Opublikowano czwartek o 20:264 dni Oszustów z PC oczywiście. Zagrałem sobie dzisiaj w BF2042 w crossplayu i super Cię zdejmują 12 latki z aimbotem.Rak
Opublikowano czwartek o 21:024 dni Nawet w becie jak grałem bez crossplayu grało się normalnie. Z włączonym już zdarzały się jakieś dziwne akcje i strzały w czapke zanim zdążyłem się dobrze wychylić. Faktycznie albo przewaga mnk jest tak duża nad padami, albo już odpaleńcy latali.
Opublikowano piątek o 06:124 dni A co wam przeszkadza grać tylko z ludźmi z konsoli którą posiadacie?
Opublikowano piątek o 09:494 dni 3 godziny temu, OldMuffin napisał(a):A co wam przeszkadza grać tylko z ludźmi z konsoli którą posiadacie?Nie przeszkadza, tylko sumując Xboxa i PlayStation masz o wiele więcej graczy w puli dzięki czemu matchmaking będzie szybszy.Mimo wszystko, z tego co sam zauważyłem to na xboxie mając włączonego crossplaya potrafiło mi sparować 90% serwera gdzie były same xboxy, więc to o czym DICE mówi że na konsolach jest priorytet parowania z konsolą to prawda.
Opublikowano wczoraj o 11:18 1 dzień W dniu 19.09.2025 o 11:49, MaZZeo napisał(a):Nie przeszkadza, tylko sumując Xboxa i PlayStation masz o wiele więcej graczy w puli dzięki czemu matchmaking będzie szybszy.Wole poczekać tą minute dłużej i mieć większą pewność co do tego, że haxy jednak nie będą biegać w każdej rozgrywce, co aktualnie się dzieję w praktycznie każdej popularnej grze online na pc.