Skocz do zawartości

PSX EXTREME 320

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, Pix napisał(a):

Majk to z tego co pisał to chyba ma jakieś większe problemy zdrowotne, Kali zresztą to samo. Roger jest ślepy, Adamus ma wysoki cholesterol, Koso jakiś czas temu chwalił się paraliżem twarzy, a Myszaq zmienił ubrania na XXL. Dbajmy o tych naszych dziadków.  

Zaraz będzie mem z kostucha ;)

• Odpowiedzi 272
  • Wyświetleń 33,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, to ja. Standardowo mam kilka uwag, kilka pochwał i kilka uszczypliwości, które adresaci i tak mają głęboko w pompie, więc koniec końców wszyscy zadowoleni. Zapraszam.   Newsy. 

Opublikowano

Muszyński pisze, że budżet Fallouta od amazona to podobno 330mln zielonych, tymczasem klikanie w google mówi o ok 153mln. Skąd mu się to wzięło?

Opublikowano

Dobry tekst @Roger o średniakach, gdyby nie jego recka Nier to pewnie bym nigdy nie ograł.

Opublikowano

Stellar Blade  z 8 ? Na rany Chrystusa jesteś ktoś w redakcji jeszcze który zna się na grach ? Na grach z D U S Z Ą

Opublikowano
3 godziny temu, Wojtas1986 napisał(a):

Stellar Blade  z 8 ? Na rany Chrystusa jesteś ktoś w redakcji jeszcze który zna się na grach ? Na grach z D U S Z Ą

Za wysoko / za nisko ? 

Opublikowano

To jest niespotykane wręcz, żeby Konsolajte przyznawał 8/10 grze AAA od dużego wydawcy. Ale Stellar Blade ma wszystko, co sobie ten chłopak ceni. Przyjemny gameplay, cycki i brak fabuły.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał(a):

To jest niespotykane wręcz, żeby Konsolajte przyznawał 8/10 grze AAA od dużego wydawcy. Ale Stellar Blade ma wszystko, co sobie ten chłopak ceni. Przyjemny gameplay, cycki i brak fabuły.

Może liczba 8 mu się z czymś skojarzyła przy pisaniu recki i ocenianiu ? :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał(a):

W zasadzie to myślałem nad 7/10 i w zasadzie to jest bardziej adekwatna ocena. Jednak mimo powtarzalności/recyklingu potworów, dziwnego designu momentami i trochę zbyt wieku elementów wrzuconych to mimo wszystko bawiłem się dobrze, jeśli chciało mi się zrobić wszystko + fakt ze jest tutaj tyle rzeczy, które normalnie by były jako płatne dlc to trzeba docenić. 
+ boobs ;)

Opublikowano
12 minut temu, Konsolite napisał(a):

W zasadzie to myślałem nad 7/10 i w zasadzie to jest bardziej adekwatna ocena. Jednak mimo powtarzalności/recyklingu potworów, dziwnego designu momentami i trochę zbyt wieku elementów wrzuconych to mimo wszystko bawiłem się dobrze, jeśli chciało mi się zrobić wszystko + fakt ze jest tutaj tyle rzeczy, które normalnie by były jako płatne dlc to trzeba docenić. 
+ boobs ;)

Błagam, wrzuć tę reckę do forumkowego tematu razem z tym postem. Chcę zobaczyć jak świat płonie :vegeta_smile:

Opublikowano
W dniu 17.05.2024 o 18:42, LeifErikson napisał(a):

Druga połowa miesiąca, a tu nie rozwinął się w ogóle wątek "u mnie nie ma", "nadal czekam", "gdzie mogę się zwrócić po zwrot pieniedzy", więc chyba sytuacja z wysyłkami dość powszechnie się poprawiła? U mnie był już jakoś początkiem tygodnia i nawet nie pogięty, prawie mint. 

Zauważyłem że prenumerata ma jeszcze jedna zaletę- odfoliowywanie nowego numeru to trochę jak odfoliowywanie nowo zakupionej gierki w pudełku. Te same hormony szczęścia się uruchamiają. :fsg:

U mnie dalej pusto, wawa 300 metrów od poczty.

Chyba, że to ew jakiś problem z samym przejęciem prenumerat od starego wydawnictwa @Perez? Bo ten numer to jak raz pierwszy z przedłużonej wcześniej prenumeraty:

Zrzutekranu2024-05-19o23_30_26.thumb.png.05a0ee83fc2f2bfa1744dee90286d2e5.png

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, jar3czek napisał(a):

U mnie dalej pusto, wawa 300 metrów od poczty.

