Opublikowano sobota o 15:152 dni Dziś podejście nr 2 i jest lepiej. Z tym dziwnym feelingiem ogólnego poruszania się/celowania to się okazało, że duży wpływ na to miało to, że miałem włączone renderowanie przyszłych klatek, co dodaje sporo input laga, przez to tak dziwnie wszystko się ruszało. Wyłączyłem to i jest o wiele lepiej, chociaż i tak jak dla mnie za bardzo "floaty" się postać porusza, ciężaru by się więcej przydało. Pobawiłem się też trochę ustawieniami obrazu - czerni/kontrastu i HDRu i wygląda też lepiej niż wczorajsze pierwsze wrażenie. Szkoda tylko, że się nie da wyłączyć tego auto exposure symulującego dostosowywanie się wzroku do światła, nie lubię tego efektu.
Opublikowano sobota o 15:562 dni 57 minutes ago, Rooofie said:Ja mam wyłączony cross play i gram tylko z playstation.To też wyłączę, w końcu crossplay jest przydatny głównie jeśli brakuje graczy lub grając z kumplami z innych platform.
Opublikowano sobota o 16:312 dni Wyzwanie dla inżyniera żeby odblokować inżyniera bojowego ma żeby naprawić pojazdy 2000 pkt naprawiam ale nie nalicza mi nic ktoś wie ocb?
Opublikowano sobota o 16:462 dni Czy gunplay w pełnej wersji różni się od tego z bety? Bo w becie był tragiczny. Programiści odpowiedzialni za ten element gry powinni dostać dożywotni zakaz tworzenia gier oraz tysiąc godzin prac społecznych.PS. Czy jest heli scouyPs2. Jeszcze jedno. Zanim wstawisz ogórku jakąś ośmieszając mnie emotionke czy strzałkę w dół, to miej na uwadze to, że mam 8 tysiącu godzin w bf3/4. Grale we wszystkim BF, nawet te na PC.Ps3. Czytam recenzje Battlefielda 6 na ppe.pl i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Ocena trybu multiplayer, grając z botami – to już jest nowy poziom absurdu. To tak, jakby recenzować restaurację po obejrzeniu zdjęć w Google Maps. Co z ogórki tam pracują? :) Edytowane sobota o 17:002 dni przez walek
Opublikowano sobota o 17:122 dni 22 minuty temu, walek napisał(a):Ps2. Jeszcze jedno. Zanim wstawisz ogórku jakąś ośmieszając mnie emotionke czy strzałkę w dół, to miej na uwadze to, że mam 8 tysiącu godzin w bf3/4. Grale we wszystkim BF, nawet te na PC.Patrząc po sposobie fromulowania myśli, trudno nie zauważyć, że te 8 tys. godzin było ewidentnie nabite kosztem nauki. Niestety.
Opublikowano sobota o 17:172 dni 27 minut temu, walek napisał(a):Czy gunplay w pełnej wersji różni się od tego z bety? Bo w becie był tragiczny. Programiści odpowiedzialni za ten element gry powinni dostać dożywotni zakaz tworzenia gier oraz tysiąc godzin prac społecznych.PS. Czy jest heli scouyPs2. Jeszcze jedno. Zanim wstawisz ogórku jakąś ośmieszając mnie emotionke czy strzałkę w dół, to miej na uwadze to, że mam 8 tysiącu godzin w bf3/4. Grale we wszystkim BF, nawet te na PC.Ps3. Czytam recenzje Battlefielda 6 na ppe.pl i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Ocena trybu multiplayer, grając z botami – to już jest nowy poziom absurdu. To tak, jakby recenzować restaurację po obejrzeniu zdjęć w Google Maps. Co z ogórki tam pracują? :)Stary, piąty raz już pytasz o to samo kiedy większość mówi że gunplay zajebisty. Graj sobie dalej w BF4 dalej i dupy nie zawracaj.
Opublikowano sobota o 17:362 dni 8 tys. godzin w buterfildzie mozne stworzyć nieodwracalne zmiany w mózgu.Jeśli rzeczywiście tyle czasu spędziłeś w BF3/4 to nowy gunplay nigdy ci się nie spodoba bo w kółko będziesz go porównywać do tego co już znasz od kilku tysiecy godzin.
Opublikowano sobota o 20:472 dni Gdzie lepiej brać BF6? EA App czy Steam? Na ea troszkę tanszy ale tam jakies problemy chyba są/byly?
Opublikowano sobota o 21:012 dni 4 godziny temu, Banan91PL napisał(a):Wyzwanie dla inżyniera żeby odblokować inżyniera bojowego ma żeby naprawić pojazdy 2000 pkt naprawiam ale nie nalicza mi nic ktoś wie ocb?Dzisiaj w trzech meczach miałem tak, że naliczało mi punkty za naprawę w jednym, w drugim już przy naprawianiu nie naliczało (mam na myśli punktację za naprawy w konkretnym meczu), tak czy srak żadnych i tak nie nalicza do wyzwania więc pewnie bug jakiś. Edytowane sobota o 21:022 dni przez elvis004
Opublikowano sobota o 21:292 dni 41 minut temu, GwynBleidd_79 napisał(a):Gdzie lepiej brać BF6? EA App czy Steam? Na ea troszkę tanszy ale tam jakies problemy chyba są/byly?A wersja Steam nie laczy sie z EA z automatu?
