Opublikowano piątek o 15:274 dni Kurde, przed siedemnastą normalnie brykałem po menu w gierce, a teraz muszę patrzeć na ten komunikat o pełnych serwerach?
Opublikowano piątek o 15:274 dni 23 minuty temu, Banan91PL napisał(a):MAMY TO!!! Zaczynamy święto !!!18 minut temu, Banan91PL napisał(a):Ehh standardowo wywala z kolejki 500 000 graczy przede mną ja dochodzę do końca to wywalaEch, te rozterki współczesnego gejmera.Ale profity za preorder są ;)
Opublikowano piątek o 15:524 dni Nie wiem czy to była kwestia tego że zalogowałem się o 16, ale ja już gram bez żadnych problemów xDRozegrałem 4 mecze i wszystko działa cacy, jak w becie.
Opublikowano piątek o 15:564 dni Nie mam już siły, specjalnie kupiłem grę na EA aby nie łączyć się przez 5 platform typu Steam czy Epic. Drugi raz dopchałem się do kolejki nic nie mogę uruchomić tak jakbym nie miał gry :https://ibb.co/JWWdLQZH https://ibb.co/yFpYrZzv
Opublikowano piątek o 15:574 dni Zapłaciliście 4 bomby plus konsolową opłatę za grę online i nie możecie grać. Aż mi się serce raduje bo jako posiadacz Xboxa który zainwestował w tym ekosystemie spotkałem większych frajerów od siebie.
Opublikowano piątek o 16:024 dni 5 minut temu, devilbot napisał(a):Zapłaciliście 4 bomby plus konsolową opłatę za grę online i nie możecie grać.Aż mi się serce raduje bo jako posiadacz Xboxa który zainwestował w tym ekosystemie spotkałem większych frajerów od siebie.Akurat kupiłem na PC, pierwsza gra kupiona od 2 lat więc "Mnie stać" xD
Opublikowano piątek o 16:074 dni 14 minut temu, MaZZeo napisał(a):Nie wiem czy to była kwestia tego że zalogowałem się o 16, ale ja już gram bez żadnych problemów xDRozegrałem 4 mecze i wszystko działa cacy, jak w becie."Wszystko cacy" i gra mużdżynem.
Opublikowano piątek o 16:224 dni Panowie prośba - gra z polskiej dystrybucji, okładka z tyłu Francuz i anglik - może ktoś podejrzeć czy ma tak samo?
Opublikowano piątek o 16:304 dni Kolejki na 250tys graczy ale tak jak w becie sie wbija po max kilku minutach. Bedzie grane przez weekend.
Opublikowano piątek o 16:424 dni Czyżby premiera gry online odbyła się jak niemal każda inna premiera gry online? Szok. Ja z chęcią bym pograł, ale obecnie mam taki back-log i cena jest taka, że spokojnie sobie poczekam na przecenę (zaraz będzie black friday) i paczyki.
Opublikowano piątek o 16:434 dni W EA jeszcze nie wiedzą, że teraz jak Pan Szejk powie, że ma nie być problemów, to ma nie być.
Opublikowano piątek o 17:464 dni Wybaczcie głupie pytanie.. Czy jest możliwość ustawienia klasy operatora aby nie być kobietą i murzynem?
Opublikowano piątek o 18:024 dni Gra się mega na xsx w trybie wydajności mega płynnie 0 lagow kurde w końcu Król wrócił !
Opublikowano piątek o 18:114 dni Czyli CODy zaorane. I dobrze bo już człowiek rzygał tym samym i różowymi dodatkami onu enu srenu i innymi Nikki
Opublikowano piątek o 18:234 dni 2 godziny temu, Lipa napisał(a):Panowie prośba - gra z polskiej dystrybucji, okładka z tyłu Francuz i anglik - może ktoś podejrzeć czy ma tak samo? Tak.1 godzinę temu, Shankor napisał(a):Czyżby premiera gry online odbyła się jak niemal każda inna premiera gry online? Szok. Ja z chęcią bym pograł, ale obecnie mam taki back-log i cena jest taka, że spokojnie sobie poczekam na przecenę (zaraz będzie black friday) i paczyki.Jaka? Wszystko działa, zero lagów, zero ścinek, jak to wygląda, jak to się porusza, JEZU.Stary dobry Battlefield wrócił! 42 minuty temu, Absolem napisał(a):Wybaczcie głupie pytanie.. Czy jest możliwość ustawienia klasy operatora aby nie być kobietą i murzynem?Tak, są inne skórki do odblokowania, Wyposażenie -> Wygląd.
Opublikowano piątek o 19:194 dni Ebać EA chyba Nikt kto kupił na PC przez apke EA do chwili obecje nie może normlanie zagrać, gra działa tylo przez Steam. Slam kur*a
Opublikowano piątek o 19:374 dni Po becie było wiadomo, że będzie sztos, więc zaskoczenia zero.Gra się zajebiście, raz mnie wywaliło na 4h grania, więc nie jest źle.
Opublikowano piątek o 19:494 dni Ja uważam że jest w chuuuu lepie niż w becie graficznie i wydajnosciowo
Opublikowano piątek o 20:084 dni Przełamanie to niestety straszny chaos. Myślałem, ze będzie więcej map na 48 graczy tak jak Kair, ale nawet jakieś mikro mapy są na 64 osoby gdzie jakakolwiek taktyka nie wchodzi w gre.
Opublikowano piątek o 20:264 dni 1 godzinę temu, Rozi napisał(a):Tak, są inne skórki do odblokowania, Wyposażenie -> Wygląd.Niestety nie u Wsparcia w NATO - tam są same kurwa baby
Opublikowano piątek o 21:134 dni Kuźwa, za szybko pochwaliłem, bo teraz mam takie lagi, teleporty i rozłączanie "z powodu niekatywności", że grać się nie da.W becie spędziłem około 10h i nie miałem takich problemów.No chyba że to mój net świruje, wtedy przepraszam