Chyba, że to ew jakiś problem z samym przejęciem prenumerat od starego wydawnictwa @Perez? Bo ten numer to jak raz pierwszy z przedłużonej wcześniej prenumeraty:

Zrzutekranu2024-05-19o23_30_26.thumb.png.05a0ee83fc2f2bfa1744dee90286d2e5.png

Jak jest PDF to raczej i papierowe wydanie poszlo. Daj znac na prenumerata@psxextreme.pl - ogarniemy :)

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Błagam, wrzuć tę reckę do forumkowego tematu razem z tym postem. Chcę zobaczyć jak świat płonie :vegeta_smile:

W sensie ze mam napisać cała bonusowa recenzje ? 

Opublikowano

Nie, no wystarczą skriny z bieżącego numeru plus suplement, że w sumie to 7/10 jednak bardziej sprawiedliwe. Jak widzisz jeden użytkownik na samą sugestię odpalił się z klaunem, bo POCZUŁ ZAGROŻENIE :nosacz3:

Opublikowano
12 godzin temu, Konsolite napisał(a):

+ boobs ;)

Dobra, dobra. W pograduszkach też mówiłeś, że 7/10, ale ostatecznie 8. W PE piszesz, że może nawet 8+. Po prostu Twój rozum broni się przed wystawieniem takiej wysokiej oceny głośnej grze triple A, ale jednak Ewce udało się roztopić zimne serce z lodu Dariusza. 

Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

Dobra, dobra. W pograduszkach też mówiłeś, że 7/10, ale ostatecznie 8. W PE piszesz, że może nawet 8+. Po prostu Twój rozum broni się przed wystawieniem takiej wysoki oceny głośnej grze triple A, ale jednak Ewce udało się roztopić zimne serce z lodu Dariusza. 

Głośna to ta gra jest / była z powodu dramy.

Natomiast wedle skali psxe 8, to gra bardzo dobra i tutaj dochodzimy do kwestii tego co napisałem w 3groszach. 
B68ED1E7-D2CF-4924-A66C-386AB8C9F51D.thumb.jpeg.ebda3eab045b8ceadef2cc217b291ae0.jpeg

Tylko biorąc pod uwagę jakie gry często dostają wysoka, wręcz maksymalna ocenę (tlou ekhem) to mimo wszystko stellar blade będąc mocnym 7/10 zasługuje na ten jeden punkt w ocenie więcej. Choćby za walory wizualne ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że właśnie ta rozbieżność bardziej boli niż sam fakt, że SB dostał 8.

Opublikowano
W dniu 18.05.2024 o 10:05, macGyver napisał(a):

Napisz, proszę, że zdałem w końcu tą maturę ;D

Ale chyba nie z polskiego

Opublikowano
5 minut temu, Square napisał(a):

Wydaje mi się, że właśnie ta rozbieżność bardziej boli niż sam fakt, że SB dostał 8.

Temat ocen…

To się nigdy nie skończy, chyba że…

Opublikowano
45 minut temu, BRY@N napisał(a):

Ale chyba nie z polskiego

Com napisał, tom napisał, a teraz już tego nie odkręcę ;P

Opublikowano
Godzinę temu, Konsolite napisał(a):

Temat ocen…

To się nigdy nie skończy, chyba że…

Co sądzisz o pomyśle zrezygnowania z ocen?

Opublikowano
17 minut temu, Pix napisał(a):

Co sądzisz o pomyśle zrezygnowania z ocen?

To mogło by przejść, gdyby nie kwestia przyzwyczajenia ludzi czytających oraz piszących. Mówisz 7/10 i wszystko jasne, podobnie jak z wydawcami - oni kochają cyferki.

Prędzej  bym proponował unowocześnić system, wedle naszego różnica pomiędzy 6 a 8 jest niewielka, + dodawać przy cyferce „opis” czyli 8(bardzo dobra) itp.

+ to co już było wałkowane wielokrotnie czyli aby pewne gry nie trafiały do pewnych jednostek, chyba ze w formie 3gr. 
Jednak tego typu zmiany będzie trudno wprowadzić w życie, z rozmaitych powodów, wiec raczej niewiele się zmieni…

Opublikowano

Osobiście też jestem przeciwnikiem ocen. 2, 3 zdania podsumowania w rameczce, wypis plusów i minusów.

Ewentualnie każdemu zgredowi 3 foty zrobić, podjaraną, średnio podekscytowaną i taką "meh" - potem wybraną dodawać pod recenzją :D

Ale to takie gdybanie, temat raczej nie do ruszenia

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 minut temu, K.Adamus napisał(a):

Ewentualnie każdemu zgredowi 3 foty zrobić, podjaraną, średnio podekscytowaną i taką "meh" - potem wybraną dodawać pod recenzją :D

Dobry pomysł. I tylko u Konsolki wszystkie 3 foty byłyby takie same i czytelnik musiałby sam odgadnąć, czy Konsolite jest podjarany.  

image.png.94578c2754ae83a7e42c00f1add6761f.png