Opublikowano piątek o 21:163 dni Na PC gra mi już 2x wywaliła przy zmienianiu jakiś ustawień w trakcie meczu. Ale dziala fenomenalnie, na lapku z rtx4060 spokojnie 100+ fps na ustawieniach High i sporo Ultra.
Opublikowano piątek o 21:573 dni Nie ma co pierdolić, poziom gry całościowo względem bety poszedł w górę. Bronie mają odrzut, rozdzielczość sie poprawiła, kilka fajnych zmian w interfejsie, no jestem zaskoczony.
Opublikowano piątek o 23:093 dni Bronie zdecydowanie mają teraz odrzut, po tym jak zachowywaly się w becie gdzie miało się wrażenie strzelania z jakiegoś laseru tak tutaj jest dużo lepiej.
Opublikowano piątek o 23:113 dni Jest naprawdę dobrze, w necie przegrałem ponad 14 godzin i teraz jest o wiele lepiej, perfekcyjny BF i ten niesamowity dźwięk w 7.1 :D
Opublikowano piątek o 23:203 dni Jak już działa to jest znakomicie, na PC poziom graczy absurdalny, TTK na poziomie Call of iuty, a wyniki jak ktoś się dorwie do helikoptera 60:5 nie dziwią.
Opublikowano sobota o 00:223 dni 3 godziny temu, Rozi napisał(a):Niestety nie u Wsparcia w NATO - tam są same kurwa baby Już wiadomo czemu
Opublikowano sobota o 00:573 dni No gra działa kosmicznie, 120 klatek na tych maks ustawieniach i w natywnym 4K z DLAA, ale ta grafika, BF1 przy tym to jak inna generacja. W budynkach to bez kitu PS3 się kłania, tak płasko jak płaska jest ziemia. Widać, że poszli na maks w to, żeby każdemu chodziło, ale troszkę przegięli. Albo mogli dać jakieś opcje hiper super jak ktoś ma mocny sprzęt. Ogólnie gra się w miarę dobrze, ale ten movement mnie wkurwia, za lekko się biega, trochę jakbym lewitował, w ogóle nie czuję masy chłopka, nawet w tym arcade CODZie w Warzone lepiej czuję, że biegnę, niż tutaj. Troszkę zawód póki co.
Opublikowano sobota o 02:133 dni Pograne dalej, no dla mnie niestety jest hujnia, wszystko jest za lekkie, feeling biegania, strzelania, kapiszony jak skurwysyn. Dawno nie miałem takiego zjazdu po hypie, tu filmiki, prawdziwa wojna, a tu IMO bida.
Opublikowano sobota o 06:243 dni Największy minus to te krzyki babek, których pełno. Nie pasuje mi to do klimatu tej bitwy. Grałem parę h na XSX - podbój i jest super. Serio po ostatnich grach z serii Battlefield nie spodziewałem się że do tego dojdzie. Król wrócił. Jeszcze to intro w którym jest mowa jakby o walce CODa z Battlefield ;)
Opublikowano sobota o 06:253 dni To chyba w inne gierki gramy. Kapiszony? Ja z upośledzeniem słuchowym to nie widzę i nie słyszę kapiszona, odrzut broni, udźwiękowienie robią zajebistą robotę.
Opublikowano sobota o 07:153 dni Ale sam feeling z ciezaru broni, odrzutu itd to nadal ciut niższy poziom niż ostatnie CoDy moim zdaniem. No i mapy jakoś wybitnie nie urywają tyłka, są spoko, ale jakoś na razie żadna mnie z kapci nie wyrwała.
Opublikowano sobota o 07:503 dni Na Pro wygląda pięknie kampania a samo multi? W becie spędziłem prawie 15h i jest znacznie lepiej, to będzie gra na dluuuuugie miesiace i jako fan serii na razie jestem usatysfakcjonowany Edytowane sobota o 07:503 dni przez Whisker
Opublikowano sobota o 08:143 dni Po becie byłem dość sceptycznie nastawiony. Jak już Bielik wyżej napisał, wprowadzili bardzo dużo zmian na + Odrzut broni, UDŹWIEKOWIENIE - grając na słuchawkach wiesz z której strony ktoś idzie / strzela, sam dźwięk strzelania jest teraz miodny. Słychać różnicę strzelające na otwartej przestrzeni vs w budynku. Na PS5 amatorze śmiga w performance mode aż miło. Ludzie się podnoszą, czekają na revive, i wspólnie wykonują założone cele. No kurwunia, chyba szykuje się nam zacny BF! Pograłem wczoraj od 22:00 do 2:00 i poszedłem spać tylko ze zdrowego rozsądku :D Dawno mnie tak nic nie wciągnęło jak ten BF. Edytowane sobota o 08:153 dni przez Fraczek
Opublikowano sobota o 10:542 dni Gra rzeczywiście priorytetowo matchmakinguje z konsolami. Parę meczy z rzędu miałem server tylko z xboxami.Nie uświadczyłem żadnych problemów ani bugów. Ciężko się oderwać.
