Opublikowano 18 września18 wrz Oszustów z PC oczywiście. Zagrałem sobie dzisiaj w BF2042 w crossplayu i super Cię zdejmują 12 latki z aimbotem.Rak
Opublikowano 18 września18 wrz Nawet w becie jak grałem bez crossplayu grało się normalnie. Z włączonym już zdarzały się jakieś dziwne akcje i strzały w czapke zanim zdążyłem się dobrze wychylić. Faktycznie albo przewaga mnk jest tak duża nad padami, albo już odpaleńcy latali.
Opublikowano 19 września19 wrz 3 godziny temu, OldMuffin napisał(a):A co wam przeszkadza grać tylko z ludźmi z konsoli którą posiadacie?Nie przeszkadza, tylko sumując Xboxa i PlayStation masz o wiele więcej graczy w puli dzięki czemu matchmaking będzie szybszy.Mimo wszystko, z tego co sam zauważyłem to na xboxie mając włączonego crossplaya potrafiło mi sparować 90% serwera gdzie były same xboxy, więc to o czym DICE mówi że na konsolach jest priorytet parowania z konsolą to prawda.
Opublikowano 22 września22 wrz W dniu 19.09.2025 o 11:49, MaZZeo napisał(a):Nie przeszkadza, tylko sumując Xboxa i PlayStation masz o wiele więcej graczy w puli dzięki czemu matchmaking będzie szybszy.Wole poczekać tą minute dłużej i mieć większą pewność co do tego, że haxy jednak nie będą biegać w każdej rozgrywce, co aktualnie się dzieję w praktycznie każdej popularnej grze online na pc.
Opublikowano poniedziałek o 19:134 dni Nie ma co na razie beczeć, bo to korpo i tak lata świetności ma za sobą. Jeden Battlefield tego nie zmieni, a jeżeli mają upaść, to niech każdy widzi ich jako przestrogę.
Opublikowano wtorek o 15:464 dni 37 minut temu, MaZZeo napisał(a):oby to zapowiadało lepszę wsparcie niż w przypadku BF 2042Zapowiada się dobrze, ale wsparcie 2042 też zapowiadało się dobrze, a było jak było. Czekamy.
Opublikowano środa o 15:283 dni Dla trofikowych świrów już dostępna jest lista na psnprofiles. Ogólnie to przyjemna lista poza jednym:Wyczuwam specjalny spisek przeciw trofikowcom, bo teraz ta klasa będzie mocno oblegana przez to na premierę
Opublikowano środa o 16:003 dni Jak się będzie zajebiście grało to wpadnie zupełnie przy okazji.Pamiętam, jak w pierwszym Bad Company było trofeum za 10002 kille, co było dość pojebane (miałem chyba około 4k i odpuściłem), ale z kolei w drugie Bad Company grało mi się tak zajebiście, że akurat tam bym się nie obraził za takie wyzwanie (na bank miałem nawet więcej).
Opublikowano środa o 18:302 dni To i tak mocne grindowanie medyka przez większość czasu niestety, bo dopisane jest SUPPORT. Jakby bylo napisane ogólnie to wpadlo by samo, a tak musisz grać tą jedną klasą większość czasu :/
Opublikowano środa o 18:392 dni 3 godziny temu, oFi napisał(a):Dla trofikowych świrów już dostępna jest lista na psnprofiles. Ogólnie to przyjemna lista poza jednym:Wyczuwam specjalny spisek przeciw trofikowcom, bo teraz ta klasa będzie mocno oblegana przez to na premierę przecież to wpadnie samo po czasieEDIT: no po 230 godzinach w 2042 mam 2006 revivów
Opublikowano środa o 18:402 dni 2 hours ago, Wredny said:Pamiętam, jak w pierwszym Bad Company było trofeum za 10002 kille, co było dość pojebane (miałem chyba około 4k i odpuściłem), ale z kolei w drugie Bad Company grało mi się tak zajebiście, że akurat tam bym się nie obraził za takie wyzwanie (na bank miałem nawet więcej).Bardziej pojebane było za wszystkie odznaki. Do dzisiaj pamiętam tę dopaminę, kiedy na ekranie wyskakiwał wyczekiwany savior kill i ich wbijanie kampiąc ze snajpą, czekając ze strzałem aż przeciwnik zaczynał do kogoś nawalać. Te w 6 wyglądają spoko, może ten mogli sobie darować: Get 6 sidearm headshot kills in a Multiplayer match - będzie trochę zgonów po drodze.
Opublikowano środa o 18:402 dni W dniu 30.09.2025 o 17:06, MaZZeo napisał(a):oby to zapowiadało lepszę wsparcie niż w przypadku BF 2042no mogli to ujebać po roku, a gra miała wsparcie jeszcze 4 lata po premierze
Opublikowano środa o 18:542 dni Ludzie już wbijają trofea z multika, więc pewnie będzie można część wbić na botach w trybie Portal.
Opublikowano środa o 19:472 dni Godzinę temu, MYSZa7 napisał(a):no mogli to ujebać po roku, a gra miała wsparcie jeszcze 4 lata po premierzeAle pierwsze pół roku to była tragedia.
Opublikowano wczoraj o 15:59 1 dzień W dniu 1.10.2025 o 21:30, oFi napisał(a):To i tak mocne grindowanie medyka przez większość czasu niestety, bo dopisane jest SUPPORT. Jakby bylo napisane ogólnie to wpadlo by samo, a tak musisz grać tą jedną klasą większość czasu :/Po dwóch weekendach bety miałem ok 400 wbite, na listach otwartych możesz grać supportem jakąkolwiek bronią chcesz, trophy wpadnie przy okazji🙂