Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport: Liga Forum PSX Extreme

Featured Replies

• Odpowiedzi 641
  • Wyświetleń 52,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym etapie kończymy II serię i zawieszamy rywalizację. Prawie wyczerpaliśmy listę torów, a po 5 miesiącach rywalizacji wypaliła się też frekwencja, więc będzie trzeba pomyśleć o reaktywacji za parę

• 0:54,582 Szymek sprawdzam    Z ciekawosci to obecnie jest pierwszy czas tym samochodem na świecie. 

• Gratulacje dla: 1. @Magik  2. @Marcin_wawa  3. @Aleks    Pierwszy post zaktualizowany o ostateczne wyniki za VII tydzień rywalizacji oraz warunki dla VIII tygodnia. Klasyfikac

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Co taka cisza w temacie? Zaraz koniec tygodnia.

Grają :)

Opublikowano

Ja wróciłem dopiero z delegacji i przysiąde wieczorem ;) Próbowałem na Decku w chmurze, ale wstyd takie czasy wrzucać :dunno:

Opublikowano
  • Autor

Wpisałem pierwsze podane przez Was wyniki :)

Opublikowano

1:52,869 - zloto

To ja się cieszę że zlazłem poniżej 1:53, a widzę że tam już panowie po 1:51 :obama:

Wkurza mnie jak wybrakowana jest ta gra, czemu nie ma listy czasów poszczególnych kółek, jak to jest w GT, widocznych np. w prawej części ekranu. 

d87c643d-ba42-4e2f-8ffa-96fbb67ffae8.png

Edytowane przez zloto

Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.11.2023 o 12:48, A_Bogush napisał:

@SnoD No właśnie jeszcze nie chciałem wrzucać, bo mam ochotę poprawić, ale od paru dni nie ma czasu za bardzo. Ale wrzucam, żeby było :)

1:28,645 A_Bogush

Jak was dodam do znajomych to będę mógł wybrać jakąś konkretną osobę do rywalizacji? Żeby pokazywał się wasz duch?

image.thumb.png.f40680a51e10c865e9bd213513738f76.png

Tak, możesz wybrać konkretną osobę jako rywala.

Tabela zaktualizowana.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam przerypane w tym tygodniu, żona i córka chore od tygodnia, pewnie wrzucę jakiś randomowy czas 58,XXX :/

Opublikowano

Nie wiem co gorsze dla mnie...tor czy samochód. W zeszłym tygodniu to chyba zrobiłem z 300 kolek. W tym tyg nie wiem czy mam 30 lvl samochodu.

Opublikowano

Dlatego polecam uruchomić kontrolę trakcji i auto od razu staje się znośne.

Ja chyba już nic lepszego nie wykręce, tracę masę czasu na tym lekkim łuku w lewo. Oglądałem jak go robicie, ale totalnie nie potrafię powtórzyć tego w własnym przejeździe. 

c2a1b2b3-6b76-4409-84e7-7da40acf6a97.png

Opublikowano
1 godzinę temu, zloto napisał:

Dlatego polecam uruchomić kontrolę trakcji i auto od razu staje się znośne.

Po pierwszym okrążeniu tym samochodem gram z KT. Inaczej nie da rady :)

Jak zmniejszysz ilość paliwa to może uda się poprawić ten czas z

"!"

Którym luk masz na myśli to może podpowiem ;)

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Wiesz co, jadę na najmniejszej ilość paliwa możliwej do wybrania, nie wiem czemu tutaj tak pokazuje. 

A łuk mam na myśli dokładnie ten który widać na sreenie, to jest zaraz po tych kilku szybkich skach i przed nawrotem w prawo.

Ogólnie chyba już nie będę dziś do tego siadał, więc nie ma co się produkować :>

Opublikowano
31 minut temu, zloto napisał:

A łuk mam na myśli dokładnie ten który widać na sreenie, to jest zaraz po tych kilku szybkich skach i przed nawrotem w prawo.

Sorry...nie ogarnąłem:/ a jak byk jest napisane i narysowane w Twoim poście o jaki zakręt chodzi 

Zakret jest szybszy niz się wydaje i mozna dosyć mocna ciąć po trawie. Lekki hamowanie i na 4 wchodzę w zaket. 

Opublikowano

Ten zakręt to akurat luzik jak dla mnie. Najgorszy moim zdaniem to przed ostatni. Tam rece mi się już trzęsą jak za dobrze idzie i albo wylecę, albo za mocno przy hamuje. 

Edytowane przez Donatello1991