Opublikowano niedziela o 11:575 dni Jakby co to na konsole wjechał Slots & Daggers, które wcześniej było dostępne na Steam.Bardzo wciągający rogal stworzony przez jedną osobę.Bardzo dobra gra, choć krótka.
Opublikowano niedziela o 12:365 dni Blood Refreshed Supply bez tematu, wiec tu daje info, ze 8.08 ma byc premiera wydania fizycznego na ps5 za 109zlCzekam na wydanie switchoweBlood Refreshed SupplyPowrót legendarnego klimatu w nowej odsłonie. Szybka akcja, mroczny klimat i klasyczny FPS, który mimo lat nadal daje masę frajdy. Edytowane niedziela o 12:385 dni przez Pierre Deck
Opublikowano niedziela o 13:055 dni Ja mam porzepdni remaster wiec ten oleje bo nie mozna zrobic upgradu. Bardzo slaba zagrywka. Sama gra nadal super jak ktos lubi shootery z lat 90.
Opublikowano środa o 17:332 dni Mina the Hollower z niejakim 92 na Metacriticu, dobrze że temat zabrali. Ale myślę ze pare osob na forumie sie zainteresuje. To całkiem duza i dosyć soulsowa gra.
Opublikowano środa o 18:542 dni Dla mnie must have, z tego co oglądałem w reckach to mix moich ukochanych Zeld 2D z Castlevanią. Temat chyba był, ale zniknął.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 27.05.2026 o 19:33, ogqozo napisał(a):Mina the Hollower z niejakim 92 na Metacriticu, dobrze że temat zabrali. Ale myślę ze pare osob na forumie sie zainteresuje. To całkiem duza i dosyć soulsowa gra.Widzę 70 zł na Steam, i 90 zł na Plejaku. Chyba wezmę u Pana Gabena i będzie dzisiaj grane
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja Minę już ogrywam, wkręca błyskawicznie i na SD sprawdza się idealnie. Czytałem gdzieś że gierka jest dość długa (naście godzin), więc cena typu 7 dyszek zdaje się być bardzo uczciwa (mając na uwadze jej jakość).I jeszcze takie coś - pierwszy raz słyszę o tym dziwadle. Cenię sobie twórczość Zdanowicza na jego kanale bo często wyszukuje takie dziwadła właśnie o których nie jest jakoś super głośno. Między innymi tak właśnie wpadł mi na celownik genialny platformer - Big Hops. Skończyłem z ogromną przyjemnością i również mooocno polecam. A tymczasem kolejny indor z gatunku dziwne ale wkręca.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Godzinę temu, Cedric napisał(a):Widzę 70 zł na Steam, i 90 zł na Plejaku. Chyba wezmę u Pana Gabena i będzie dzisiaj grane299 na switchu xDDD
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 25 minut temu, easye napisał(a):299 na switchu xDDDPropagande to sobie siej na sokzburaka czy innej republice
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. a sorry, musiałem pomylic z jakas inna gra, wieczorem zajrze jakiego indyka mi nintendo chcialo sprzedac w cenie 299zl.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Sam chętnie zgarnę Minę, ale chyba poczekam na wydanie fizyczne. 120fps na S2
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Spodziewałem się, że Mina lekka nie będzie, ale juz na drugim bossie mi się łapy spociły. Wziąłem na pałę sztylety, bez testowania pozostałych broni i nie wiem czy to był dobry wybór, ale już mi się nie chce zaczynać od nowa.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja już po demku się mocno zastanawiałem, czy chce mi się w to bawić lol. Gra jest ciężka, sporo też niejasności. Jest oldskulowo. 17 godzin temu, messer33 napisał(a):nowa gierka od typa od łowienia rybek w Cast n ChillW dzisiejszych czasach to praktycznie szok i niedowierzanie usłyszeć o czyjejś nowej grze niecały rok po wydaniu poprzedniej. Niby to wygląda jak brat bliźniak Casta, no ale i na takowe się dzisiaj zazwyczaj czeka z 5 lat hehe.