Opublikowano 16 stycznia16 sty Faktycznie lol. Nawet strony śledzące tego jeszcze nie zanotowały, shadow dropy obniżki ceny. Może być błąd i poprawią zaraz jak z Cyberpunkiem hehe.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Dzięki za info. Kupione za 24,99 Demko mi się podobało i chętnie ogram, jak również polecam. Edytowane 16 stycznia16 sty przez Luqat
Opublikowano 16 stycznia16 sty Sprawdzałeś w sklepiku na konsoli? Ja kupowałem na S1, jeśli to ma jakieś znaczenie
Opublikowano 16 stycznia16 sty Ciekawy fenomen, mi się pokazuje na pewno 24,99, i na konsoli i na stronie.Nie jest to jakaś promka typu "jeśli masz poprzednią grę studia", bo przy zmianie regionu jest typowa cena (11,69 euro). No nie wiem.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Pewnie wiedzą kto szanuje Nintendo i wtedy taniej macie. Dziwne że u @Pupcio pełna cena
Opublikowano 19 stycznia19 sty Pojawiła się gra MIO: Memories in Orbit, o której nieraz mówiłem. Nie jestem pewien, czy zakładać osobny temat.Jest to podobno niezwykle piękna, faktycznie, ale też dość standardowa w rozwiązaniach, mało szokująca metroidówka. Średnia ocen 84. Destructoid, Game Informer, Polygon są zachwycone i mówią, że to czołówka mertroidówek. Niemniej, niektórzy nie są aż tak podjarani.
Opublikowano 20 stycznia20 sty 21 godzin temu, ogqozo napisał(a):Pojawiła się gra MIO: Memories in Orbit, o której nieraz mówiłem. Nie jestem pewien, czy zakładać osobny temat.Jest to podobno niezwykle piękna, faktycznie, ale też dość standardowa w rozwiązaniach, mało szokująca metroidówka. Średnia ocen 84. Destructoid, Game Informer, Polygon są zachwycone i mówią, że to czołówka mertroidówek. Niemniej, niektórzy nie są aż tak podjarani.Gra ktoś? Warto brać?Wkręciłem się ostatnio w Dredge, pokończyłem DLCki i coś nowego by się przydało, ale czekam na Wasze zdanie konsolomaniacy.Dobra, widzę że o 17 start. Edytowane 20 stycznia20 sty przez Faranell
Opublikowano 20 stycznia20 sty Godzinę temu, Faranell napisał(a):Wkręciłem się ostatnio w Dredge, pokończyłem DLCki i coś nowego by się przydało,jak Ci mało rybek to polecam cast & chill
Opublikowano sobota o 22:252 dni Niedawno jedna gra zbierająca 9/10 od małych stronek za "bycie perfekcyjnym następcą Paper Mario" była, nazywała się Bug Fables. I przekonała mnie trochę, że jednak wolę unowocześnionych w jakiś sposób następców Paper Mario. Brzmi raczej jak bardzo spoko gierka niż rewelacyjna, z tego co czytam.
Opublikowano niedziela o 14:181 dzień 16 godzin temu, marcinwks napisał(a):Escape from Ever After.Grał już ktoś? Ponoć rewelacja.Też się czaje ale raczej zaczekam na większe promocje
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 20.01.2026 o 16:50, Faranell napisał(a):Gra ktoś? Warto brać?Ja łoję od paru dni i cóż, jest zajebiście. Jak ktoś głodny tego gatunku (jak ja) to pozycja obowiązkowa.