Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bardzo dobry drugi sezon, natomiast ciekaw jestem, w ile sezonów to zamierzają zamknąć uwzględniwszy wskakujące nowe wątki i frakcje. Oby obyło się bez ubytku na jakości.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja się modlę aby w kolejnych to jakoś fajnie poukładali. Bardzo dużo, dużych wątków się szykuje. Wojna powracającego do siły Nrc i Legionu. House (uwielbiam tą postać, w tym sezonie chyba najlepsza) enklawa, supermutanci, ten mech z bractwa stali. Czego tam nie będzie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja czekając na sezon 3, remaster jakiegoś Fallouta, albo nowego Fallouta...A co do S02 - bardzo dobry, wątków dużo, ale serial ma to coś i najważniejsze, w przeciwieństwie do The Last of Us jest to nowa historia, a nie to co już znamy. 9/10 za sezon.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja w sumie od początku pisałem że w tlou przenoszenie histori z gry to nietrafiony pomysł. Tutaj nawet jakby chcieli, to różne ścieżki by mieli do wyboru. Ale wybrali lepszą opcję.