YETI 10912 Posted January 31 Share Posted January 31 Chłop robi 3 gry na raz, DS w 2025, pozostałe dwie kiedy, do 2030 się wyrobi? Quote Link to comment
KrYcHu_89 2116 Posted January 31 Share Posted January 31 Jebany robi koło dupy Konami i pewnie ośmieszy te ich remake MGSa. Quote Link to comment
Daffy 10511 Posted January 31 Share Posted January 31 Znamy pierwszy tytuł zmierzający na ps6? Quote Link to comment
YETI 10912 Posted January 31 Share Posted January 31 13 minut temu, Daffy napisał: Znamy pierwszy tytuł zmierzający na ps6? Raczej na PS6 pro Quote Link to comment
oFi 2402 Posted January 31 Share Posted January 31 espionage action to juz jakiś trop. Widac, że sony chce mieć w końcu swojego metal geara. Gorzej jak im się to nie uda z odklejką na pokładzie Quote Link to comment
Rozi 475 Posted January 31 Share Posted January 31 Gra będzie się nazywać Physint. Quote Link to comment
ASX 14507 Posted February 1 Share Posted February 1 Kojima zapowiada grę jak film 6 godzin temu, Rozi napisał: Gra będzie się nazywać Physint. to tylko tytuł roboczy. Samo słowo Physint to anagram słów Spy Hunt, niby mógłby od początku tak nazwać grę, ale było wtedy za prosto Quote Link to comment
Bzduras 12007 Posted February 1 Share Posted February 1 28 minut temu, ASX napisał: Physint to anagram słów Spy Hunt Nie do końca, bo w Spy Hunt nie ma literki I, a w Physint nie ma literki U. Blisko, ale to nie anagram. Quote Link to comment
ASX 14507 Posted February 1 Share Posted February 1 Faktycznie, rozegrał mnie Kojima jak chciał 2 1 Quote Link to comment
Square 8426 Posted February 1 Share Posted February 1 20 minut temu, Bzduras napisał: Blisko, ale to nie anagram. Spy Hint, hello. Quote Link to comment
SlimShady 3311 Posted February 1 Share Posted February 1 Na pewno jest kompletna cisza w temacie takich szpiegowskich skradanko akcyjniaków, więc dobrze, że cokolwiek będzie się działo. Początkowo myślałem, że będzie ożywiony Syphon Filter, ale dopiero później zakodowałem, że nowe IP. Quote Link to comment
Pupcio 18087 Posted February 1 Share Posted February 1 2030 brzmi realnie masakra z tym czekaniem na gry. Pewnie sony wybłagało żeby już zapowiedział dzisiaj bo nie mają co do gara włożyć i będą teraz teasować przez x lat gre zamiast poczekać z zapowiedzią jak normalni ludzie 2 Quote Link to comment
Plackus 357 Posted February 1 Share Posted February 1 Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa Quote Link to comment
KrYcHu_89 2116 Posted February 1 Share Posted February 1 11 minut temu, Plackus napisał: Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa Kojima sobie robi bekę z Konami po prostu :D. Quote Link to comment
Figuś 21019 Posted February 1 Author Share Posted February 1 34 minuty temu, Pupcio napisał: 2030 brzmi realnie masakra z tym czekaniem na gry. Pewnie sony wybłagało żeby już zapowiedział dzisiaj bo nie mają co do gara włożyć i będą teraz teasować przez x lat gre zamiast poczekać z zapowiedzią jak normalni ludzie 26 minut temu, Plackus napisał: Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa tak samo pierwsze DS zapowiedzieli Quote Link to comment
Daffy 10511 Posted February 1 Share Posted February 1 Proszę o przeniesienie do działu ps6 2 1 Quote Link to comment
mugen 1900 Posted February 1 Share Posted February 1 Zakładam się o 1,20 zł, że tytuł pochodzi od Physical Intelligence, które dwuznacznie sugeruje sztuczne inteligencje, ale i szpiegostwo w starym, 'fizycznym' stylu (czyli włażenie do budynków przez ciągi wentylacyjne. Quote Link to comment
MEVEK 3379 Posted February 14 Share Posted February 14 Ciekawe kto wcieli sie wglownego protagoniste (Big Bossa), Reedus ? Quote Link to comment
Zajcik 64 Posted February 14 Share Posted February 14 Może Timothee Chalamet, który ostatnio kręcił się koło Hideo, jest fanem gier i ogólnie troche wpisuje się w bohatera gry Hideo? Quote Link to comment
Recommended Posts