Opublikowano sobota o 21:482 dni 20 minut temu, easye napisał(a):A wersja Steam nie laczy sie z EA z automatu?Wersja Steam nie wymaga instalacji ea app. wystarczy zalogowac sie w grze na konto ea
Opublikowano sobota o 21:562 dni Wiesz co ta gra na EA to kosztowała 100 zł, ludzie za bezcen kody z procków sprzedają.
Opublikowano sobota o 22:072 dni 13 minut temu, easye napisał(a):Wiesz co ta gra na EA to kosztowała 100 zł, ludzie za bezcen kody z procków sprzedają.Gdzie. Allegro?
Opublikowano sobota o 22:142 dni No ja kupowałem na Discordzie od chłopa co hurtowo sprzedawał - poszukaj, gra była dodawana w intel days, najtaniej po 8 dych widziałem przed premierą xD
Opublikowano niedziela o 00:512 dni Po długich poszukiwaniach w necie udało mi się ogarnąc, dlaczego myszka się tak absurdalnie dziwnie momentami poruszała, jakby input lag był z pół sekundy W becie miałem to samo, okazuje się, że w trybie borderless gra potrafi powodować takie dziwne i zupełnie nieregularne zachowanie myszy, w fullscreen jest normalnie, w końcu. Po zagraniu paru kolejnych godzin nadal uważam, że mapy są najwyżej średnie do dobre i zdecydowanie zbyt przyjazne snajperom. Takie new sobek city to już absurd momentami zarówno w podboju jak i przełamaniu. Plus za mało jest na większości pojazdów - jeden czołg i apc na stronę to tak średnio bym powiedział.
Opublikowano niedziela o 07:492 dni Mam dylemat na jaka konsole kupic bf bo na ps jest pewno wiecej graczy ale nie mam wykupionego plusa natomiast na xboxie mam gp ale baza graczy mniejsza wiec tutaj pytanie. Czy wylaczajac crossplay baza graczy ogranicza się do konkretnej platformy czy baza konsolowców liczona jest jako playstation + xbox łącznie?drugie pytanie, da się zmienic jezyk na angielskie audio i polskie napisy? Edytowane niedziela o 07:562 dni przez szurubur
Opublikowano niedziela o 07:562 dni Jak się ma sprawa z gaasowym shitem takim jak mikropłatności, battlepassy, skiny? Są? Nachalne jak w Codzie?
Opublikowano niedziela o 08:542 dni Mapy są bardzo słabe. Okazuje się, że te w pierwszej becie (Kair i Szczyt Wyzwolenia) to najlepsze mapy w gierce. Iberyjska Ofensywa to już w ogóle wielkościowo przypomina twory z CoDa. Mapy w Nowym Jorku bardzo średnie.Z racji, że gram głownie Przełamanie albo Szturm to Doliny Mirak niemal mi nie losuje, a jak już wylosowało to dwie gry atakujący nie przejeli ani jednego punktu więc balans też średniawy.
Opublikowano niedziela o 08:562 dni 58 minut temu, jimmy napisał(a):Jak się ma sprawa z gaasowym shitem takim jak mikropłatności, battlepassy, skiny? Są? Są, w wersji deluxe masz skiny i battlepassa.
Opublikowano niedziela o 10:451 dzień 2 hours ago, szurubur said:Mam dylemat na jaka konsole kupic bf bo na ps jest pewno wiecej graczy ale nie mam wykupionego plusa natomiast na xboxie mam gp ale baza graczy mniejsza wiec tutaj pytanie. Czy wylaczajac crossplay baza graczy ogranicza się do konkretnej platformy czy baza konsolowców liczona jest jako playstation + xbox łącznie?drugie pytanie, da się zmienic jezyk na angielskie audio i polskie napisy?Crossplay = tylko dana konsola. Jak dla mnie najlepszy shooter od lat. Czy mapy są świetne? Trudno powiedzieć, może jak na razie to najsłabszy element, bo żadna nie wywołała u mnie zachwytu jak niektóre po prostu piękne pod względem otoczenia mapy w BF V na przykład. Z drugiej strony nigdy nie mieliśmy na konsolach takiej jakości gry z tej serii. Tak ładnej grafiki w betonowych 60 klatkach.
Opublikowano niedziela o 11:071 dzień Oby te 2 mapy, które mają się do grudnia pojawić wynagrodziły, bo cała reszta jest świetna. Jest klimat wojny, na tych paru dużych mapach pojazdy potrafią potęznie dominować (czołg z dwoma leżacymi z tyłu inżynierami ) tak jak to powinno być w bfie. Szkoda, że takie naprawdę ogromne mapy już raczej nie wrócą w większej ilości, obecne pokolenie graczy nie zniosłoby map, gdzie jedziesz jeepem kilka minut między punktami, a o bieganiu pomiędzy można zapomnieć, bo szkoda czasu.