Opublikowano środa o 21:481 dzień EndgameSpoilerKoledzy macie po endgame miecz radzika?W scence mi go oddal i mówi ze to teraz mój miecz. Henryka. A w inventory pusto. Na necie wiele przypadków, że tez im zniknął i to bug jakiś. Niby jest jakiś wybór, czy bedzie sie awanturnikiem czy chce sie osiedlić, ale ja czegoś takiego nie miałem. No nic moze w dlc to naprawia
Opublikowano wczoraj o 06:19 1 dzień On 5/5/2025 at 12:43 PM, Paolo1986 said:Polecam odblokować master strike u KocuraA jak komuś na początku gry nie idzie pokonanie Kocura, to wystarczy na górze u cyganów kupić truciznę, zatruć miecz i po pierwszym celnym ciosie tylko unikać i blokować
Opublikowano wczoraj o 11:05 1 dzień Autor Niedawno zacząłem przygodę - ależ to jest gra. Czapki z głów. 4 godziny za mną i jestem zachwycony - klimat, humor, dialogi, muzyka, szata graficzna. Powtórzę się - chapeau bas, i dodatkowo ukłony. Coś mi się wydaje, że to będzie jedna z tych pozycji, które aż żal będzie kończyć. Istna rewelacja, a przecież jeszcze kilkadziesiąt godzin przede mną.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. U Kocura pamiętam że jedna kombinacja była zbugowana i męczyłem się okurtnie, a po którymś resecie gry od strzała poszło i powtórzyłem to kilkanaście razy bez problemu. A wcześniej z pół godziny chyba nie mogłem tego zrobić.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja chyba miałem podobnie, pewnie o tej samej kombinacji mówimy. Wpieniało mnie to strasznie. Ale w końcu się udało.No ale ten master strike naprawdę robi robotę w walce i wbrew pozorom nie jest taki trudny do wykonania. Walki na arenie w Kutnej Horze wygrałem właśnie w ten sposób
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Walka jest dużo łatwiejsza niż w jedynce, nie ginie się tak często. Na pewno dużą zmianą jest ilość bandytów, dużo rzadziej ich się spotyka a jak już to jest to maksymalnie dwóch. Nie ma też patroli po lasach kiedy nie używamy szybkiej podróży. No i jak w jedynce buławy i topory są OP, miecze mocno skillowe a broń drzewcowa to padaka jak w jedynce a szkoda. Wydaje mi się ,że łuk jest dużo mocniejszy, jeszcze ten skill z spowolnieniem czasu robi z tej broni najlepsze co mamy do dyspozycji. Jedynie headshoty nie zabijają tak szybko jak w pierwszej części. Kusza spoko ale wolna a broń palna to tylko aby pokazać jak to wygladało w tamtych czasach, nic sensownego nie da się z tym zrobić. jedynie w połowie gry jak nie jesteśmy jeszcze tak mocni to warto odstrzelić najmocniejszego typa a później przełączyć się na inną broń.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W czasie fast travela wrogów to spotkałem mniej przez całą grę, niż w jedynce podczas jednego dłuższego posiedzenia. Wpieniało mnie też jak nagle musimy walczyć, a mamy niestosowny zestaw (np pod charyzmę) i nie da się tego zmienić.