Opublikowano wczoraj o 15:45 1 dzień Kto tak mówił? Po pierwszych opiniach było wiadome, że będzie klejona na szybko.
Opublikowano wczoraj o 15:47 1 dzień 11 minut temu, MaZZeo napisał(a):Gdyby gra była bez kampanii single to by oceny były wyższe xDW poprzednich częściach nawet nie kończyłem kampanii, tylko od razu multi.Zresztą kupowanie CoD lub BF dla singla to trzeba mieć za dużo pieniędzy lub debila w bani.
Opublikowano wczoraj o 15:47 1 dzień bf6 5/10 bo singiel taki se, dobra jednak czas odwołać preordera
Opublikowano wczoraj o 15:55 1 dzień Czy ta gra bedzie miała dedykowane serwery czy wrzuca do lobby na chybił trafił z ludźmi? Bo jeśli nie ma dedykow gdzie mogę grać z tymi samymi ludźmi codziennie, tworzyć znajomości to mozna od razu zaorać.
Opublikowano wczoraj o 15:58 1 dzień 9 minutes ago, McDrive said:W poprzednich częściach nawet nie kończyłem kampanii, tylko od razu multi.Zresztą kupowanie CoD lub BF dla singla to trzeba mieć za dużo pieniędzy lub debila w bani.Bo? Kampania w takim Modern Warfare z 2019 była zajebista i chętnie skończyłem.
Opublikowano wczoraj o 16:03 1 dzień no bo kupowanie fpsa który jest skupiony na multi tylko dla singla to jak tylko gadanie z roxą, gdy zapłaciło sie za godzinę, czaisz
Opublikowano wczoraj o 16:18 1 dzień 13 minut temu, Homelander napisał(a):Bo? Kampania w takim Modern Warfare z 2019 była zajebista i chętnie skończyłem.Zajebiste to były kampanie w oryginalnej trylogii MW, te nowe to było moim zdaniem gówno skupione na postaciach, a nie akcji z których ta seria słynie.Zresztą wystarczy usiąść i przypomnieć sobie momenty z obu trylogii. Z poprzedniej pamiętam większość akcji i zadań, a z tej nowej nicCo mi po tym, że strzela się dobrze skoro nawet nie chcę wracać do tych nowych kampanii, a wcześniejsze przechodzę z przyjemnością co jakiś czas.14 minut temu, mersi napisał(a):no bo kupowanie fpsa który jest skupiony na multi tylko dla singla to jak tylko gadanie z roxą, gdy zapłaciło sie za godzinę, czaiszLepiej ująć się nie da
Opublikowano wczoraj o 16:21 1 dzień 15 minutes ago, mersi said:no bo kupowanie fpsa który jest skupiony na multi tylko dla singla to jak tylko gadanie z roxą, gdy zapłaciło sie za godzinę, czaiszZależy jakie ma się oczekiwania, nie? Ja mam w dupie multi w codach, chcę sobie pograć w intensywną, wojenną strzelankę, tak więc czy w codach czy battlefieldach interesuje mnie tylko kampania2 minutes ago, McDrive said:Zajebiste to były kampanie w oryginalnej trylogii MW, te nowe to było moim zdaniem gówno skupione na postaciach, a nie akcji z których ta seria słynie.Zresztą wystarczy usiąść i przypomnieć sobie momenty z obu trylogii. Z poprzedniej pamiętam większość akcji i zadań, a z tej nowej nicCo mi po tym, że strzela się dobrze skoro nawet nie chcę wracać do tych nowych kampanii, a wcześniejsze przechodzę z przyjemnością co jakiś czas.Lepiej ująć się nie daNie wiem jak MW2 i 3, bo czytałem, że słabe i nie sprawdzałem, ale ten z 2019 był świetny. Poza końcówką.
Opublikowano wczoraj o 16:25 1 dzień 23 minutes ago, Donatello1991 said:Czy ta gra bedzie miała dedykowane serwery czy wrzuca do lobby na chybił trafił z ludźmi? Bo jeśli nie ma dedykow gdzie mogę grać z tymi samymi ludźmi codziennie, tworzyć znajomości to mozna od razu zaorać.Na bank będzie miała,sama idea Battlefielda to jest właśnie granie z tymi samymi ludźmi i tworzenie zgranej drużyny.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jedyne kampanie jakie przeszedłem to Call of Duty 2 i 4. Nigdy żadnej w Battlefield.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 4 minuty temu, Shankor napisał(a):Jedyne kampanie jakie przeszedłem to Call of Duty 2 i 4. Nigdy żadnej w Battlefield.Będąc graczem grającym w FPS to tak jakby nigdy nie grać w Larę Croft dla cycków xD Polecam zwłaszcza Bad Company.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W ogóle nie gram w BF ale jak jest możliwość ogrania kampanii za free to dlaczego nie, dawno nie grałem w pif paf.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Myślałem, żeby na spontanie podejść do mediamarkt i kupić dziś, ale 339zł, gdzie na allegro chodzi już od 260zł, pojebało ich.Dajcie chociaż znać jak tam serwery trzymają.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No startować z serwerami o jednej godzinie dla całego świata i wszystkich platform w piątek o 17 to jest jakaś odwaga. Albo głupota. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez wrog
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 minutes ago, wrog said:No startować z serwerami o jednej godzinie dla całego świata i wszystkich platform w piątek o 17 to jest jakaś odwaga. Albo głupota.Po to mają system kolejkowania Będzie jak w becie, wylosujesz miejsce 213700 i czekaj.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Na szczęście, długo się tak nie czeka, w becie też w kolejkach byłem i długo nie czekałem.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 29 minutes ago, Faka said:Na szczęście, długo się tak nie czeka, w becie też w kolejkach byłem i długo nie czekałem.Nie czekało się, a jak będzie tutaj? Hype jest ogromny, sam Czezki sprzedał ponad 2500 kopii na PS5
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 12 godzin temu, Shankor napisał(a):Jedyne kampanie jakie przeszedłem to Call of Duty 2 i 4. Nigdy żadnej w Battlefield.Kampania w BF3 daje radę. Szczególnie misja na lotniskowcu i start odrzutowcem.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 minut temu, oFi napisał(a):Kampania w BF3 daje radę. Szczególnie misja na lotniskowcu i start odrzutowcem.Przecież ten start odrzutowcem to po prostu cutscenka a robiła wtedy wrażenie jedynie ze względu na grafikę. I to tylko w wersji PC, ja ogrywając to wtedy na PS3 zastanawiałem się czym się tu ludzie jarają xdSwoją drogą, biorąc pod uwagę od ilu już lat w CoDach i BFach single player to był pomijalny dodatek to nie wiem skąd w ogóle oczekiwania, że nagle single player będzie czymś więcej niż właśnie pomijalnym dodatkiem.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale te skoki z wieżowców były fajne. Wiadomo, że kampania to zawsze dodatek ale np. w takim BF1 nie była zła. Dla relaksu można pograć