na+bazie+s%C5%82ynnego+cyklu+gier-167347Netflix robi serialową adaptację Persony. Ale to będzie złe, już się nie mogę doczekać
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jest to zarówno część MCU-newsów, jak i ogólnie Cinema-newsów... Także warto wspomnieć o czymś takim w tym wątku, bo może być ciekawie: A co do ,,Supergirl" od DCEU... cóż, film ma przynieść ponoć 120 mln. dol. straty WB. Co najmniej! Łeeej!