Opublikowano sobota o 10:572 dni 8 godzin temu, tjery napisał(a):Pograne dalej, no dla mnie niestety jest hujnia, wszystko jest za lekkie, feeling biegania, strzelania, kapiszony jak skurwysyn. Dawno nie miałem takiego zjazdu po hypie, tu filmiki, prawdziwa wojna, a tu IMO bida.Pewnie pisałem o tym na forum przy okazji BF2042. Dla mnie 2042 na M+K i na padzie od Xboksa to dwie inne gry i zdecydowanie lepiej odbierałem tę grę na Xboksie, gdzie na PC była dla mnie właśnie podobna w opisie.
Opublikowano sobota o 11:272 dni 10 godzin temu, tjery napisał(a):No gra działa kosmicznie, 120 klatek na tych maks ustawieniach i w natywnym 4K z DLAA, ale ta grafika, BF1 przy tym to jak inna generacja. W budynkach to bez kitu PS3 się kłania, tak płasko jak płaska jest ziemia. Widać, że poszli na maks w to, żeby każdemu chodziło, ale troszkę przegięli. Albo mogli dać jakieś opcje hiper super jak ktoś ma mocny sprzęt.Ogólnie gra się w miarę dobrze, ale ten movement mnie wkurwia, za lekko się biega, trochę jakbym lewitował, w ogóle nie czuję masy chłopka, nawet w tym arcade CODZie w Warzone lepiej czuję, że biegnę, niż tutaj. Troszkę zawód póki co.Jak tam dasz hiper uber grafike to później ciężko zoptymalizować to pod gorszy sprzęt, a cs2 pokazal, że wypieprza się to jeszcze w kodzie sieciowym nie wiedzieć czemu.Cieszy fakt, że wrócił normalny Battlefield. Lepiej późno niż później.
Opublikowano sobota o 12:322 dni Po paru godzinach wrażenia są takie, że jest to gra lepsza od 2042 ale jednak do takiego bf1 nie ma startu. Tam jednak było to odczucie uczestniczenia w wielkich bitwach, mapy były rewelacyjnie zbalansowane i zaprojektowane, tutaj bardziej mam wrażenie, że jest to połączenie coda z bfem, z naciskiem raczej na dynamikę coda ale na większych mapach i z pojazdami. Gra się dobrze ale czegoś brakuje.
Opublikowano sobota o 12:492 dni 8 minut temu, Qbon napisał(a):Po paru godzinach wrażenia są takie, że jest to gra lepsza od 2042 ale jednak do takiego bf1 nie ma startu. Tam jednak było to odczucie uczestniczenia w wielkich bitwach, mapy były rewelacyjnie zbalansowane i zaprojektowane, tutaj bardziej mam wrażenie, że jest to połączenie coda z bfem, z naciskiem raczej na dynamikę coda ale na większych mapach i z pojazdami. Gra się dobrze ale czegoś brakuje.Z tymi rewelacyjnymi i zbalansowanymi mapami w BF1 nie przesadzałbym. Carycyn w dwóch miejscach był zbyt wąski przez co granie w szturm czy tą kampanię online mijało się z celem.Na Galicji królowali snajperzy, a drużyna która miała pociąg pancerny praktycznie wygrywała.Te lasy we Francji to już w ogóle xD, bo jeden człowiek z LMG był w stanie powstrzymać cały przeciwny zespół między kamieniami.
Opublikowano sobota o 13:042 dni Znakomita większość była świetnie zbalansowana, zresztą bez przesady też, na tej mapie Las Aragoński było kilka dróg w różnych kierunkach i różne możliwości podejścia, to nie Metro, Carycyn to samo, od ogarnięcia teamu było uzależnione to czy gra była wyrównana czy któraś z drużyn robiła base rape.
Opublikowano sobota o 14:202 dni 3 hours ago, MaZZeo said:Gra rzeczywiście priorytetowo matchmakinguje z konsolami. Parę meczy z rzędu miałem server tylko z xboxami.Nie uświadczyłem żadnych problemów ani bugów. Ciężko się oderwać.Z włączonym crossplayem też?
Opublikowano sobota o 14:302 dni No niby nie, ale chciałem się upewnić, bo kupiłem kopię na PlayStation i bez kombinowania z ustawieniami, większość graczy których spotykam na serwerach gra na PC.Poza tym gra się świetnie, to prawda, że trudno się oderwać. Posłuchali graczy, a gracze wynagradzają ich wysiłek masowo kupując grę.
Opublikowano sobota o 14:362 dni Tak, z włączonym crossplayem mi wyszukuje takie mecze póki co. Czasem się zdarza ze jednak mecze są mieszane.
Opublikowano sobota o 14:412 dni Hmm, ktoś to trafił na podobny mecz na PlayStation? U mnie zdecydowanie najwięcej losuje PC.
Opublikowano sobota o 14:572 dni 16 minut temu, Mustang napisał(a):Hmm, ktoś to trafił na podobny mecz na PlayStation? U mnie zdecydowanie najwięcej losuje PC.Ja mam wyłączony cross play i gram tylko z playstation.