Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też jestem za tym, żeby pełnił bardziej rolę mentora nowego bohatera niż grał pierwsze skrzypce. Wystarczy mi w zupełności, że znowu wcieli się w rolę O'Connella i wystąpi w duecie z Rachel. Jezu ale się trzepało do niej kapucyna jak się miało te 13 lat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie no niech sobie będzie w filmie, ale nie jako główna postać. indiana senior był żałosny i tutaj byłoby podobnieBez przesady, chłop jest ten sam rocznik co Hugh Jackman, który dopiero co grał w Deadpoolu, a Ford jest 80 letnim staruszkiem. Trochę ćwiczeń, kaskaderzy i może wyglądać przekonująco.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. bardziej mi chodziło już o jonesa w kryształowej czaszce. mało kiedy te powroty są dobrze zrobione
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ciekawe jak to rocznikowo względem jedynki i dwójki osadzą. Tam akcja się działa w 1925 i 1933.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Już trójka była słaba, Weisz nawet nie chciała w tym grać. 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Ciekawe jak to rocznikowo względem jedynki i dwójki osadzą. Tam akcja się działa w 1925 i 1933.zapomniałeś o trójce, 1946 rok, tam już mieli dorosłego syna, wiec teraz może nawet jakieś wnuki się pojawią xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To mi się coś poyebało że trójki nie biorą pod uwagę, właśnie przez brak Weisz.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W newsach chyba nic o tym nie było, jej postać była grana przez inna aktorke, ale była. Zobaczymy. Widze, że kolesie od Krzyku mają reżyserować, tragedii tam nie było jak na slasher.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ta laska co grała Eve w trzeciej Mumii była tak bardzo nijaka i pozbawiona charyzmy (przez co chemia między nią a filmowym mężem była w zasadzie niewyczuwalna), że samo to zepsuło mi seans :(
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 46 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie no niech sobie będzie w filmie, ale nie jako główna postać. indiana senior był żałosny i tutaj byłoby podobnieTo raczej byla wina zjebanego scenariusza a nie samego aktora. Ford gra jeszcze w serialu 1923 niedlugo zamierzam go obejrzec. Co do mumii to moj film dziecinstwa ale takie powroty po latach w 90% przypadkow koncza sie katastrofa niestety Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Chewie