Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kurde, przed siedemnastą normalnie brykałem po menu w gierce, a teraz muszę patrzeć na ten komunikat o pełnych serwerach?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 23 minuty temu, Banan91PL napisał(a):MAMY TO!!! Zaczynamy święto !!!18 minut temu, Banan91PL napisał(a):Ehh standardowo wywala z kolejki 500 000 graczy przede mną ja dochodzę do końca to wywalaEch, te rozterki współczesnego gejmera.Ale profity za preorder są ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie wiem czy to była kwestia tego że zalogowałem się o 16, ale ja już gram bez żadnych problemów xDRozegrałem 4 mecze i wszystko działa cacy, jak w becie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie mam już siły, specjalnie kupiłem grę na EA aby nie łączyć się przez 5 platform typu Steam czy Epic. Drugi raz dopchałem się do kolejki nic nie mogę uruchomić tak jakbym nie miał gry :https://ibb.co/JWWdLQZH https://ibb.co/yFpYrZzv
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zapłaciliście 4 bomby plus konsolową opłatę za grę online i nie możecie grać. Aż mi się serce raduje bo jako posiadacz Xboxa który zainwestował w tym ekosystemie spotkałem większych frajerów od siebie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, devilbot napisał(a):Zapłaciliście 4 bomby plus konsolową opłatę za grę online i nie możecie grać.Aż mi się serce raduje bo jako posiadacz Xboxa który zainwestował w tym ekosystemie spotkałem większych frajerów od siebie.Akurat kupiłem na PC, pierwsza gra kupiona od 2 lat więc "Mnie stać" xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minut temu, MaZZeo napisał(a):Nie wiem czy to była kwestia tego że zalogowałem się o 16, ale ja już gram bez żadnych problemów xDRozegrałem 4 mecze i wszystko działa cacy, jak w becie."Wszystko cacy" i gra mużdżynem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Panowie prośba - gra z polskiej dystrybucji, okładka z tyłu Francuz i anglik - może ktoś podejrzeć czy ma tak samo?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kolejki na 250tys graczy ale tak jak w becie sie wbija po max kilku minutach. Bedzie grane przez weekend.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czyżby premiera gry online odbyła się jak niemal każda inna premiera gry online? Szok. Ja z chęcią bym pograł, ale obecnie mam taki back-log i cena jest taka, że spokojnie sobie poczekam na przecenę (zaraz będzie black friday) i paczyki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W EA jeszcze nie wiedzą, że teraz jak Pan Szejk powie, że ma nie być problemów, to ma nie być.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Wybaczcie głupie pytanie.. Czy jest możliwość ustawienia klasy operatora aby nie być kobietą i murzynem?