messer88 6 418 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 7 godzin temu, Daffy napisał: W czwartek premiera Early access na pc, bierze ktoś? Tak, ja biorę, jaram się tą grą odkąd zobaczyłem trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
Fraczek 10 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Też to łykam. Z wymaganiami jednak to polecieli lekko mówiąc https://steamcommunity.com/app/1371980/discussions/0/4369129947729103641/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Fraczek 10 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 48 minutes ago, Daffy said: Noize =) Czyli to co reddity pisza (wymagania wziete ze starego buildu) moze okazac sie prawda. Premiera dzisiaj o 18:00 , tak wiec wieczorem sie sprawdzi jak to dziala. Hajpik wystrzelil mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Wiadomo jak tam zawartość early access? Cały czas myślałem że teraz pełniak wyjdzie i ogram na konsolce a tu taka lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 9 godzin temu, Daffy napisał: Działa jak gówno. 30 klatek, czasem więcej ale co z tego skoro wciąż dropy, szczególnie w cutscenkach i w ustawieniach perfromance ta gra jest po prostu brzydka. Czcionka trochę mała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia U mnie działa dobrze, jest płynnie cały czas, choć jest mnóstwo komentarzy o złej optymalizacji, oby to naprawili szybko. Póki co, walka jest mega dobrze zrobiona, eksploracja jest bardzo przyjemna, zobaczymy jak dalej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia A ja chciałem kupic na steam i coś się zepsuło i mam zablokowane kupowanie na 72h coś się zlagowal PayPal i takie jaja ktoś wie jak to naprawić bez czekania 3 dni?… Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Może spróbuj kupić spoza steama, np na instant gaming klucz do gry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Może spróbuj kupić spoza steama, np na instant gaming klucz do gry?Tak zrobiłem dzięki 🫡🫡🫡Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Dla mnie gra jest rewelacyjna - siadła mi ta osobliwa stylistyka i nieco ślamazarny ale intensywny system walki. Techniczne jest średnio, jak to często bywa z tymi durnymi EA ale naprawdę sporo się dzieje na ekranie i wygląda to bardzo oryginalnie i świeżo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ja wczoraj wieczorek zamuliłem patrząc na stream od cowboya i wow. Jestem totalnie zakochany we wszystkim!!! Dawać to już na konsole!!! Rozbudowanie miejscówek,stylistyka, tempo walki Wszystko na duuuży plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Nie chwalcie dnia przed zachodem, gra jest strasznie zabugowana, zobaczcie co się dzieję, kiedy próbujecie coś kupować u kupców, lub sprzedawać, te monety podwajają się, znikają, przy sprzedawaniu czasem tracisz kasę, dodatkowo odkryłem, że można się teleportować w dowolne miejsce na mapie po kliknięciu analoga, pomijając tą całą optymalizację, to uważam, że nie powinni wypuszczać tej gry w takim stanie i to jeszcze za taką cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia A to nie norma przy early access? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Niespecjalnie. Zazwyczaj jest po prostu ubogo jeśli chodzi o zawartość i drobne błędy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia No to słabo. A cenowo jak się ma EA do pełnych wersji zazwyczaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) https://www.youtube.com/live/tBsKp4CyBGw?si=FVh54iw-n1DT1xT6 Cowboy jak coś leci dalej.Mega grywalnie wygląda ten jego build pod 2h fat rolle. No nie mogę się napatrzeć na tą walkę. Niby zwyczajnie, wolno Ale zarazem mega czuć ciężar broni itd. Jakością early acces jeśli chodzi o bugi zupełnie bym się natomiast nie przejmował To nie przypadkowy dev po którym wszystkiego można się spodziewać. Przypomnijcie sobie swoją przygode z Orim. Czy pamiętacie super tytuł czy zbugowane coś? Co do samej gry, mega fajnie wygląda system craftowania broni. Poprzez na wpół losowy loot możemy z białego przedmiotu zrobić niezłego koksa poprzez połączenie interesujących nas affixów. Edytowane 19 Kwietnia przez Rash Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ori mimo wszystko nie ma nic do rzeczy. Kompletnie inny rodzaj gry. Mam nadzieję, że porządnie ogarną optymalizację tego Unity na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Wczoraj wleciał patch naprawiający niektóre bugi, skończyłem też ten umowny 1 akt, bo gra nie informuje, kiedy koniec. Pozostaje czekać na kolejne akty, oby niedługo, bawiłem się przednio, całość zajęła mi jakieś 15h, jedynie do czego bym się przyczepił, to mała ilość bossów, ale za to są świetnie zrobieni. Jest spory potencjał gry i jak będą ją jeszcze bardziej ulepszać to będzie hit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Kiszaka można lubieć, nie lubieć. Wiadomo jakie opinie przeważają o nim na forumku. W tym jednak filmie bardzo uczciwie i dokładnie wypunktowuje poszczególne plusy i minusy tej gry. Zgadzam się z nim przedewszystkim jeśli chodzi o itemizacje i wertykalność świata. To w jaki sposób devi sprawili że świat z izometrycznym rzutem jest tak złożony jest czymś wspaniałym.Konstrukcja poszczególnych poziomów sprawia że chce się po raz kolejny przemierzać dany poziom bo gdzieś coś tam jeszcze zamigotało w oddali. W skrócie to co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
magpie 41 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 20% taniej jak ktos jeszcze nie kupil. Przy 1.0 pewnie ceny w gore jak w przypadku V Rising. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi