Opublikowano 24 maja24 maj Jakby co to na konsole wjechał Slots & Daggers, które wcześniej było dostępne na Steam.Bardzo wciągający rogal stworzony przez jedną osobę.Bardzo dobra gra, choć krótka.
Opublikowano 24 maja24 maj Blood Refreshed Supply bez tematu, wiec tu daje info, ze 8.08 ma byc premiera wydania fizycznego na ps5 za 109zlCzekam na wydanie switchoweBlood Refreshed SupplyPowrót legendarnego klimatu w nowej odsłonie. Szybka akcja, mroczny klimat i klasyczny FPS, który mimo lat nadal daje masę frajdy. Edytowane 24 maja24 maj przez Pierre Deck
Opublikowano 24 maja24 maj Ja mam porzepdni remaster wiec ten oleje bo nie mozna zrobic upgradu. Bardzo slaba zagrywka. Sama gra nadal super jak ktos lubi shootery z lat 90.
Opublikowano środa o 17:332 dni Mina the Hollower z niejakim 92 na Metacriticu, dobrze że temat zabrali. Ale myślę ze pare osob na forumie sie zainteresuje. To całkiem duza i dosyć soulsowa gra.
Opublikowano środa o 18:542 dni Dla mnie must have, z tego co oglądałem w reckach to mix moich ukochanych Zeld 2D z Castlevanią. Temat chyba był, ale zniknął.
Opublikowano wczoraj o 07:41 1 dzień W dniu 27.05.2026 o 19:33, ogqozo napisał(a):Mina the Hollower z niejakim 92 na Metacriticu, dobrze że temat zabrali. Ale myślę ze pare osob na forumie sie zainteresuje. To całkiem duza i dosyć soulsowa gra.Widzę 70 zł na Steam, i 90 zł na Plejaku. Chyba wezmę u Pana Gabena i będzie dzisiaj grane
Opublikowano wczoraj o 07:52 1 dzień Ja Minę już ogrywam, wkręca błyskawicznie i na SD sprawdza się idealnie. Czytałem gdzieś że gierka jest dość długa (naście godzin), więc cena typu 7 dyszek zdaje się być bardzo uczciwa (mając na uwadze jej jakość).I jeszcze takie coś - pierwszy raz słyszę o tym dziwadle. Cenię sobie twórczość Zdanowicza na jego kanale bo często wyszukuje takie dziwadła właśnie o których nie jest jakoś super głośno. Między innymi tak właśnie wpadł mi na celownik genialny platformer - Big Hops. Skończyłem z ogromną przyjemnością i również mooocno polecam. A tymczasem kolejny indor z gatunku dziwne ale wkręca.
Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień Godzinę temu, Cedric napisał(a):Widzę 70 zł na Steam, i 90 zł na Plejaku. Chyba wezmę u Pana Gabena i będzie dzisiaj grane299 na switchu xDDD
Opublikowano wczoraj o 09:22 1 dzień 25 minut temu, easye napisał(a):299 na switchu xDDDPropagande to sobie siej na sokzburaka czy innej republice
Opublikowano wczoraj o 12:29 1 dzień a sorry, musiałem pomylic z jakas inna gra, wieczorem zajrze jakiego indyka mi nintendo chcialo sprzedac w cenie 299zl.
Opublikowano wczoraj o 16:17 1 dzień Sam chętnie zgarnę Minę, ale chyba poczekam na wydanie fizyczne. 120fps na S2
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Spodziewałem się, że Mina lekka nie będzie, ale juz na drugim bossie mi się łapy spociły. Wziąłem na pałę sztylety, bez testowania pozostałych broni i nie wiem czy to był dobry wybór, ale już mi się nie chce zaczynać od nowa.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ja już po demku się mocno zastanawiałem, czy chce mi się w to bawić lol. Gra jest ciężka, sporo też niejasności. Jest oldskulowo. 17 godzin temu, messer33 napisał(a):nowa gierka od typa od łowienia rybek w Cast n ChillW dzisiejszych czasach to praktycznie szok i niedowierzanie usłyszeć o czyjejś nowej grze niecały rok po wydaniu poprzedniej. Niby to wygląda jak brat bliźniak Casta, no ale i na takowe się dzisiaj zazwyczaj czeka z 5 lat hehe.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 7 godzin temu, Shen napisał(a):Spodziewałem się, że Mina lekka nie będzie, ale juz na drugim bossie mi się łapy spociły. Wziąłem na pałę sztylety, bez testowania pozostałych broni i nie wiem czy to był dobry wybór, ale już mi się nie chce zaczynać od nowa.Dla mnie najlepsza bron, do 2 bossa jeszcze nie doszedłem, ale gra rzeczywiście łatwa nie jest. Wczoraj z paręnaście razy ratowałem tą złotą wiewiórkę przed przejściem do miasta.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 7 godzin temu, ogqozo napisał(a):Ja już po demku się mocno zastanawiałem, czy chce mi się w to bawić lol. Gra jest ciężka, sporo też niejasności. Jest oldskulowo.W dzisiejszych czasach to praktycznie szok i niedowierzanie usłyszeć o czyjejś nowej grze niecały rok po wydaniu poprzedniej. Niby to wygląda jak brat bliźniak Casta, no ale i na takowe się dzisiaj zazwyczaj czeka z 5 lat hehe.a jeszcze robi dlc Easter Winds do rybek
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Devi się chwalą że w Minie jest niby 200 możliwości modyfikacji rozgrywki więc w razie czego jak komuś za trudno to można pokombinować
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Daffy napisał(a):Devi się chwalą że w Minie jest niby 200 możliwości modyfikacji rozgrywki więc w razie czego jak komuś za trudno to można pokombinowaćTylko wtedy trofea nie wpadaja, więc odpada, zagram jak na zagrajmera przystało. Jednak zacząłem od nowa, chujnia te sztylety.