Opublikowano piątek o 12:123 dni Faktycznie lol. Nawet strony śledzące tego jeszcze nie zanotowały, shadow dropy obniżki ceny. Może być błąd i poprawią zaraz jak z Cyberpunkiem hehe.
Opublikowano piątek o 12:263 dni Dzięki za info. Kupione za 24,99 Demko mi się podobało i chętnie ogram, jak również polecam. Edytowane piątek o 12:263 dni przez Luqat
Opublikowano piątek o 13:213 dni Sprawdzałeś w sklepiku na konsoli? Ja kupowałem na S1, jeśli to ma jakieś znaczenie
Opublikowano piątek o 14:053 dni Ciekawy fenomen, mi się pokazuje na pewno 24,99, i na konsoli i na stronie.Nie jest to jakaś promka typu "jeśli masz poprzednią grę studia", bo przy zmianie regionu jest typowa cena (11,69 euro). No nie wiem.
Opublikowano piątek o 14:153 dni Pewnie wiedzą kto szanuje Nintendo i wtedy taniej macie. Dziwne że u @Pupcio pełna cena
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pojawiła się gra MIO: Memories in Orbit, o której nieraz mówiłem. Nie jestem pewien, czy zakładać osobny temat.Jest to podobno niezwykle piękna, faktycznie, ale też dość standardowa w rozwiązaniach, mało szokująca metroidówka. Średnia ocen 84. Destructoid, Game Informer, Polygon są zachwycone i mówią, że to czołówka mertroidówek. Niemniej, niektórzy nie są aż tak podjarani.